Tınaztepe nin Kadrosu Genişliyor...

Haberin Devamı

Tınaztepe Hastanesi Koordinatörü Dr.Mehmet Bektur, “Misyonumuz bir eğitim, üniversite hastanesi gibi sadece bu hastanelerde verilebilen özellikli ameliyatları yapabilen, tedavi hizmetlerini verebilen bir sağlık kurumu olmak. Yıllardır bu hedefe yönelik yatırımlarımızı gerçekleştirip gelişiyor, büyüyoruz. Hekim kadromuz her geçen gün alanlarında önemli başarılara imza atmış isimlerle büyüyüp güçleniyor.”dedi.Girişimsel radyoloji, endokrin ve dermatoloji alanlarında
Tınaztepe ailesine katılan Doç. Dr.Çağın Şentük, Uzman.Dr. Hülya Çankaya Özden ,Uzman.Dr.Ogün Hatipoğlu alanlarında önemli isimler”dedi.

Ciddi ve riskli hastaların tedavi edildiği bir hastane olma iddasındaki Buca Özel Tınaztepe Hastanesi ,Dermatolojide uzman Dr.Hülya Çankaya Özden , Endokrin uzmanı Uzman Dr. Oğün Hatipoğlu ve Girişimsel Radyoloji Uzmanı Doç.Dr. Çağın şentürk, Tınaztepe Ailesine katıldı.

Haberin Devamı

Uzun Yıllar ABD de bulunan Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi İhtisaslı Belçika ve İspanya da da alanında çalışmış olan Girişimsel Radyoloji Uzmanı Doçent Doktor Çağın Şentürk,”Benim üst uzmanlığım girişimsel nero radyoloji uzmanıyım.Bütün beyin ve omirilik ve damar hastalıklarına bunların en başında beyin anevrizmaları,beyin damarında boloncuk denilen anevrizmanın patlaması sonucu kanamalarına müdahale yada patlamadan cerrahiye gereksinim duyulmadan ameliyatsız olarak tedavi edilmesi bunuda kapalı yöntem dediğimiz damar içinden yapıyoruz,bunun yanında inme ve felç durumlarına bakıyoruz. Hasta da inme başladığının ilk 6 saatte içerisinde bize gelirse inmeden kurtulma şansı veriyoruz.”dedi.

9 Eylül Üniversitesi mezunu Yeşilyurt Atatürk Devlet hastanesinden İhtisaslı Dermatoloji Uzmanı Dr.Hülya Çankaya Özden,de kısaca şu bilgileri verdi:Dermatolojik tüm vakaları ve farklı olarak kozmatik ağırlıklı çalışacağız. botokts dolgu,örümcek ağı uygulamaları buruda gerçekleştireceğiz.”dedi.

Endokrin uzmanı Dr. Oğün Hatipoğlu,da konusunla ilğili kısaca şu bilgelire verdi: “Asıl konumuz diyabet ve tiroid bunun yanında Hastanemizde kilo veremeyen hastalarda obezite cerrahisi yüz güldüren sonuçlar alıyor.Bana cerrahiden önce iş düşecek hastanın hormonal bir durumu varmı yokmu,ağırlıklı olarak bu konularlada çalışacağız.”dedi.

Yazarın Tüm Yazıları