Sırada Beşiktaş var

Evinde aldığı başarılı sonuçlarla ‘YENİLMEZ ARMADA’ haline gelen Adana Demirspor, deplasmanlarda da başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Karagümrük karşısında da sahadan galibiyetle ayrılan Mavi Lacivertliler, 4’üncülükteki yerini büyük ölçüde garantilerken Avrupa koşusunda da son düzlüğe girdi.

IŞIL IŞIL PARLIYOR

Bu sezon gerçekten izlenmesi zevk veren, adeta ışıl ışıl parlayan Mavi Şimşeklerin Avrupa hedefine ulaşacağına tüm camiada olduğu gibi benim de inancım sonsuz. Çünkü bu takım Başkanı Murat Sancak ve yönetimi ile, İtalyan Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve ekibi ile büyük bir özveriyle hem ferdi, hem takım olarak büyük işler başaran oyuncularıyla bunu sonuna kadar hakediyor. Şimdi önümüzde (yarın) Beşiktaş maçı var. Mavi Şimşekler muhteşem taraftarı ile bu maçı da kazanarak en yakın rakibi ile olan puan farkını azaltacak, hem de 6 haftadır sürdürdüğü galibiyet serisine devam edecek.

Haberin Devamı

KARAGÜMRÜK YANDI

Adana Demirspor son oynadığı maçta, bu sezon harika maçlar çıkaran, birçok maçta galibiyete önemli katkılar yapan, adeta kalesinde devleşerek rakiplerine gol şansı vermeyen kaleci Ertaç’ın şanssız bir şekilde yediği golle yenik duruma düşmesine rağmen muhteşem bir geri dönüşe imza atarak Karagümrük’ü golleri ile yaktı ve sahadan üç puanla ayrıldı. Bu maçta da gördük ki takımdaşlık üst seviyede. Oyuncu grubu yenilen golden sonra öyle bir reaksiyon gösterdi ki gerçekten alkışlanacak bir durumdu. Başta Belhanda, Cherif İndiaye, Yusuf Sarı, Akintola goller bulmak için en üst seviyeye çıktılar. Sürekli gol arayan, atak üstüne atak yapan, adeta tek kale oynayan Mavi Lacivertliler ikinci yarıda bunu da gerçekleştirdi. Belhanda’nın akıl dolu pası, Yusuf Sarı’nın müthiş ortasını filelere gönderen Cherif Ndiaye ile önce beraberliği, sonra gelişen organize atak sonrası Onyekuru ile galibiyeti buldu Mavi Şimşekler. Rakip 2-2’yi bulmasına rağmen pes etmeyen bir Adana Demirspor vardı sahada. Öylesine bir baskı uygulandı ki rakip bunaldı ve gelişen bir karambolde topu kendi kalelerine atarak 3 puanın Mavi Şimşek’in hanesine yazılmasına vesile oldu.

SIRADAKİ GELSİN

Spor camiasında bir söz vardır üst üste alınan galibiyetler sonrası ‘SIRADAKI GELSİN’... Aynen şimdi o durumda Mavi Şimşekler. İç saha yenilmezliğinin yanı sıra son 6 haftadır alınan galibiyetler bu sözü bize de söyletir oldu. Pazar günü yani yarın Lig üçüncüsü Beşiktaş’ı konuk edecek Adana Demirspor. Mavi Lacivertliler 63, Kartal 71 puanda. Deplasmanlarda dahi takımını yalnız bırakmayan muhteşem bir taraftar grubunun tribünlerdeki coşkusu ile sahanın bayram yerine döneceğine üç puanın alınacağına tüm kalbimle inanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları