Dilsiz kesilen dünya

Kim demiş dünyanın, ümrandan uygarlığa doğru yol aldığını?

Haberin Devamı

Bilakis yaldızla kaplı sahte uygarlığıyla iyice ihtiyarlayan, köhnemiş dünyamızın hızla vahşete gitmekte olduğu su götürmez bir gerçektir.

Son iki yüzyıldır, ipin ucunun kimin ya da kimlerin ellerine geçtiğini, sizler, bizden daha iyi biliyorsunuz. Dünyanın jandarmalığına önce İngiltere ondan sonra da ABD soyundu.

Ve bu iki büyük şeytan, o gün bugündür, bütün bir dünyayı yalana teslim ettiler. Öyle ki;  zalimler mazlum, mazlumlar zalim, hainler kahraman, kahramanlar hain, soykırım yapanlar uygar (medeni), soykırıma uğrayanlar ya da onları savunanlar barbar (vahşi), misket bombalarıyla sahildeki çocukları, kundaktaki bebekleri hunharca katledenler çağdaş ve ilerici, bu mazlumların haklarını savunanlar ise, yobaz ve gerici.

Kurulduğu günden beri devletini terörle özleştiren ve sürekli mazlum insan avı yapan İsrail, on yedi yıldır Gazze’yi abluka altında tutup, orada yaşamakta olan iki buçuk milyon insana nefes aldırmıyor.

Haberin Devamı

İsrail, yeni dünyanın jandarmaları tarafından nokta şeklinde yerleştirildiği Filistin topraklarında, yıllar yılı icra ettikleri devlet terörü yüzünden Filistin’i nokta şekline getirip, mahut toprakları işgal ettiler. Diğer bir deyişle dağdan gelip bağdakini kovdular.

İsrail, tahrif edilmiş Tevrat’a göre dizayn edilmiş bir din devleti olup, 2000 yıl önce kovuldukları toprakların intikamı için (Arz-i Mev’ûd-Tanrı’nın kendilerine vadetmiş olduğunu ileri sürdükleri topraklar) yanıp tutuşmaktadır.

Mahut toprakların sınırları Nil ile Fırat nehirleri arasını kapsamaktadır. Dolayısıyla ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde kurmak istediği sözde Kürt devleti, gerçekte küçük İsrail’dir. Ve yine bu yüzdendir ki ABD’nin Karaağaç’ta, Suriye’de, Girit’te ve şimdi de uçak gemileriyle Doğu Akdeniz’de konuşlanmasının asıl hedefinde Türkiye vardır.

Zira Türkiye’nin dışında hiçbir ülkede, kendilerine karşı koyabilecek ne herhangi bir güç ve ne de böyle bir niyet var. Zira tüm bu ülkelerin halkları, liderlerinin elinde tutsak, liderleri de uydusu oldukları ülkelerin elinde tutsaktır. Asla bağımsız hareket edemezler.
Zira daha dün hemen hepsi ağababalarından aldıkları talimatla İsrail’le aynı safta yer alma yarışına girdiler.

Haberin Devamı

İsrail, komşu İslam ülkelerinin bu denli aymazlığından da cesaret alarak Gazze’deki bu denli vahşeti sergileyebiliyor. Ve işin tuhafına bakın ki;  zalim İsrail başta ABD ve İngiltere olmak üzere Batılı devletlerce desteklenirken, mazlum Gazze halkını savunan Türkiye’den ve onun lideri Tayyip Erdoğan’dan başkası yok.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere emperyalist ülkeler, İsrail’i koşulsuz desteklemek suretiyle yangına körükle gidiyorlar; İsrail’in işlemekte olduğu soykırıma alenen ve resmen göz yumuyorlar.

Onların amacı, bölgede vesayet savaşını sürdürmek, taraflara silah ve mühimmat satmanın yanında, bölgeyi paramparça edip kolay lokmalar haline getirmektir ve bölgedeki enerji kaynaklarını ve koridorunu işgal etmektir.

Haberin Devamı

NOT: İsrail’in ve destekçisi Batı’nın bu yüzkarası hallerini sergilemeye devam edeceğiz.

Yazarın Tüm Yazıları