Gündemde ilişkiler var

Haftaya gökyüzünün desteğiyle çalışkan ve verimli bir enerjiyle başlıyoruz. Perşembe günkü dolunayla tepkilerimiz ve duygularımız abartılı olabilir. Fazla cesur davranabiliriz. Hafta sonuna doğruysa yeni flört olasılıkları yüksek.

Haberin Devamı

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Terazi burcundaki Jüpiter etkili dolunay. Hafta boyunca gündemimiz; ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, işbirlikleri ve estetik-güzellikle ilgili konular olacak. Yavaştan baharın da gelmesiyle gönül ilişkilerinde hareketlenme başlıyor. Diyet ve spor programları da dolunay etkisiyle hız kazanacak. Şimdi haftanın astro-
reçetesine ve burçlara neler getirdiğine bakalım…

Gündemde ilişkiler var

Nazik davranmalıyız

Bugün Ay 9.01 ile 13.57 arasında Aslan burcunda boşlukta olacak, akabinde Başak burcuna geçecek. Merkür’le Plüton arasında kare açı oluşacak (etki süresi +/-4 gün). Kendimizi sadece bilgiyle savunabileceğimiz bir gün. Gerçekleri öğrenmek için çok büyük bir tutku ve hırs oluşabilir içimizde. Paranoyalara karşı dikkatli olup gereksiz kıskançlıklardan kaçınmalıyız. Çok fazla eleştiri alabilir veya çok eleştirel davranabiliriz. Ama kalp kırmamaya özen göstermeliyiz. Resmi işlerimizi hallederken iletişim kuracağımız kimselere karşı daha yapıcı ve nazik davranmaya çalışalım. Bugün diğer insanlarla iletişimi zorlamak, baskıcı iletişim kurmak başımıza daha çok iş açılmasına yarar sadece. Projelerimizi, fikirlerimizi kimselerle paylaşmamaya özen gösterelim, bilgi hırsızlıkları gündeme gelebilir. İnternet üzerinden alışveriş yaparken de dikkat; güvenmediğiniz sitelerden alışverişler yapmamakta fayda var.

Değişime direnç...

Haberin Devamı

Yarın Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Bugün itibariyle Merkür, Boğa burcuna geçecek. İleri-geri hareketi derken 11 Haziran’a kadar burada seyahat edecek. Merkür Boğa’dayken pratik meselelere ve maddi kaygılara odaklanarak iletişimin ve düşünmenin daha yavaş ve daha kısıtlı olabileceği bir dönemdir. Boğa, Merkür’ün entelektüel arayışlarına ayakları yere basan ve istikrarlı bir enerji getirerek soyut fikirler yerine somut ayrıntılara odaklanmayı sağlayabilir. Boğa’daki Merkür, Boğa inatçılığıyla tanınan sabit bir burç olduğundan, insanların fikir ve inançlarına bağlı kalma olasılığının daha yüksek olduğu bir zamandır. Bununla birlikte,
bu aynı zamanda değişime direnme ve yeni fikirlere daha az uyum sağlama eğilimine de yol açabilir.

İşleri bitirelim

Haberin Devamı

Salı Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. 16.48 itibariyle boşlukta olacak. İşlerimize odaklanıp yapmamız gerekenleri, çalışkan ve verimli bir enerjiyle halletmek için gereken destek gökyüzünde var. Kendimizi işe yarar hissetmek, sağlığımıza ve bedenimize özen göstermek, faydalı, özlü besinlere yönelmek akıllıca olacaktır. Sağlık, temizlik ve bakım konularına daha çok eğilebilir; bakım yapmak, diyete başlamak, midemizi ve sindirim sistemimizi rahatlatacak gıdalara yönelmek için Ay-Başak günlerinden faydalanabiliriz. Önemli ve tamamlanması gereken işleri bitirmeye bakalım, sonrasında daha endişeli, kuruntulu ve aklınızın daha kolay dağıldığı bir süreç gelebilir. El becerilerimizi geliştiren hobilere, kafamızı rahatlatacak, düşünceleri dağıtacak konulara yönelmeliyiz.

Ciddi konuşmalar...

Haberin Devamı

Çarşamba Ay 0.51 itibariyle Terazi burcuna geçecek. Merkür’le Satürn arasında sekstil (60 derecelik) açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Zihnimizin berrak olacağı, belirsizliklerin ortadan kalkacağı, karar verirken zorlanmayacağımız ve kararlarımızın arkasında rahatlıkla durabileceğimiz zamanlar. Önemli
iş toplantıları yapmak, anlaşmalar
imzalamak için de uygun, taşınmak,
yer değiştirmek, uzun vadeli planlar yapmak için de. Bu günler ciddi konuları konuşmak, sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak için ideal zamanlardır.
Başka insanlara tavsiyeler verebilir,
yol gösterebiliriz.

Cesur ve iddialıyız

Perşembe 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili dolunay meydana gelecek (etki süresi 10 gün). Bu dolunayın ana teması ilişkiler ve ortaklıklar. İşin içinde Jüpiter olduğundan zaman zaman tepkilerimiz ve duygularımız abartılı olabilir. Fazlaca cesur ve iddialı davranabiliriz. Ama diğer yandan ilişkiler ve ortaklıklardan yana güzel fırsatlar ve şanslar elde edebiliriz. Yalnız ahlaki açıdan uygun olmayan ilişkiler de gündeme gelebilir. Yurtdışıyla ilgili önemli işlerimizi halledebiliriz. Bu dönem sağduyulu, mantıklı hareket etmek önem kazanacaktır. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla bir araya gelmek iyi gelebilir. Dostlardan ve arkadaşlardan destek görebiliriz. Estetik ve güzellikle ilgili konularla da yakından ilgilenebiliriz.

Romantik karşılaşmalar

Haberin Devamı

Cuma Ay 9.29 itibariyle Akrep burcunda seyahat etmeye başlayacak. Venüs’le Neptün arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Romantik karşılaşmalar için güzel bir gün. Cinsel yaşamınızı renklendirebilir, fantezilere dalabilirsiniz. Yeni flört olasılıkları yüksek. Tekstil, kozmetik, ev dekorasyonu gibi alışverişler yapmak için de harika zamanlar. Kendimizi yaratıcı şekilde ifade edebileceğiz. Sanatsal konularda verimli çalışmalar yapabiliriz. Hayır işleriyle ilgilenmek, yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak için de ideal zaman.

Zihnimiz hızlı

8 Nisan Cumartesi Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Merkür’le Mars arasında sekstil açı oluşacak (etki süresi +/-2 gün). Zihnimizin hızlı çalışacağı bir gün. Başarma dürtüsünü çok güçlü bir şekilde hissedeceğiz. Kısa sürede birçok işi halledebileceğiz. Pazarlık yapmak için çok uygun zamanlar. İletişim kurarken doğrudan ve dürüst olacağız. Hem kendimizin hem başkalarının haklarını savunabiliriz. Birine ondan hoşlandığımızı söylemek için de çok uygun.

Haberin Devamı

Meseleleri büyütmemek en doğrusu

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Bu hafta ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar gündeminizde. İşin içinde Jüpiter olduğundan, başkalarından destek görmeniz çok olası. Karşınızdaki insanlar geliştirmeniz gereken yönlerinizi size söyleyebilir. Bu süreçte meseleleri büyütmemek, fanatik çıkışlarda bulunmamak daha doğru. Temponuzu biraz düşürmek iyi gelebilir.

Diyete başlamanın tam zamanı

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

Bu hafta çalışma koşullarıyla ya da günlük angarya ve el oyalayan işlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu konularda ilişki yönetimine dikkat etmelisiniz. Sağlık açısından bel bölgesi, böbrekler, bağışıklık sistemi, bağırsaklara özen göstermeli. Diyete başlamanın tam zamanı. Ruhsal açıdan sıkıntılı konulara çözüm üretmek için harika bir dönem.

Hayattan daha çok keyif almak isteyeceksiniz

İkizler (21 Mayıs-20 Haziran)

Bu hafta aşk hayatınız, hobileriniz, yatırımla ilgili konular gündeminizde. Hayattan daha fazla keyif almak isteyeceğiniz, mutlu olmak için kendinize zaman ayırabileceğiniz bir dolunay olacak. Çok fazla sosyalleşmek isteyebilir, aynı anda birden çok kişiye söz verebilirsiniz. Yatırım konularındaysa abartılı hareket etmemek gerekiyor.

Ufak sorunları kocaman hale getirmeyin

Yengeç (21 Haziran-22 Temmuz)

Bu hafta ev, aile, yuvayla ilgili konularda elinizdeki işleri tamamlama, bitirme sürecinde olabilirsiniz. İşin içinde Jüpiter olduğundan bazı fırsat ve şanslar da beraberinde gelecektir. Ailenizden  gelen destekle ev içinde olası sorunları rahatlıkla çözebileceksiniz. Ama dikkat; Jüpiter her şeyi büyütür. Ufak sorunları kocaman hale getirmeyin.

Fikirler paraya dönüşebilir

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Bu dönem odak noktanız yakın çevreniz, iletişim, seyahatler, fikirler, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları gibi konular. Bu alanlarda zaman zaman abartılı fikirleriniz ve istekleriniz olabilir. Yurtdışı ve ticari konularda güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Oldukça keyifli seyahatler de gündeme gelebilir. Fikirlerinizi paraya dönüştürebilirsiniz.

Arzunuz daha çok kazanmak

Başak (23 Ağustos-22 Eylül)

Bu hafta gündeminizde maddi konular var. Daha çok para kazanmayı arzu edebilir, alım-satım işlerinizi sonuca ulaştırabilirsiniz. Kendinizi değerli hissedeceğiniz, şımartacağınız alışverişler yapabilirsiniz. Yalnız Jüpiter’in özellikle etkin olmasından dolayı bu dönem karşılayabileceğinizden daha fazla maddi yükümlülük altına girmeyin.

Evlilik teklifi alabilirsiniz

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bu hafta kendinize odaklanmak isteyeceğiniz bir dolunay süreci olacak. Jüpiter’in etkisiyle ilişkilerde, ortaklıklarda zaman zaman abartılı davranışlarınız olabilir. Ama diğer yandan bazı fırsatlar, şanslar da elde edebilirsiniz. Bu şansların peşinden koşun, önemseyin. Belki yabancılarla işbirlikleri yaparsınız ya da belki evlenme teklifi alırsınız, kim bilir...

Kendinizi  ihmal etmeyin

Akrep (23 Ekim-21 Kasım) 

Bu hafta biraz yalnız kalmak, kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. İşin içinde Jüpiter olduğundan çok fazla çalışmak, koşturmak durumunda kalabilirsiniz ama kendinizi ihmal etmeyin. Ruhsal açıdan size iyi gelebilecek bilgilere ulaşabilir, bilinçaltı çalışmaları yapabilirsiniz.

Aşkta kısmetli dönem

Yay (22 Kasım-21 Aralık)

Bu hafta arkadaşlıklar ve ilişkiler gündeminizde olacak. Yeni bağlantılar kurabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bol bol sosyalleşebilir, davetlerde, organizasyonlarda boy gösterebilirsiniz.  Hem aşk hem şans oyunlarında kısmetli bir döneminiz. Yalnız özel hayatınızda abartılı davranışlardan, yatırım konusunda abartılı risklerden kaçının. 

Önemli projeler gündemde

Oğlak (22 Aralık-21 Ocak)

Bu hafta iş, kariyer, mesleki konular gündeminizde olacak. İşin içinde Jüpiter olduğundan bereketli, şanslı etkiler altındasınız. Önemli projeler gündeme gelebilir, önemli bağlantılar kurabilirsiniz. İş kurmak, terfi etmek, ödüller almak kolay olacak. Yabancılarla projeler, mesleki eğitimler gündeme gelebilir.
Ya da belki zam alırsınız.

Fırsatların kıymetini bilin

Kova (22 Ocak-18 Şubat)

Bu hafta gündeminizde yurtdışı, ticari ve hukuki konular ve eğitim olacak. Jüpiter’in etkisiyle bu konularda bazı fırsatlar elde edebilirsiniz ama şansınıza fazla güvenip bu fırsatları tepmeyin.
Bu dönem fikirlerinizi abartılı şekilde ifade edebilirsiniz.  Bazı seyahatlere çıkabilir,  seminerlere katılabilirsiniz. Ticari konularda kazanç elde edebilirsiniz.

Abartılı harcamalardan kaçının

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Bu hafta gündeminizde krediler, borçlar, nafaka, prim, burs, vergiler gibi konular var. Jüpiter’in etkisiyle finansal açıdan bazı fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Yalnız abartılı harcamalardan kaçınmak yerinde olacaktır. Çünkü Jüpiter’in bu konumu müsriflik ya da şansınıza gereksiz yere aşırı güvenmeyi de getirebilir.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları