Stil kişinin kendi olmasıdır

Cansın Hacısoyu genç, başarılı bir girişimci. Geleneksel ve modern tıp uygulamalarının birlikte sunulduğu sağlıklı yaşam merkezi Vitalica Wellness’ın kurucularından. Bir yandan üç kızını büyütürken diğer yandan kendi sektöründe başarılı adımlar atan Cansın Hacısoyu, şıklığıyla da dikkatlerden kaçmıyor. “Benim için stil, kişinin kendi olmasıdır” diyen Cansın Hacısoyu, zamansız kullanabileceği parçalar almayı tercih edenlerden. Sevgili Cansın ile hedeflerini ve modayı konuştuk.

Haberin Devamı

CANSIN HACISOYU İLE 5 SORU 5 CEVAP

Stil kişinin kendi olmasıdır

1-Neler yapıyorsunuz? Sizi tanımak isteriz.

Ben öncelikle anneyim, dünya tatlısı üç tane kızım var. En büyük amacım onları hayata en iyi şekilde hazırlamak. Severek yaptığım bir işim var. Myc Partners grup şirketi yönetim kurulu üyesiyim. Grup bünyesinde genel bir sigorta şirketi, genel hastane, dört estetik hastanesi, iki Wellness Klinik’ten oluşan sağlık grubu, inşaat şirketi ve bodrumda resort hotel var. Ben Wellness’tan sorumlu yönetim kurulu üyesiyim. Bundan sonra yurt dışında Amerika, İngiltere ve Almanya’da olmak üzere Vitalica Wellness klinikleri oluşturmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda Vitalica Cafe olacak şekilde bir iş modeli geliştiriyoruz.

2- Sağlık merkezinizde en son yenilikler neler oldu?

Le Meridien Bodrum Beach Resort Hotel içinde bulunan Vitalica Wellness Kliniği 2 bin 500 metrekareden 10 bin metrekareye çıkarıldı. Vitalica Wellness’ın diğer bir yatırımı olan Maçka Residences İstanbul’da 2 bin 500 metrekarelik kliniğinde yeni programları ve daha kapsamlı içerikleri ile hizmet veriyor.
Merkezimiz dünyaya açılacak. Mevcutta olan Estethica, Vitalica Wellness ve Vitalica Cafe iş modelini geliştiriyoruz. 29 Ekim itibarıyla Le Meridien Beach Resort Bodrum Vitalica Wellness de, yurt dışından gelecek olan özel yoga eğitmenleri ile yoga kampları ve özel mental terapi uzmanlarıyla yeni çalışmalar yapacağız. Bunun yanı sıra akademi oluşturma adımlarımızı atıyoruz.

3- Siz stili nasıl yorumlarsınız? Stil kodlarınız neler?

Benim için stil, kişinin kendi olmasıdır. Yaşam tarzı, duruşu ve ruhuyla bir bütün olmalıdır aksi takdirde olmadığınız biri gibi davranmış, giyinmiş, yaşamış olursunuz diye düşünüyorum. Sadece birbiriyle uyumlu kıyafetler giyinmek tarz sahibi olmak değildir bana göre.

4- Alışverişe çıktığınızda en çok nelere yatırım yaparsınız?

Modayı yakından takip ederim. Marka takıntım yok, zamansız kullanabileceğim parçalar almayı daha çok tercih ediyorum. Eskisi gibi alışverişe fazla zaman ayırmak artık biraz zor geliyor, genellikle her sezon için almayı planladığım ürünler oluyor ve nokta atışı yapmayı seviyorum. Çocukluğumdan beri ayakkabı en ilgi duyduğum unsurdu. Hâlâ da öyle, almaktan hiç vazgeçemediğim ayakkabıdır.

5-Mottonuz?

Her şey dengede kalmalı, hayattaki dengeni hiç kaybetme.

Haberin Devamı

ZAMANSIZ BİR İKON

Stil kişinin kendi olmasıdır
Tıpkı günümüz kadını gibi, kendini yenilemekten asla vazgeçmeyen zamansız bir ikon: Lady Dior. Kadınlığın çoğulcu doğasına övgü niteliğindeki bu modern manifesto, farklı tarzlara uyum sağlayabilme yeteneğini bir kez daha kanıtlıyor. Doğası gereği rafine, kendine güvenen ve nesiller arası bir tavrın sembolü olan bu çanta; Dior ruhunun özünü, imza kodlarını ve yüksek terzilik bilincinin yön verdiği olağanüstü işçiliği temsil ediyor. Dior Lady Art’ın beşinci edisyonu için tüm dünyadan 10 sanatçı, ikonik Lady Dior’un başlı başına bir sanat eseri olarak resmedildiği bir metamorfoz oyununa dahil oldular. Sanatçıların her biri bu projede kendi çalışmalarının pratiğini yapan birer virtüöz rolünü üstlendi. Hem de bir ufuktan diğerine... Çin’den Madagaskar’a, Hindistan’dan Güney Afrika’ya, Rusya’dan Amerika Birleşik Devletleri’ne. Joël Andrianomearisoa, Judy Chicago, Gisela Colon, Song Dong, Bharti Kher, Mai-Thu Perret, Recycle Group, Chris Soal, Claire Tabouret ve Olga Titus. Her biri kendi stilleriyle Lady Dior’u yücelten, mimarisine ve tılsımına hayal dünyalarını ve ilhamlarını katan tasarımlar ortaya çıkardılar. Hayatın gizemleri ile şiir, doğa ile evren arasında köprüler kuran bu sanatçıların iş birliğiyle ortaya çıkan her bir model; geçmiş, şimdi ve geleceği harmanlayarak sınırları aşan bir ortak yaşam niteliğinde. Olağanüstü bir tarihe sahip Lady Dior, şimdi her zamankinden daha çok bir arzu nesnesi, mükemmellik ve özgürlüğün bir virtüöz hassasiyetiyle bir araya getirildiği bir kutlama.

Yazarın Tüm Yazıları