Batı gözündeki merteği görmüyor!

Batı, kendi gözündeki merteği görmüyor lakin bizim gözümüzdeki çöpü ayyuka çıkarıyor. İşte ABD, yine bir ilke imza attı ve hazırladığı raporda NATO üyesi ve sözde dostu ve müttefiki olan Türkiye’yi ‘Çocuk Asker’ kullanan ülkeler listesine dahil etti.

Haberin Devamı

Türkiye, Suriye’de sözde çocuk yaştakileri silah altına alıp askeri eğitime tabi tutuyormuş.

ABD aynı raporda, Türkiye’yi insan kaçakçılığı ile mücadelede, ‘ikinci kategorideki’ ülkeler arasında göstermiş.

Pişkinliğin, pervasızlığın ve utanmazlığın bu kadarına da pes doğrusu!

Batı’nın çocuklara yaklaşımını Kanada’da çıkarılan siyahi çocukların toplu mezarlarında görüyoruz. Yine aynı Batı’nın çocuk yaklaşımının nasıl olduğunu papazların, kiliselerde çocuklara yaptıkları iğrenç tacizlerinde görüyoruz.

Batı, tüm bu vahşetlerin ve iğrençliklerin hiçbirisinde sesini çıkarmıyor.

‘En iyi savunma hücumdur’ diyerek, başkalarına, bu arada Türkiye’ye saldırıyor. Böyle yaparak, kendi suçlarının görülmeyeceğini ve kendilerinden hesap sorulmayacağını zannediyorlar.

Haberin Devamı

Daha da mühimi ise, avuçlarının içinden kayıp giden Türkiye’nin son hali ve tavrı ABD’yi deli divaneye çevirdi ve bu akıl almaz, iftira dolu raporları hazırlattı.

Aklı sıra Türkiye’yi hizaya çekecek ve ona, eskiden olduğu gibi vasilik yapacak.

İnsan kaçakçılığı ile mücadelede ve mülteci barındırmada Türkiye’nin eline kim su dökebilir? Hal böyle iken, Türkiye’nin suçlanması, ikiyüzlülüğün daniskası değil de nedir?

Bir de Türkiye’yi bu denli suçlamaya cüret eden ABD’nin ve diğer Batı ülkelerinin karnelerine bakalım: Akdeniz sahillerine vuran bebek cesetleri (başta Aylan bebek) sözlerimizin vesikasıdır.

Mültecilere, kendi ülke sınırlarında düşman askeri muamelesi yapan kim ya da kimler?

Mülteci botlarını delip öldürenler kim?

Mültecileri çırılçıplak soyup sınır dışı edenler kimler?

Türkiye’deki mültecileri, Avrupa’ya salmamamız için yalvaranlar ve bunun için para teklif edip vermeyenler kim ya da kimler?

Dünyanın eli kanlı ve en acımasız örgütü PKK’yı ve onun türevleri olan YPG, PYD’yi kuran, çocuk yaştaki insanları alıp, besleyip büyüten, silahlandırıp eğiten ve Türkiye’nin üzerine salan kim ya da kimler?

FETÖ’yü kuran ve Türk devletinin her kurum ve kuruluşunun kılcallarına değin nüfuz ettiren ve FETÖ elebaşını ve diğer azılı militanlarını ülkelerinde barındırıp vermeyen kim ya da kimler?

Haberin Devamı

ABD, bir rapor hazırlayacaksa, duayen gazeteci yazar ağabeyimiz Rauf Tamer’in işaret ettiği gibi:

‘Dünyanın en yüzsüz devleti kim? En yalancı, en iftiracı, en pişkin, en utanmaz, en arlanmaz... Kim? Kim? Kim?

Dünyanın en güvenilmez devleti kim? En güvenilmez diplomatları, siyasetçileri kim?

Ne kolay soru! Çabuk cevap verin, kim?

Dünyanın en eli kanlı katili kim? En işgalci, en istilacı, en sömürücü, en insafsız, en vicdansız... Söyleyin kim? Kim? Kim?

...

Tamam anlaşılmıştır.

Bu soruları bilmeyecek insan yoktur.’

Ne diyelim, inanın sözün bittiği yerdeyiz.

Sanık sizin!   

Yazarın Tüm Yazıları