Kariyer konusunda temkinli ilerleyelim!

Bu hafta işimizle ilgili belirsizlikler gündemde, gerçekleri göremeyebiliriz. İkizler burçları birlikte çalıştıkları kişilerle ilişkilerine dikkat etmeli, Başaklar yeni ortaklıklar kurmak için iyi düşünmeli. Kovalarsa yeni tanıştığı kişilere temkinli yaklaşmalı zira o kişiler göründükleri gibi olmayabilir.

Haberin Devamı

Bu hafta Güneş’le Neptün arasında kare açı oluşacak, bizi gerçeklerle hayallerin birbirine girdiği, özellikle işimizle ilgili ne yapacağımızı tam bilemediğimiz, hangi yöne gideceğimizi kestiremediğimiz günler bekliyor. Haftanın diğer ayrıntılarına ve hangi burcu nelerin beklediğine bakalım.

Özlem duyuyoruz

Bugün Ay, Yengeç burcunda... Duygularımızı oldukça yoğun şekilde yaşayacağız,geçmişe duyduğumuz özlem artabilir. Ailemizle ilgili önemli konuları halledebiliriz; bir konuda ailemizden izin almak, duygularımızı ifade etmek, duygusal meseleleri konuşmak için güzel bir gün. Evde tadilat yapabiliriz; ev almak-satmak-kiralamak veya gayrimenkul işleriyle ilgilenmek için de gökyüzü bizden yana.

İstikrar ve başarı için...

Pazartesi Güneş’le Satürn arasında destekleyici bir görünüm olacak. Üstleneceğimiz her sorumluluğun üstesinden rahatlıkla gelebiliriz. Hayatımızın gidişatını ve içinde bulunduğumuz çevreyi değerlendirip istediğimiz yapılanmayı gerçekleştirmemiz de mümkün. Bugün yeteneklerimizi ve sebatkâr yanımızı işimize aktararak kolay bir şekilde çalışabiliriz. Yeniden planlamamız gereken bir alan varsa bunu da yine rahatlıkla yapabilir, hatta başkalarına bu konularda tavsiye verebiliriz. Yeni iş girişimlerimiz olacaksa bugünü değerlendirelim, girişeceğimiz işler istikrarlı ve başarılı olacaktır. Terfi konuşması yapmak isteyenlere bu günü öneririm. Düşündüklerimizi rahat şekilde hayata geçirebileceğimiz bu gün, çıkan krizlerden pek etkilenmeyeceğiz.

Haberin Devamı

Fark edilip beğenileceğiz

Salı Ay tüm gün Aslan burcunda... Odağımızda eğlenmek, mekân mekân gezmek ve flört etmek gibi konular var. Dikkat çekici aksesuar ve giysilerle çekiciliğimizi arttırabiliriz. Günün ana temasıysa fark edilmek,  beğenilmek ve yeteneklerimizle takdir toplamak... Attığımız her adımla ve her sözümüzle fark edileceğiz. Bu aynı zamanda yaratıcı çalışmaların desteklendiği bir gün... Öte yandan kan dolaşımımız hızlanabilir, kalp çarpıntıları artabilir. Kalp rahatsızlığı olanlar aman ilaçlarını evde unutmasın, aşırı heyecanlanmamaya dikkat etsin. Bu gece ciddi bir uykusuzluk çekebiliriz, o nedenle gündüz kafeinli ürünleri çok fazla tüketmemeye çalışalım.

Haberin Devamı

Sezgilerimize güvenelim

Çarşamba Güneş’le Neptün arasında kare açı oluşacak. Etki süresi +/- 4 gün... Yorgun hissedebilir, hayallere dalıp bu süreci hiçbir şey yapmadan geçirmek isteyebiliriz; dıştan gelen etkilere tam olarak nasıl yanıt verdiğimiz de çok net olmayabilir. Akıl karışıklığı ve isteksizlik bu transitin en göze çarpan etkilerinden... Kariyerimizi ilgilendiren konularda belirsizliklere düşebiliriz. Hedef ve beklentilerimizle yapmamız gerekenler arasında bir ikilem olabilir veya gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Ayrıca aldanma ve aldatılmalara karşı temkinli olmalıyız; kendimizi kurban edebileceğimiz koşullar söz konusu olabilir. Sezgilerimize güvenelim, rüyalarımızın neyi sembolize ettiğine dikkat kesilelim, yaşamın sunacağı işaretleri yakalamaya çalışalım.

Haberin Devamı

Akılcı kararlar alacağız

Perşembe Ay tüm gün Başak burcunda... Olayları analiz edip eleştirme ihtiyacı hissedebiliriz. Ay-Başak, hastalıkların en yoğun yaşandığı ama şifasının da geldiği bir süreçtir. Öte yandan işyerinde yapmamız gerekenler artar, her şeyin mükemmel olması için çok daha fazla çaba sarf ederiz. İşle ilgili dosyalama, bütçe veya stok kontrol gibi işlerle ilgilenmek yerinde olur. Bu dönem akılcı kararlar alma eğiliminde oluruz; yaşamımızdaki ‘dağınık’ konuları organize etmek için bu günü değerlendirelim, yarım kalan işlerimizi bitirelim. Sindirim sistemimiz hassaslaşabilir, ishal veya kabızlık vakaları görülebilir.

Kafamızı rahatlatalım

Haberin Devamı

Cuma; Ay yine tüm gün Başak burcunda... Yapmamız gerekenleri halletmek için gökyüzü bizden yana. Kendimizi işe yarar hissetmek, sağlığımıza özen göstermek, faydalı besinlere yönelmek akıllıca olacaktır. Bugün sağlık,
temizlik ve bakım konularına daha çok eğilebilir; kendimize bakım yapabilir, diyete başlayabilir, midemizi rahatlatacak gıdalara yönelebiliriz. El becerilerimizi geliştiren hobilere, kafamızı rahatlatacak, düşüncelerimizi dağıtacak konulara yönelmemiz iyi olur.

Estetik kaygılar

Cumartesi; Ay tüm gün Terazi burcunda... Ay Terazi burcundayken estetik kaygılarımız tavan yapar; estetik operasyon olabilir veya diyetisyene gidebiliriz. Huzur, sessizlik, uyum ve denge ihtiyacımız oldukça artabilir, hatta yüksek sesli her şey bizi rahatsız edebilir. Gelişen olaylara karşı iyimser yaklaşımlar sergileyebiliriz ama kendimizi aptal yerine de koydurmayalım! Hak, adalet kavramlarının
ön plana çıkacağı bu gün güçlünün değil, haklının tarafında olmaya çalışacağız. Diğer yandan kararsız kalmak bizi zora sokar; ne istediğimizi bilmezsek fırsatları kaçırabiliriz. Ay-Terazi günlerinde zevklere fazlaca düşkünlük de sık gözlemlenen bir durum. Ayrıca ilham perileri etrafımızdadır, sanatsal konularla ilgilenmek, ilişki ve ortaklıklar kurmak için uygun bir gün.

Haberin Devamı

Uyku düzeninize dikkat!
Koç (21 Mart-19 Nisan)

Kafanız karışabilir, karar verirken zorlanabilirsiniz. Sizi rahatsız eden belirsizlikler nedeniyle önünüzü göremeyebilirsiniz. İnsanların sizi anlamadığından yakınmanız da olası... Yurtdışı bağlantılı işlerinizde aksamalar veya evrak sorunları olabilir. Eğitim veya resmi-hukuki işlerde de aynı problemler çıkabilir. Uyku düzeninize dikkat!

Finansal ilişkiler kurmayın
Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Maddi konularda önünüzü görmek zor olabilir, kendinizi sisli bir yolda yürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. İşten kazandığınız para veya primde hesaplama hataları olabilir. Dostlarınızdan beklentinizi düşürmenizde fayda var, aşırı verici davranabilirsiniz ama bazıları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Dostlarınızla finansal ilişkiler kurmamanızı öneririm.

Gerçeklerin peşine düşün
İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

İşle alakalı güvenli adımlar atmak veya objektif kararlar almak kolay olmayabilir, risk almayın. İlişki ve ortaklıklarla ilgili yanlış anlamalar, aldanmalar, fikir ayrılıkları oluşabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkinize daha fazla dikkat! Her söylenene inanmayın, gerçeğin peşine düşün. Ne yiyip içtiğinize dikkat edin, zehirlenebilirsiniz!

Üzerinize tembellik çökebilir
Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Olayları doğru analiz edemeyebilirsiniz, yanlış kararlar söz konusu... Önemli sınavlarınız varsa dikkatinizi toplamanızda fayda var. Seyahate çıkacaksanız eşyanızı unutmayın, evrakınızı kaybetmeyin. E-postalarınızı da iyi kontrol edin, yanlış bilgiler alakasız kişilerin eline geçebilir. Üzerinize tembellik çökebilir ve işlerinizi yetiştirmek zorlaşabilir.

Ödemelerde karışıklıklar çıkabilir
Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Para ve sağlık konularında belirsizliklerle uğraşabilirsiniz. Kredi çekmek, yatırım yapmak gibi bir niyetiniz varsa araştırmalarınızı iyi yapın, ihtiyaçlarınızı iyi belirleyin. Ödemelerde karışıklıklar olabilir, beklediğiniz ödemeler gecikebilir. Karşınıza nereden geldiği belli olmayan bir vergi borcu da çıkabilir. Bağışıklık sisteminize dikkat!

İmza atmak için bekleyin
Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Ortaklık ve işbirliklerinde beklentileriniz karşılanmayabilir, önünüzü görmeniz zor olabilir, hatta hayal kırıklığı yaratacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni ortaklıklar için birkaç defa sakince düşünün derim. Ortaklık başlatmak ve imza atmak için çok uygun bir hafta olmayabilir. Ev içinde su tesisatıyla ilgili minik sorunlar da oluşabilir.

Bilgi hataları oluşabilir
Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Birlikte çalıştığınız kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İş, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda koşullar belirsiz olabilir. Ani kararlar almak için uygun bir dönem değil; bilgi hataları ve iletişim problemleri oluşabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Zehirlenmelerden korunmak için ilaçlarınıza, yediklerinize, içtiklerinize aman dikkat!

Ani ve fevri kararlardan kaçının
Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Yatırım konusunda gereksiz riskler almayın, yanlış kararlar vermeye meyillisiniz. Ani ve fevri kararlardan kaçının. Eşyanızı, paranızı bir yerlerde unutabilirsiniz... Bu hafta dalgın, alıngan ve hassas olabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa hayal kırıklığı getirecek durumlar yaşamanız olası. En iyi senaryoyla yaratıcılık gerektiren işlere yönelebilirsiniz.

Tavırlarınız yanlış algılanabilir
Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Hayatınızın gidişatıyla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. Söyledikleriniz ve tavırlarınız karşınızdaki kişiler tarafından yanlış algılanabilir ve eleştirilebilirsiniz. Bunun yanı sıra hassas ve alıngan olabilirsiniz. Öte yandan evinizde tesisat sorunları meydana gelebilir. Bu dönem ev almaya niyetiniz varsa çok dikkatli olun, kandırılmayın.

Ayrıntıları gözden kaçırmayın
Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınız ve kuzenlerinizden yana beklentilerinizi düşük tutun, hayal kırıklığı yaşamanız olası. Yeni projeler ve dijital işler gündeme gelebilir ama hemen güvenmeyin, sorgulayın. Günlük koşturmada gözden kaçırdığınız ayrıntılar olabilir ve yaptığınız işlerin yeniden üstünden geçmek durumunda kalabilirsiniz.

Mutlaka işin uzmanından yardım isteyin
Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Para konusunda önünüzü göremeyebilirsiniz. Ödemeleriniz veya beklediğiniz parayla ilgili karışıklıklar yaşanabilir. Riskli yatırımlar için mutlaka işin uzmanından destek alın. Cüzdan veya ve değerli eşyanıza sahip çıkın, kaybetmeyin. Özel hayatınızda yeni tanıştığınız kişilere temkinli yaklaşın zira o kişiler göründükleri gibi çıkmayabilir.

Kendinizi güvence altına alın
Balık (19 Şubat-20 Mart)

Düşüncelerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Sürekli uyumak isterseniz korkmayın, sizi Neptün uyutuyordur! Mesleki konularda sakin olmanızda yarar var; kandırılmayın. Kendinizi güvence altına almadan girişimlerde bulunmayın. Yaratıcı şeylerle ilgilenmek için harika bir dönemdesiniz. Hesap-kitap işlerine ekstra özen gösterin.

Yazarın Tüm Yazıları