Yargılamaktan vazgeç ve kendin ol!

Bugün 02:48’de Yengeç burcunda 27 derece Dolunay gerçekleşti. 2019-2020 yıllarında hayatınızda yarım kalan tüm defterleri kapatıyorsunuz. Duygusal bir gün içinde olabilirsiniz. Bazı şeylerin artık dayanılmaz olduğunu düşünürken zaman zaman da yeni başlangıçların sizi heyecanlandırdığını hissediyorsunuz. Akşam 21:50’de Ay düğümlerinin yer değiştirmesi ise hayatımıza yeni sayfa açma ve geçmişi geride bırakma fırsatı sunuyor. Geçmiş̧ geçmiştir. Başka bir dünyanın kapıları aralanıyor.

Haberin Devamı

Kendinize yeni bir sayfa açın. Kendi içinizdeki çatışmalardan uzak durun. Çift kontrol enerjisi içindesiniz. Hayatınızdaki her şeyi kontrol etmek istiyorsunuz. Bazı şeyleri kolayca almanız şu an için zor olabilir. Şu an kendi hayatınızdaki en yetkili kişi sizsiniz. Başkalarının size saygı duymasını istemek yerine saygı görmediğiniz yerlerden çekilin. Başa çıkamayacağınız yaralarınızı derinlemesine kazmayın. Korkularınızın üstesinden gelmeye karar verirseniz, kesinlikle bunu yapacaksınız. Bu dolunay finansal konuda sizleri büyük proje ve başarılara taşıyor olacak.  

18 Ocak Salı Uranüs 18:26’da Boğa Burcunda İleri Hareketine Başlıyor 

Uranüs mesafe olarak Dünyamıza çok uzak bir gezegendir. Tam bir yörüngeyi tamamlaması yaklaşık 84 yıl sürer. Buna göre, yaşamımız boyunca yalnızca bir kez, yaklaşık 81 yaş bir Uranüs dönüşünü deneyimliyoruz. 

Haberin Devamı

Uranüs, Boğa'da en son 1935'ten 1942'ye kadar yol kat etti, bu nedenle o zaman içinde doğanlar Uranüs dönüşünü deneyimliyorlar. Uranüs ve Boğa'nın birleşik enerjileriyle ilk ve son karşılaşmamız olacak. Uranüs ve Boğa garip bir çifttir Uranüs yeniliği sembolize ederken, Boğa geleneği temsil eder. Önümüzdeki sekiz yılı anlamak için Uranüs ve Boğa'ya ayrı ayrı daha yakından bakalım. 

Kişisel haritalarımızda Uranüs'ün yer aldığı burç tepkilerimizi, içinde bulunduğu ev ise hayatımızın etkilenen alanını gösterir. 

Toplumsal düzeyde, 

Uranüs genellikle "Büyük Uyanışçı" olarak anılır ve bizi konfor alanımızdan uzaklaştırır. Uranüs değişimleri teknolojik ve tıbbi gelişmeler ile darbeler ve ilerici ideolojilerle bağlantılıdır. 

Değişimden kaçmayın! 

Dünya gündeminde şu an ki şartlara göre, büyük devletlerin güç çekişmeleri, ekonomik anlamda köklü değişimlerin olacağı veya siber saldırılar gibi yenidünya düzeninin farklı yönlerden tehdit edileceği durumlarını öngörebiliriz. Bankaların iflası veya hisseler ile ilgili ani kapanışlar gibi konular, gıda şirketleri ile ilgili önemli kararlar söz konusu olabilir. Boğanın yönetici gezegeni Venüs Parayı, aşkı, konforu, sevgi alışverişini gösterir. Demek oluyor ki hem finansal anlamda hem de aşkta büyük devrimler yapmaya hazır olmalıyız. Değişmek zorunda olduğumuz ve değişmekten bir o kadar da korktuğumuz şu dönemlerde kendimize bazı konularda izin vermeliyiz. Bu değişime tüm gücünüzle hazır olmalısınız. Kendinizi yeniden oluşturmalı ve yeniden kendinize bir düzen inşa etmelisiniz. 

Haberin Devamı

Ay Düğümleri Akrep ve Boğa Burcuna Geçiyor.  Pandoranın Kutusu Açılıyor! Ölmeden Önce Ölmek! 

Bu düğüme sahip kişilerin çoğu 1984 ve 1986 yılları arasında doğanlardır.

Boğa ve Akrep burcundaki ay düğümleri şok edici olayların ortaya çıktığı bir dönemi işaret ederken, kıtlıkları ve istismar olaylarını gündemimize getirebilir.

Her işi kendimizin yapması gerektiğini düşünmemize sebep olurken ve kimse ortak noktada bulaşamıyor hissine de kapılabilirsiniz. 

Genel olarak, en iyi saklanan korkularınızı ve duygusal güvensizliklerinizi ortaya çıkaran bir kriz meydana gelmeden insan kendini değiştirmiyor. Tehlike ve savunmasızlık duygusu, insanlarda daha fazla şüphe, kıskançlık veya karşılıklı bağımlı ilişkilere sahip olmanıza neden oluyor.  

Haberin Devamı

2022-2023 Yılının Hissettirdikleri Ne Olabilir? 

Bağımsızlığınızı kaybetmenin ve değerlerinizden ödün vermenin bedelini başkalarına ödetmek istersiniz. Sadakatinize veya gösterdiğiniz vefanın bedelini sormak isteyeceksiniz. 

Önümüzdeki bir buçuk yıl için değer sisteminizi gözden geçirecek ve bu süreçte güçlenmiş hissedeceksiniz. 

Dijital paralar hayatımızın bir parçası haline gelirken, ülkelerin dolar karşısında kendi para değerini güçlendirmede bir araç olabilir.

Enerji ve sosyal medya kesintileri ile karşılaşabiliriz. 

Kaynaklarınızı bir başkasının paylaşımları üzerinden elde edip etmediğinizi fark edeceksiniz ve bu şekilde nasıl daha savunmasız hale geldiğinizi iyi anlayacaksınız.

Haberin Devamı

Eviniz, arabanız veya paranızı kazanmak, elde tutmak ve korumak için daha sağlam bir finansal strateji geliştireceksiniz. 

2021 yılında gördüğümüzden daha sert veya yaygın bir dünya enflasyonu yaşayacağız. 

Hayatta ne olursa olsun veya ne yaşanırsa yaşansın. Hepimiz için bunlar sadece imtihandır. Biz bunlarla daha fazla okuyarak, daha fazla araştırarak ve birbirimize daha fazla sahip çıkarak aşabiliriz. 

Günün Motivasyon Sözü: “Olduğu kadar; olmadığı kader” Şems-Tebrizi 

KOÇ: İş hayatınızla ilgili önemli bir toplantı yapabilirsiniz. Yapacağınız bu toplantıda kendinize güvenmeli ve işi ne kadar iyi yapabileceğinizi anlatmaktan çekinmemelisiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğiniz sürece başarı sizinle olacaktır.  

Haberin Devamı

BOĞA: Özel yaşamınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumlar bugün öne çıkabilir ve bundan biraz rahatsız olabilirsiniz. Partnerinize rahatsızlık duyduğunuz konuları dile getirerek bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Üslubunuz öfkenize yenik düşebilir, kendinizi ifade ederken sakin olmalısınız. 

İKİZLER: Ev ve aile ile ilgili konular gündeminiz olabilir. Finansal anlamda var olan işlerinizde dikkatli olmalısınız. Vergi işleri, kira ve sözleşmelerle ilgili konuları şartlar çerçevesinde biraz daha ertelemeniz daha iyi olacaktır. Takıntı yaptığınız konular bugün sizi yorabilir.  

YENGEÇ: Bugün üzerine çok detaylı düşünmeden konuşma yapmamalısınız. Empati yaparak konuları değerlendirmeniz sizi kazançlı çıkaracaktır. Kardeşlerinizin eğitimleriyle yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. 

ASLAN: Finansal konularla ilgili bir karar eşiğinde olabilirsiniz.  Sorumlu olduğunuz alanları benimsemeli ve var olan problemlerinizi çözümleyerek sonuca odaklanmalısınız. 

BAŞAK: Seçici ve eleştirel olmanız bugün size kaybettirebilir. Günlük rutinlerinizi pratikleştirerek zaman kazanmaya dikkat etmeli onlar için ekstra efor harcamamalısınız. Yaşadığınız problemleri kişileştirmeden çözmelisiniz. 

TERAZİ: Bugün bazı insanların göremediğiniz yüzlerini görebilir ve bunlarla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kendi sınırlarını çizmenin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlarken bu olaydan kendinize gereken dersleri çıkarabilirsiniz. Aynı sorunları yaşamamak adına aldığınız kararları hızlıca yaşantınıza geçirebilirsiniz. 

AKREP: Bazı konular hiç beklemediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacak. Sizlerde bunun şaşkınlığı içine giriyorsunuz. Ay düğümlerinin artık sizin burcunuza geçmesiyle bugünden itibaren size baskı ve korku yaratan her şeyden sıyrılıyorsunuz. Cesur olun. 

YAY: Kariyer hayatında zorlandığınız konuların üzerine odaklanmanız gereken bir gün. Sorunlarınıza gereken zamanı ve ilgiyi verdiğiniz sürece sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Bugün planlarınızı gerçekleştirmek için beklemediğiniz bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir ve bu duruma çok sevinebilirsiniz. 

OĞLAK: Gelecek planlamanız için gereken iş ortaklarınızı bulabilir ve güven konusunda onlardan elektrik alabilirsiniz. Önemli projelerinizle ilgili konuşmadan önce profesyonel bir duruş sergilemeye özen gösterin. 

KOVA: Finansal konularla ilgili biraz daha iyimser olmalı ve kendiniz dışındaki kişilere odaklanmayı bırakmalısınız. Önceliğiniz kendiniz ve kendi ihtiyaçlarınız olmalı, kendinizi önemseyin. Maddi konularda biraz daha kontrollü olun. 

BALIK: Partnerinizle olan ilişkinizde sevginin ne kadar önemli olduğu üzerine kafa yorabilir ve bu konuda takıntılı bir hal içerisinde olabilirsiniz. Kuruntularınıza izin vermeyin. Var olan takıntılı düşüncelerden kurtulmaya çalışın. İlişkinizi evhamlarınızla harcamayın.

Yazarın Tüm Yazıları