4x4'lük Demirspor

Bu sezon tüm Türkiye 4x4’lük bir Adana Demirspor izliyor. Neden mi 4x4…

Haberin Devamı

Mavi Şimşekler Süper Lig’de iç sahada oynadığı 4 maçı da kazanarak 4’te 4 yaptı. Ligin güçlü ekibi Beşiktaş’a, Alanyaspor’a 4 çekti, puanını 14 yaptı. Velhasıl tarih yazmaya devam ediyor Adana’nın Süper Lig temsilcisi…

BALOTELLİ GOLLERLE DÖNDÜ

Adana Demirspor muhteşem kadrosuna Dünyaca ünlü yıldız Balotelli’yi bir kez daha ekleyerek daha da güçlendi. Bir sezon ayrılıktan sonra yeniden Adana Demirspor’a dönen Balotelli kaldığı yerden gollerine devam dedi. Alanya karşısında geceye damga vuran isimdi.

Tribünlerden çok büyük sevgi ve destek gören Balotelli, attığı gollerin yanı sıra takım arkadaşlarına tek toplarla da servis yaparak uzun uzun alkışlandı. Süper Mario Balotelli Adana’da çok seviliyor o da bunu biliyor. Attığı golü teknik direktör Kluivert’e armağan etmesi bir başka güzellikti maç içinde. Biz de kendisine ‘Aramıza yeniden hoş geldin, gollerin devam etsin’ diyoruz.

Haberin Devamı

4x4lük Demirspor

ASİST ŞOV

Adana Demirspor’da her futbolcu takım için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Tam bir takım ruhu var. Her hafta da bir kahraman çıkıyor. Bu haftanın kahramanı da yaptığı asist şovla maçın adamı olan Yusuf Sarı idi. Bitmez tükenmez enerjisiyle Yusuf Sarı gerçekten bu sezon kariyer sezonunu oynuyor, milli takıma seçilmesi de boşuna değil. Takıma yeniden dönen Balotelli önceki sezon Mavi Lacivertli formayı giyen Yunus’un asistleriyle çok gol atmıştı. Şimdi de Yusuf Sarı’yı buldu. Dünyaca ünlü oyuncu. Attığı gollerde hep Yusuf Sarı-Balotelli işbirliği vardı. Bu da takıma olumlu yansıdı. Takımda o kadar çok değerli, tecrübeli oyuncu var ki say say bitmez. Kalede Ertaç, defansta Semih-Gravillon-Svensson, orta sahada Emre Akbaba-Stambouli-Belharda-Nani, sağda Yusuf Sarı, solda Yusuf Erdoğan ileri uçta Niang şimdi bir de Balotelli. Ne diyelim Başkan Murat Sancak’ı kutlayalım böyle bir takım kurduğu için.

DAHA ÇOK SEYİRCİ OLMALI

Son oynanan Alanya maçını yaklaşık 9 10 bin seyirci izledi. Bana göre çok az. Böyle bir takımı sahada izlemek için daha çok seyircinin tribünlerde yer alması lazım bence. Ligde bir-iki takımın dışında böyle bir kadro yok, böyle coşkulu, istekli, devamlı gol arayan süper yeteneklere sahip bir takım mutlaka izlenmeli. Ülkemizin en iyi taraftar grubu da bu takımın arkasında tribünlerde yer alıyor. 12. Adam olarak her an oyunun içindeler. Başkan Sancak’ın da dediği gibi herkesin ikinci takımı olmalı Adana Demirspor, bunu sonuna kadar hakediyor. Haydi Adana, takımımızı bağrımıza basalım, desteğimizi esirgemeyelim.

 

Yazarın Tüm Yazıları