Moda kendinize yakışandır

Sevsen Sümer, başarılı bir girişimci, birçok projeye imzasını atan ve ticareti seven çalışkan, vizyoner birisi. Yıllarca hayali, çalışan kadınlar için konforlu iş kıyafetleri üretmekti. Konforlu ve iyi dokuları arayan Sümer, hayalini gerçekleştirerek kendi markasını kurdu. Üretime başladıktan kısa süre tasarımlarını birçok ünlü ismin üzerinde görünce işini büyüttü, kendi atölyesini kurdu. Güzel bir sohbet gerçekleştirdiğim sevgili Sevsen Sümer’le, başarının ip uçlarını ve modayı konuştuk.

Haberin Devamı

SEVSEN SÜMER İLE 5 SORU 5 CEVAP

Moda kendinize yakışandır

1-Sevsen Sümer neler yapıyor?

Uzun yıllar yönetim alanında önemli projelerde çalıştım ve hâlâ bir girişimci olarak çalışmaktayım. Tekstil alanına hep ilgim vardı ve ticareti çok sevdiğimden, farklı bir alanda da çalışmak, üretim yapmak istedim. Çalışan bir kadın olarak alışverişe çıktığımda hep konforlu ve iyi dokuları arardım. Bu konuda bazı eksikler görünce, kendim tasarlayıp üretmeye karar verdiğimde C For You hikâyem başlamış oldu. Tasarımlarını beğendiğim bir tasarımcı ile sektöre adım attım, şimdi ise kendi atölyemi kurdum.

2- Markanızı nerede görmek istiyorsunuz?

Markamı ileride birçok şehirde ve yurt dışında şubeleşmiş olarak görmek hedeflerimin başında geliyor.

Haberin Devamı

3- Kişiye özel tasarımlar yapıyor musunuz?

Kişiye özel tasarımlar yapıyorum. Kendi beğendiğimden ziyade kişinin ne istediğini anlayarak, karşılıklı fikirleri paslaşarak ortaya çıkarıyoruz.

4- Başarı denildiğinde ne dersiniz?

İlk olarak başarı, kendine güvenmek ve inanmakla başlar. Hedeflere ulaşmaktır başarı, bunun yanında mutlu olup, mutlu edebilmektir. Mutsuz bir insan başarılı olsa da tadını çıkaramaz.

5- Moda sizin için nedir?

Moda kendinize yakışandır. Modayı belirli dönemdeki popüler giyim tarzı olarak yorumluyorum. Daima değişim yenilik arayışı içindedir. Moda benim için “popüler” olanı giymekten ziyade kendi tarzı ve tavrını bilen insanların sahip olduğudur.

AHMET ÇOBAN’DAN YAZA DAMGA VURACAK 10 STİL KODU

Önemli Türk moda tasarımcılarıyla çalışan ve Türkiye’deki birçok yıldız ismin müdavimi olduğu Ahmet Çoban, dünya moda haftalarındaki yeni akımları yakından gözlemleyerek Garage Studio’nun “trend öncüsü” ruhunu korumaya devam ediyor. Türkiye’nin gurur ismi, saç stilinin öncü isminden 10 stil kodu...

Moda kendinize yakışandır

1-Yaz başında ve sonunda mutlaka uzun ömürlü bir bakım yaptırın.
2-Yaz aylarında saçınızı doğal tonlarda kullanın. Sık tekrar gerektiren renklendirmelerden kaçının.
3-Tüm yüzü ve bakışları tek bir dokunuşla güneş gibi aydınlatan facelight gibi uygulamaları denemek için harika zaman.
5-Güneş, deniz, havuz en çok saçınızın uç kısımlarını yıpratır. Bu nedenle uçlara düzenli olarak yoğun bakım uygulayın.
6-Saç derinizi güneşten korumanız; dökülme, saç derisi sorunları ve aşırı kurumanın önüne geçmek için çok önemli. Şapka kullanmayı ihmal etmeyin.
7-Nasıl yüzünüze güneş koruyucu kullanıyorsunuz saçınızı da yoğun nem veren bir serum ile korumaya almaya özen gösterin.
7-Saçı mutlaka ısı kontrolü olan cihazlarla kurutmaya dikkat edin.
8-Sıcak günlerde sert kimyasallar içeren şekillendiriciler ve sülfatlı şampuanlar kullanmaktan kaçının.
9-Saçlarınızı hem rahatça toplayabilmek hem de sıcaklarda bunalmamak için en ideal kesim midlenght de denen orta boylar.
10-Yaz aylarında fön ya da ısı ile şekillendirmeye zorunlu kalmamak için ghostcut gibi kesimler tercih edin. Böylece saçınızı kendiniz de kolayca şekillendirebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları