Stresli bir dolunay bizi bekliyor

Bazı konularda işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Fazla dürtüsel hareket etmeye eğilimli olabilir, gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Her duyduğumuza inanmayalım. Ama hafta sonuna doğru zihnimiz berraklaşacak, sorunları çözecek, planlar yapacak duruma geleceğiz.

Haberin Devamı

Bu hafta çok iletişim, çok yazışma, çok konuşma, çok öğrenme, çok öğretme, çok karar verme, çok sosyalleşme haftası. Çünkü İkizler burcunda bir dolunay meydana gelecek. Ama işin içinde Mars olduğundan tüm bunları fazla aceleci, gergin ve dağınık yapabiliriz. Kısacası biraz dikkat etmemiz gerekecek! Bakalım dolunayın burçlara yansıması nasıl olacak...

KANDIRILMALARA DİKKAT!

Bugün Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Merkür’le Neptün arasında kare açı oluşacak (etki süresi
+/-3 gün). Düşüncelerimizi net bir biçimde ifade etmek zorlaşabilir. Yanlış anlaşılmaya ve yanılgılara düşmemek için ekstra dikkat gerekebilir. Bugün kandırılma ihtimalimiz yüksek, bir şeye imza atmadan önce dikkatlice okunmakta hatta birkaç gün beklemekte yarar var. Banka hesaplarında karışıklık çıkabilir, hesap hataları yapılabilir. Bankada, internette şifremizi unutabiliriz. 

Haberin Devamı

KİMSEYLE TARTIŞMAYALIM

Yarın 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay meydana gelecek. Oldukça stresli bir dolunay bizleri bekliyor. Çünkü Mars ve Satürn’ün sert etkileşimi damgasını vuracak. Özellikle iletişim, anlaşma, teknolojik aletler, dijital işler, eğitim, yayıncılık, haberleşme ve seyahatlerle ilgili konularda işler istediğimiz gibi gitmeyebilir. Önyargılı kişilerle karşılaşabilir, fikirlerimize saygı görmekte zorlanabiliriz. Kimseyle din, siyaset ve sporla ilgili konularda tartışmayalım. Kullandığımız elektronik aletlere gözümüz gibi bakalım. Toplantılar çok hararetli geçebilir. Araç kullanırken dikkatli olalım. Fazla dürtüsel hareket etmeye ve karar vermeye eğilimli olabilir, gerçekleri görmekte zorlanabiliriz.

Stresli bir dolunay bizi bekliyor

SOHBETLER AKICI

Salı Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat edecek. Çok fazla asparagas haber çıkar, her duyduğumuza inanmayalım. Zihnimiz yerinde duramaz, merakımız alevlenir. Arkadaşlarla bir araya gelmek için harika bir süreçtir. Sohbetler akıcı, esprili, kıvrak geçer. Projeler, eğitimler, sınavlar, yollarda gidip gelmeler, internette yazışma, telefonla konuşma, iletişim araçlarıyla ilgili alışveriş yapmak gibi işler Ay İkizler zamanlarında daha etkili olur.

Haberin Devamı

SEVGİ, EMPATİ, GÜVEN...

Çarşamba günü Ay 4.01 ile 9.53 arası İkizler burcunda boşlukta olacak, akabinde Yengeç burcuna geçecek. Bizi rahatlatan, aşina olduğumuz, güven bulduğumuz yerlerde olmak isteriz. Risk almak istemeyiz. Ev ve mutfak alışverişi yapmak, eve alarm taktırmak, saksılarımıza ve çiçeklerimize bakmak için en uygun günlerden biridir. İş arkadaşlarımıza veya komşularımıza tatlı, pasta gibi yiyecekler ikram ederek sürpriz yapabiliriz. Konuşmaya ihtiyacı olan bir dostumuza kulak verip onu rahatlatabiliriz.  Ay’ın yöneticisi olduğu bu burçta sevgi, merhamet, empati ve güven duygusunu yaşayarak gökyüzü enerjilerini avantajımıza kullanabiliriz. Ay’ın su grubunda olduğu bu gün bol bol sıvı almalıyız, uzun bir banyo yapabilir, suyun nimetlerinden yararlanabiliriz.

Haberin Devamı

GEÇMİŞE ÖZLEM ARTABİLİR

Perşembe Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Duyguların en yoğun yaşanacağı zamanlardır. Aidiyet ihtiyacımız, geçmişe duyulan özlem artar. Milliyetçi duygular yükselir. Evde yarım kalan işlerle ilgilenmek, aileyle ilgili konuları halletmek için güzel bir gündür. Önyargılara takılmamaya özen gösterelim. Sağlıkla ilgili olarak karaciğer, memeler, kaburgalar, yemek borusu, mide, safra kesesi hassastır. Ev almak, satmak, kiralamak, gayrimenkul işleriyle ilgilenmek için de uygundur.

MANTIK ÖN PLANDA

Cuma Ay 16.05 ile 19.00 arası Yengeç burcunda boşlukta olacak. Akabinde Aslan burcuna geçecek. Bugün itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiyor ve ileri-geri hareketi derken 5 Şubat’a kadar seyahatine devam edecek. Bu dönemde, uzun vadeli planlar yapma ve hedeflere ulaşma eğilimi artar. İletişim tarzı ciddileşir. Sözlerimizi dikkatlice seçme ve iletişimde somut sonuçlara odaklanma eğiliminde olabiliriz. Merkür’ün bu konumu, detaylara odaklanmayı ve karmaşık sorunları analiz etmeyi kolaylaştırır. Oğlak burcunun profesyonel ve iş odaklı doğası, Merkür’ün bu dönemde iş ve kariyer konularında daha verimli olmasını sağlar. İş görüşmeleri ve kariyer planlamaları için uygun bir zaman olabilir.

Haberin Devamı

ANLAŞMALAR İÇİN UYGUN

2 Aralık Cumartesi Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Merkür’le Satürn arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Zihnimizin berrak olacağı, belirsizliklerin ortadan kalkacağı, karar verirken zorlanmayacağımız ve vereceğimiz kararların arkasında rahatlıkla durabileceğimiz zamanlar. Önemli iş toplantıları yapmak, anlaşmalar imzalamak için çok uygundur. Taşınmak, uzun vadeli planlar yapmak için de öyle. Sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak için ideal zamanlardır.

Stresli bir dolunay bizi bekliyor

BU HAFTA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu dönem yakın çevrenizdeki insanlara karşı biraz kızgın olabilirsiniz. Ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat edin. Eğitim, satış, halkla ilişkiler, yasal konular ve seyahatlerle ilgili stresli koşullar oluşabilir. Bu dönem bir şeyleri diretmek yerine olmayanı o şekilde kabul etmek daha sağlıklı. Psikolojik anlamda sizi yoran her şeyden uzak durun.

Haberin Devamı

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Maddi konularda sizi strese sokacak gelişmeler olabilir. Ani harcamalar gündeme gelebilir, kullandığınız iletişim aletleri birden bozulabilir ve yenisini almak zorunda kalabilirsiniz. Kredi çekmek ya da yatırım yapmak, kefil olmak, borç vermek için uygun bir dönem değil. Satürn’ün sert etkisiyle dostlarınızla ilişkiler bir sınavdan geçebilir.

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Hem ilişkiler hem de kariyer konusunda büyük bir sınav verebilirsiniz. Bu sınavı verebilmenin tek yolu sakin ve akışta kalabilmek aslında. Karşınızdaki insanla ortak bir zemin yakalamak kolay olmayabilir. Eğer ilişkiler dikkatli yönetilmezse kayıplar gündeme gelebilir. Artan iş yükü ve yönetilmesi gereken işler arasında sıkışıp kalabilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

İçsel huzursuzluğunuz artabilir. Uyku düzeniniz bozulabilir. Görünmez kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yapılması gereken çok iş olabilir ama canınız yapmak istemez ya da enerjiniz yoktur. Bu duygu sizi strese sokabilir. İş arkadaşlarınızla anlaşamayabilirsiniz. Bu dönem özellikle bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Sosyal ilişkileriniz bu dolunay zamanı gerilebilir. Planlar son dakikada ertelenebilir. Arkadaşlarınızla iş yapmak gibi planlarınız varsa dolunay geçene kadar ertelemenizi tavsiye ederim. Özel hayatınızda, çocuklarla ilişkilerde stresli süreçleri yönetmeniz gerekebilir. Yatırım konusunda dikkatli olun. Gereksiz maddi yükümlülükler altına girmeyin.

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

İş ve kariyerinizi ilgilendiren durumlarda stresinizi yönetmeniz gerek. Oldukça sabırsız davranabilirsiniz. Aynı anda birden çok işi yapmak yüzünden aşırı yorgun düşebilirsiniz. Satürn’ün sert etkisiyle ilişkiler ve ortaklıklarda bazı engellerle karşılaşabilirsiniz. Kötü giden ilişkilere ara vermek iyi gelebilir. Ortaklıklar kurmak için güzel bir süreç değil.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Eğitim, yayıncılık, hukuki konularda stresli durumlar meydana gelebilir. Çıkacağınız seyahatlerde sizi sinirlendirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Araba kullanırken dikkatli olun, kimseyle dalaşmayın. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı da daha kibar olmakta fayda var. Sağlık açısından dişlere, kemiklere ve ayaklara dikkat!

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Finansal konularda dikkatli karar vermelisiniz. Ödemeler sıkıntı yaratabilir. Beklediğiniz paralarda gecikmeler olabilir. Banka, vergi memuru, muhasebe işlerine bakan kişilerle tartışmalara girmeyin. Yatırım konusunda dikkatli olun, gereksiz riskler almayın. Özel hayatınız veya çocuklarınız için hesapta olmayan harcamalar yapmanız gerekebilir.

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu ara ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar hayatınızda stres yaratabilir. Karşınızdaki kişiler sabırsız ve fevri davranabilir. Bu dönemin en önemli meselesi ilişki yönetimi olacaktır. Ağız dalaşlarından mümkün olduğunca kaçınmalısınız. Satürn’ün de sert etkisiyle ailevi sorumlulukların artacağı, üzerinizde baskı hissedeceğiniz bir dolunay olabilir.

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu dönem öncelikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle sinir sisteminize, ellerinize, bronşlarınıza… Bunun yanı sıra birlikte çalıştığınız kişilerle iletişiminizde stres yönetimi çok önemli. Çalışma arkadaşlarınıza tahammülünüz kalmayabilir. İşle ilgili fikirleriniz kabul görmeyebilir. İş için kullandığınız teknolojik gereçlerde sorunlar çıkabilir. 

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Özel hayatınızda iletişim çatışmaları yaşayabilirsiniz. Öte yandan daha flörtöz olabilirsiniz. Yatırımlar konusunda dikkatli olmalı, aceleci ve düşüncesizce kararlar vermemelisiniz. Maddi konularda gecikmeler, kayıplar, zorlanmalar meydana gelebilir. Riskli yatırımlardan uzak durun. Sizi değersiz hissettirecek her türlü ortamdan da uzaklaşmalısınız.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Ailevi konularda sakin kalmanız gereken bir dönem. Ev içinde halledilmesi gereken konular olabilir. Taşınma sürecindeyseniz eşyanız zarar görebilir. Kiracıysanız ev sahibinizle iyi geçinmeye bakın. Bu dönem kişisel hedeflerinizle ilgili aşmanız gereken birtakım engeller ve zorluklar çıkabilir. Ailevi sorumluluklarınız artabilir.

Yazarın Tüm Yazıları