2024 burçlara neler getirecek? Balık ve yükselen balık

Kendinizde güçlü bir yüzleşmeye hazır mısınız? Hayatınızda tuhaf deneyimler yaşayabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında ev yaşamınızda ve özel hayatınızda huzur ve neşeyi bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Duygularınızı kontrol etmeyi öğreneceksiniz

PLÜTON TRANSİTİ-Hangi konularda değişim yaşanacak?

Karanlık, yoğun rüyalar...

21 Ocak’ta değiştiren, dönüştüren, her şeyi yıkıp yeniden yapılandıran, güç kazandıran Plüton, Kova burcuna geçecek. Aslında 2023 Mart ayında bir süreliğine bu burca geçmişti. Mart-Haziran arası bir ön gösterimdi, o süreçte hayat size hangi alanlarda değişimi fısıldamaya başladı, bir düşünün bakalım. Plüton’un seyahati bu kez 9 Mart 2043’e kadar sürecek.

Plüton çok uzun bir süre 12’nci evinizde seyahat edecek. Bu dönem öncelikle psikolojik dinamiklerinizde büyük devrimlere yol açacak. Bu yerleşim, psişik bir arayışa derinden çekilen bir kişiyi tanımlar. Doğanızın gizli tarafı hakkında alışılmadık şeyler öğreneceksiniz ve bu bilgiyle, her zaman kolay bir süreç olmasa da duygularınızı kontrol etmeyi de öğreneceksiniz. Geçmişte yaşanmış utanç verici olaylar ortaya çıkar ve hassas bir şekilde ele alınması gerekir. Bu bir noktada güçlü bir kendinizle yüzleşme zamanıdır.

Hayatınızda bazı alışılmadık, tuhaf veya şans eseri deneyimler yaşayabilirsiniz. Bu konum bazen güçlü veya beklenmedik düşmanlarla ilişkilendirilir. Aynı zamanda karanlık, yoğun rüyaları da gösterebilir. Bu dönem yurtdışında yaşamak adına da önemli adımlar atılabilir.

Haberin Devamı

JÜPİTER ETKİSİ-Fırsatlar nereden gelecek?

Leyleği havada görmüş gibi...

Bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, 26 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki seyrine devam edecek. 3’üncü evinizde seyahat eden Jüpiter sayesinde iletişim, bilgi alışverişi, yakın çevre, kardeşler, komşular ve eğitimle ilgili konularda türlü fırsat ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem seyahat, iletişim, satış, pazarlama, medya ve dijital işlerden güzel paralar kazanabilirsiniz. Leyleği havada görmüşçesine sürekli bir yerlere gidebilirsiniz. Bu dönemde size para kazandıracak bir eğitime ya da sizi ruhsal açıdan büyütebilecek bir dolu seminere de katılabilirsiniz. Kardeşlerinizle beraber çalışarak para kazanabilirsiniz.

26 Mayıs’tan sonra Jüpiter, İkizler burcuna geçiş yapacak ve 10 Haziran 2025’e kadar 4’üncü evinizde seyahat edecek. Ev yaşamınızda ve özel hayatınızda huzur ve neşe bulacağınız bir zaman. Evinizi güzelleştirmek veya yenilemek için çalışmalar yapabilirsiniz. Yeni, daha geniş ve ferah bir eve geçebilirsiniz. Ev, araba alabilirsiniz. Yurtdışıyla ilgili konularda sürpriz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aile geçmişiyle ilgili araştırmalar yapmak veya aile ilişkilerini onarmak için harika bir zamandır.

SATÜRN ETKİSİ

Haberin Devamı

Hızlı kilo verebilirsiniz

Satürn yıl boyunca Balık burcundaki seyahatine devam edecek. Satürn’ün olduğu alanda çekidüzen vermemiz gerekenlerin ve hayatın bizi zorlayacağı ana konuların ne olduğunu anlarız. Hayatınızda artık işe yaramayan ilişkileri, iş yaşamında ortaklıkları, eşle ilgili sıkıntıları sona erdirmek için elinizdeki seçenekleri değerlendirme sürecine başlıyorsunuz. Sorumluluklar artar. Şapkanızı önünüze koyup bir içsel muhasebe yaparsınız. İyi tarafı; kişisel yeteneklerinizi bu süreçte daha çok parlatabilir ve bunları kazanca dönüştürebilirsiniz. Satürn disiplin gezegenidir ve kişiliğinizi, yaşamınızı disipline etme ve düzene koyma zamanı olacak. Bunun yanı sıra 1’inci evinize seyahat edecek Satürn hızlı bir şekilde kilo vermenize de yardımcı olacaktır. Öyle olmadığı halde kendinizi kısmetsizmiş gibi hissedebilirsiniz. Satürn soğukluktur, bu dönem yaşama, hayata karşı bakış açınız sertleşebilir.

Haberin Devamı

GÜNEŞ VE AY TUTULMALARI-Dönüm noktalarınız neler?

· Tırtıl kelebeğe dönüşecek

Yılın ilk Ay tutulması, 25 Mart’ta 5 derece Terazi burcunda gerçekleşecek. 8’inci evinizdeki tutulmaya Kova burcundaki Plüton’un desteği olacak. Astrolojide 8’inci ev, dönüşüm, yeniden doğuş, derin psikolojik süreçler, ortak kaynaklar, miras, cinsellik ve gizemli konularla ilişkilendirilir. Bu evde meydana gelen bir Ay tutulması, bu alanlarda önemli konuları gündeme getirebilir. Derin psikolojik süreçler ve duygusal dönüşümler yaşanabilir. Finansal ve mal varlığı konularında da önemli değişiklikler meydana gelebilir. Ayrıca bu dönem psikolojik olarak sizi zorlayan durumların üstesinden gelmek veya bunlardan kurtulmak için harika bir dönemdir. Adeta tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi önemli bir değişim geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

· Maddi konularda üzülebilirsiniz

8 Nisan’da 19 derece Koç burcunda Şironyen Güneş tutulması var. Tutulma zamanında Şiron asteroidi etkin olacağından, maddi konularda birileri sizi üzebilir, ruhsal anlamda yaralanmanıza neden olabilir. Parasal konularda koşullarınız belirsiz ve düzensiz gidebilir. Bu koşullar geçici olacaktır, fakat gerçekçi ve kontrollü bir şekilde idare etmeniz gerekiyor. Bu dönemde kendimize değer verme şeklimizi gözden geçirebilir ve kendimizi daha fazla takdir etmeyi öğrenebiliriz.

· Önce araştırın

Yılın son tutulması 2 Ekim’de gerçekleşecek olan 10 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulması. Bu tutulmaya Mars’ın sert bir kontağı olacak. Maddi konularda, kredi ihtiyaçlarınızda, borçlanma konusunda ve yatırımla ilgili konularda önemli gündemleriniz olabilir. İşin içinde Merkür olduğundan bu konularda araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak, sözleşmeler yapmak, seyahatlere çıkmak gerekebilir. Mars’ın sert kontağı nedeniyle özel hayatınızda, çocuklarla ve yatırımlarla ilgili konularda aceleci, düşünmeden karar vermemelisiniz.

Haberin Devamı

· Zehirlenmeler yaşanabilir

Yılın üçüncü tutulması 18 Eylül’de 25 derece Balık burcunda gerçekleşecek Neptünyen Ay tutulması olacak. Tutulmaya İkizler burcundaki Jüpiter’in kare açısı olacak. Ortağınız veya evli olduğunuz kişiyle ilgili gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Ev ve ailenize ilişkin özellikle sürpriz gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler olabilir. Neptün’ün hayalperest ve belirsiz doğası, kim olduğumuz ve nasıl göründüğümüz hakkındaki algılarımızda belirsizlikler yaratabilir. Ama bu dönem sanat ve yaratıcılıkla ilgili bir iş yapıyorsanız hayal gücünüz muhteşem çalışır. Yalnız bu dönem sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle zehirlenmeler, alerjiler gibi konular tetiklenebilir.

 

Yazarın Tüm Yazıları