Canın sağ olsun Avni

ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Miami Hard Rock Stadı’ndaki müsabakada kazanan taraf, unvanın şu anki sahibi Canelo Alvarez oldu. 29 yaşındaki Avni Yıldırım, 4’üncü raunda çıkamadı ve maçı bırakmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Canın sağ olsun Avni

Avni Yıldırım-Saul Canelo Alvarez WBC (Dünya Boks Konseyi) süper orta sıklet şampiyonluk maçını izlemek için iki hafta önce Miami’ye gittim...

Miami’de otele gider gitmez korona testi oldum, 5 gün boyunca otelde karantinada kaldım...

Maç günü Miami polisi eşliğinde Hard Rock Stadyumu’na oldukça havalı bir giriş yaptık...

Organizasyon rüya gibiydi. DJ, havai fişekler, canlı müzik, danslar...

Boks sporunun en büyük yıldızı, 30 yaşındaki Meksikalı Saul Canelo Alvarez, Kolombiyalı müzisyen J Balvin’in canlı performansıyla ringe çıktı.

Ön koltukları 8 ila 10 bin dolardan satılan maçın ünlü konukları arasında top model Adriana Lima, Nusret, ünlü şef Guy Fieri de vardı.

Haberin Devamı

200 ülkede canlı yayınlanan maçta Türk bayrağımızı ringe ben taşıdım... Sonuç istediğimiz gibi olmadı lakin Canelo karşısında o ringe adım atabilmek bile büyük başarı.

Canın sağ olsun Avni

Nusret Miami

Nusret New York, Nusret Miami, Nusret Boston, sırada Nusret Los Angeles ve Nusret Las Vegas var.

Nusret, Teksas şubesini 4 Mart’ta açtı.

Amerika’da et deyince akla ilk gelen eyalet Teksas’tır.

Şehir dünyanın en iyi et restoranları ile dolu. Nusret Dallas şubesini açarak Amerika’da et restoranlarının başkentinde de yerini aldı...

Nusret’te yemek yerken İstanbul’daymışım gibi hissetim.

Miami’deyken rahat atmosferi, lezzetli etleri ve en önemlisi Türk baklavası için Nusr-Et Steakhouse’a gittim.

Türk müzikleri, Türk çayı, Türk baklavası, Türk çalışanları ve Türk misafirperverliğiyle Miami’nin en lüks ve gözde restoranları arasında yer alan Nusret, menüsünde İstanbul steak, Ottoman (Osmanlı) steak gibi Türk isimlerini de kullanmış.

Sosyal medya fenomeni şef, sporcumuz Avni Yıldırım’ı maçta da yalnız bırakmadı.

Maçta gözlerimle tanık oldum, insanlar Nusret’le fotoğraf çektirmek için sıraya giriyordu. Ne yalan söyleyeyim, gurur duydum.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye’yi tanıtacak 19 şefin arasına Nusret Gökçe’yi de katması yüzde 100 doğru bir karardır.

Nusret yurtdışında müthiş bir tanıtıma imza atıyor. Yeme içme sektöründe Türkiye’den dünyaya açılarak Nobu, Spago gibi dünyanın dev markaları arasına girmiştir...

 

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları