Birden fazla cilt sorununa tek cihazla müdahale

Estetik operasyonlar artık birinci alternatif olmaktan çıktı. Özellikle cihaz parkurlarının geniş olduğu kliniklerde, cerrahi müdahaleye alternatif olarak farklı cihazlarla sorunu çözmek mümkün olabiliyor. Fraksiyonel radyofrekans da birçok cilt sorununa çözüm sağlayabildiğimiz cihazlı bir uygulama. Bugün sizlere fraksiyonel radyofrekansla ilgili bilgi vermek istiyorum değerli okuyucularım.

Haberin Devamı

Güzellik-estetik denildiğinde, zihninizde ilk olarak ne canlanıyor? Böyle bir araştırmaya katılacak olsanız ne cevap verirdiniz? Hekimlik tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki; çoğu danışanım öncelikle parlak, sıkı, pürüzsüz bir cilde sahip olmayı istiyor. Peki bunu klinik şartlarda nasıl, hangi yöntemlerle yapabiliyoruz? İşte bugünkü yazımda, hastalarıma önerirken sonuçlarıyla onları mutlu edeceğini bildiğim fraksiyonel radyofrekans enerjisiyle çalışan bir cihazlı uygulamadan bahsetmek istiyorum.
Minimal ameliyatsız yani non-invaziv olarak tanımladığımız bu cihazlı uygulamanın getirdiği yeni nesil bakım seçenekleri sayesinde uzun iyileşme süreçleri gerektiren estetik ameliyatlar ikinci planda kalıyor, acısız ve hızlı dokunuşlarla güzelleşme süreci daha konforlu hale geliyor.
Birden fazla cilt sorununa tek cihazla müdahale

İLERİ YAŞTA BİLE
PÜRÜZSÜZ BİR CİLT MÜMKÜN
Genç görünen bir cilde sahip olmak, kolajen üretiminin tetiklenmesi ile mümkün. Parlak, sıkı, pürüzsüz, akne izlerinden arınmış, gözenekleri ve renk düzensizliği olmayan bir cilt herkesin ortak isteği. Bunu yapabilmek için kliniklerimizde cihazlar ve cihazlarla birlikte uyguladığımız paralel protokoller en güçlü silahımız. Farklı yaş aralıklarında protokolleri çeşitlendirerek sonuca ulaşmanın yolu ise farklı sorunlara müdahale edebilecek cihazlar.
“Yeni nesil” diye adlandırdığımız cihazlarla birden çok soruna aynı anda müdahale edip etkin sonuçlar alabiliyoruz. Yeni nesil iyileştirme protokolleri ile epidermal yenilenme ve cilt yağ dokusunu yeniden şekillendirerek ileri yaş hastalarında bile daha sıkı, daha pürüzsüz, canlı bir cilt elde edebiliyoruz.

Haberin Devamı

Neler yapabiliyoruz?
Fraksiyonel radyofrekans enerjisiyle çalışan cihazın farklı başlıkları ve patentli teknolojileri ile sadece cilt ve yüz genelindeki sorunlara değil, vücut genelindeki sorunlara da çözüm sunabiliyoruz.
Kaşlar, göz çevresi, nazolabial kıvrımlar, alt yüz ve boyun gibi ulaşılması zor bölgelere cihazın özel teknolojileriyle ulaşabiliyor ve minimal radyo frekansı sayesinde ameliyatsız sıkılaştırma sağlayabiliyoruz.
Birden fazla cilt sorununa tek bir cihazla çözüm sunabildiğimiz fraksiyonel radyofrekans ile hem yüz, dekolte, boyun, cilt sorunlarını hem de vücut genelindeki farklı sorunları iyileştirebiliyoruz.
Bunları sıralamak gerekirse... Cilt kırışıklıklarının görünümünün ve yüz, boyun ve dekolte bölgelerindeki sarkmaların iyileştirilmesi, yara-ameliyat izi ve sivilce izlerinin silinerek cildin yenilenmesi ve kalitesinin artırılması, lekelerin silinerek daha homojen bir cilt tonu elde edilmesi, gözeneklerin sıkıştırılması, farklı sebeplerden oluşan çatlakların görünümünün iyileştirilmesi, kol ve iç bacakların sıkılaştırılmasında fraksiyonel radyofrekans kullanabiliyoruz.
Radyofrekans enerjisi kullanan cihaz, kişiye özel planlanan seanslar sayesinde atletik bir vücut elde etme imkânı sağlıyor.
Kol ve bacak içinin yanı sıra karın bölgesini sıkılaştırmak için kas gölgelerine daha belirgin bir görünüm kazandırıyor. Bölgesel yağlanmalarda yapılan liposuction sonrasında da operasyon bölgesinde sıkılaşma elde etmek için fraksiyonel radyofrekanstan faydalanabiliyoruz.
Uygulamanın gücünü ve etkisini artırmak için PRP-mezoterapi gibi farklı tedavi protokolleri ile kombinleyebiliyoruz.
Seanslar uygulama yapılacak bölgeye göre değişmekle birlikte 35-40 dakika sürüyor.

Haberin Devamı

Altın iğne
Altın iğneli radyofrekans cihazı, diğer radyofrekans ile çalışan cihazlardan oldukça farklı. Özel tasarım iğnesi örümcek ağı şeklinde elektrotlarla kaplı. Bu da cilt altındaki her noktaya daha yoğun enerji vermeyi mümkün kılıyor. Böylece ilk seanstan itibaren gözle görülür bir yenilenme oluyor. Tüm vücut için özel derinlik ayarları sayesinde tüm vücut uygulaması yapabilen tek fraksiyonel radyofrekans cihazı.
Birden fazla cilt sorununa tek cihazla müdahale

Nelere dikkat etmek gerekir?
İşlem sonrası muhakkak uygulama yapılan bölge nemlendirilmeli ve doğrudan güneşe maruz kalmaktan kaçınılmalı. Yüz, boyun ve dekolte bölgelerine yapılan uygulamadan sonra yüksek koruma sağlayacak bir güneş kremi kullanılmalı. Sonbahar aylarının bu uygulama için en uygun mevsimlerden biri olduğunu hatırlatmak isterim.

Yazarın Tüm Yazıları