Muhteşem geri dönüş

Avrupa’dan acı bir sonla elenen Adana Demirspor, Süper Lig’e puanla dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Mavi Lacivertliler Hatay’la Mersin’de oynanan zorlu mücadeleden bir puan çıkardı. Hafta içi yorucu bir maç oynayan ve moralman çökmüş bir halde Hatay karşısına çıkan futbolcular her şeye rağmen iyi bir mücadele örneği sergileyip yenilmedi ve sahadan bir puanla ayrılıp milli araya girdi. Bence bu milli ara ilaç gibi gelecek takımımıza çünkü Avrupa maçları bitmiş, üç güne bir maç oynama sıkışıklığı da yok olmuş tüm enerjiler Süper Lige verilecek. Milli maçlar sonrası Mavi Şimşeklerin önü açık olacak gibi görünüyor.

YUSUF SARI FIRTINASI

Hatay maçına Yusuf Sarı damga vurdu. Bu sezon oynadığı oyunla tüm dikkatleri üzerine çeken, Milli takım aday kadrosuna da çağrılarak haklı bir gurur yaşayan Yusuf Sarı kariyer zirvesi yaşıyor. Hatay karşısında da üstün oyununu sürdürdü fırtına Yusuf. Sağ kanadı müthiş kullanarak rakip defansı hallaç pamuğu gibi atan Yusuf Sarı ilk yarı biterken Cherif Ndiaye’ye al da at diyerek bir asist yaparak takımının soyunma odasına önde gitmesini sağladı.

Haberin Devamı

KEYİFLİ 2. YARI

Güneyin iki takımının karşı karşıya geldiği maçta ikinci yarı gerçekten nefesleri kesti. Hatay ikinci yarıya değişikliklerle başladı bunun semeresini de gördü. Bir anda iki farklı öne geçti. Yenilen basit goller ve top kayıplarına rağmen uzun paslarla çıkmaya çalışan Mavi Şimşekler muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Gravillion’un ceza alanı dışından attığı muhteşem golü, daha sonra Nani’nin savunmaya da çarparak filelere giden golü görülmeye değerdi. Aksiyonu bol 2. Yarıda müthiş bir geri dönüş ve seyir zevki yüksek bu maçta kazanan çıkmadı. Görüldü ki Mavi Şimşekler mücadele azmi yüksek, sonuna kadar pes etmeyen bir takım. Yorgunluk, stres sona erdi. Şimdi Ligi düşünme vakti. Milli arayı en iyi geçirecek Adana Demirspor kadrosu, teknik ekibi, yöneticileri ve muhteşem taraftarı ile bunu başaracak güce sahip. Bunu da hep beraber göreceğiz.

CHERİF NDİAYE VEDA ETTİ

Adana Demirspor’un golcüsü Cherif Ndiaye maçtan sonra röportajında ‘yarın yokum’ diyerek veda etti. Cherif konuşmasında Adana’yı, takımı, yöneticileri ve taraftarları çok sevdiğini belirterek teşekkür etti. Ne diyelim yolu açık olsun.

Yazarın Tüm Yazıları