Kendini bulmak, başkalarının seninle ilgili ne düşündüklerinden kurtulmaktır

Cuma günü akşam saatlerine kadar Ay yay burcunda hareket edecek. Akşam 20:45’ten sonra Ay oğlak burcuna geçiş yapacak ve yılın en önemli dolunayına doğru ilerliyor olacağız.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde Ay-Satürn kavuşumunu deneyimleyeceğimiz için fiziksel ve duygusal anlamda da yorgun etkilere sahip olabiliriz. Ay, duyguları temsil ederken Satürn duyguları hiç bir zaman hesaba katmaz. Satürn’e göre her şey kuralına uygun işlemelidir. Ay’ın prensiplerinde sezgiler ve içsel dürtüler her zaman önem kazanmıştır. Bu ikisinin kavuşumu altyapısı sağlam olmayan duygusal durumumuzun psikolojik sorunlar getirebilir. Gün boyu anlam veremediğiniz bir stres altında olabilir içsel bir huzursuzluk içinde olabilirsiniz. Mutluluğu tam anlamıyla yakalamak yerine anı yaşamanızı önerebiliriz. Çevresindeki insanları yönetme eğilimi içerisine girmemenizi, annenizin fikirlerini ya da eleştirilerini baskı olarak görmemelisiniz. Merkür’ün de Aslan burcuna geçiş yapmasıyla inandığınızı değerleri savunurken kırıcı olmamanız gerekli. Karşınızdaki insanlarında bir gururu olduğunu düşünmelisiniz. Ay-Uranüs olumlu açısı en azından biraz olsun olaylara daha sempatik bir yaklaşım sergilemeniz adına size şans verecektir. Önemli görüşmelerinizi tekliflerinizi ya da girişimcilik yönünüzü öğlen saatlerinde ortaya koymanızda fayda var. Otorite figürleri ile gereksiz tartışmalara girmeyin. Önemli bir dolunay kendinizi fark etmelisiniz. Bazı şeyleri anlamanız ve harekete geçmeniz adına fırsatların olduğu bir süreç.

Haberin Devamı

Astroloji; Karma dediğimiz felsefeyi hatırlatan; harekete geçmenin önemini vurgulayan çalınabilecek en güzel kapıdır... Astroloji kişinin kendi gücünü keşfetme, zayıflıklarını bilme, kendinin farkına varma özünde insan olabilme vasfının anahtarını sunan içsel bir güçtür. Astroloji dönemleri inceler, fırsat alanlarını, şanslı zamanları, doğum haritanızda sizi kısıtlayan, zorlayan alanları, gecikmeleri gösterir. Sonuçta nasıl hareket edeceğiniz, neler yapacağınız hepsi sizin iradeniz içindedir.

Bu şartlar ve düşünce altında şayet sizde hayatınıza dair ne şekilde bir tavır belirlemeniz gerektiğini düşünüyorsanız, hayata karşı nasıl dengede kalarak mutlu olurum diye sorguluyorsanız, kendinizi daha iyi nasıl tamamlayacağınızın yollarını arıyorsanız, İnsanlığa topluma nasıl daha faydalı olurum ya da insanlık vasıflarımı gerçekleştirme cesareti içinde olurum diyorsanız;

Haberin Devamı

Bugün 17.30 da Hürriyet Facebook sayfasında 9 Temmuz Oğlak dolunayını konuşmak için canlı yayında sizleri bekliyor olacağım. Burçlara göre etkisini anlatacağım. Astrolojiyi bu anlattıklarım dışında aksi bir şekilde farklı beklentilerle dinleyecek olanlara göre bir anlatım olmayacaktır.

Gelelim Günün Tavsiyeli Hikâyesine;

Bir kral, saraya gelen yolun üzerine kocaman bir kaya koydurmuş. Bakalım ne yapacaklar gelenler diye başlamış beklemeye…

Ülkenin en zengin tüccarları, en güçlü kervancıları, saray görevlileri birer birer gelmişler. Hepsi kayanın etrafından dolaşıp saraya girmişler.

Kayayı yoldan kaldırmak şöyle dursun, pek çoğu kralı yüksek sesle eleştirmiş;

Haberin Devamı

 – Halkından bu kadar vergi alıyor, ama yolları temiz tutamıyor…

Sonunda bir köylü yolda görünmüş, saraya sebze ve meyve getiriyormuş.

Sırtındaki küfeyi yere indirip iki eli ile kayaya sarılmış ve zorlanarak itmeye başlamış. Sonunda kan ter içinde kayayı yolun kenarına çekmiş. Tam küfesini yeniden sırtına almak üzereymiş ki, kayanın eski yerinde bir kesenin durduğunu görmüş. Açmış ki bir de ne görsün, kese altın doluymuş.

Bir de kralın notu varmış içinde; – Bu altınlar kayayı yoldan çeken kişiye aittir.

Dememiz o ki; Hayat akarken karşımıza çıkan engellerden yakınmak yerine çözüm bulanlara kazanç getirir. Engellere takılıp kalmak yerine onlara karşı çözüm bulmak yeni fırsatlar sunabilir. Yapabildiğinizin en iyisini yaptığınızda, harekete geçersiniz. Her eylemi, her hareketi, her çabayı zevk aldığınız için yaparsınız, bir ödül beklediğiniz için değil. Allah’a şükretmenin yolu, geçmişi özgür bırakarak, anda yaşayabilmek, şimdi ve burada olabilmektir. Sonuç: Yaşam sizden neyi alıyorsa, bırakın gitsin. Aktif bir teslimiyet duygusu içinde geçmişi bıraktığınızda, anda dolu dolu, canlı olmanıza izin verirsiniz.

Haberin Devamı

“Her şey enerjidir ve her şey yalnızca bundan ibarettir. Sahip olmayı istediğiniz gerçekliğin frekansına uyumlandığınızda artık yapacak bir şey yoktur o gerçeklik size ait olur. Bundan başka bir yol yoktur. Bu felsefe değildir. Bu fiziktir.” Albert Einstein

 

Mutlu günler ve iyi hafta sonları dilerim…

Hafta sonu takipleriniz için:

Twitter ve İnstagram : Astromatik (Aygül AYDIN)

 

KOÇ

Uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebiliyor olmanız motivasyonunuzu yükseltecek. Geleceğiniz ile ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz.

BOĞA

Aşk ve ilişkilerde çekişmeleri bir kenara bırakın.Süpriz yaklaşımları ve sevginin güzelliğini deneyimlemeye kapınızı açın.

İKİZLER

Haberin Devamı

Harcamalarınızdaki dengesizlik sizi umutsuzluğa sevketmesin.Evinizle ilgili kurduğunuz bazı planları hayata geçirmek sizi mutlu edecektir.

YENGEÇ

 

Arka planda oluşan bazı konulara dikkat etmelisiniz.Kariyerinizde engeller oluşturabilir.İletişimlerinizde yanıltıcı söylemler kullanmamalısınız.

ASLAN

Kariyer hayatınızda yaşayacağınız bazı hayal kırıklıkları geleceğe dair motivasyonunuzu düşürmemeli. Bazı hatalarınızdan dersler çıkartmanız gereken bir gün.

BAŞAK

Geleceğe yönelik ideallerinizi planlama zamanı. Hayallerinizin önüne engel çıkması, hayallerinize daha fazla yaklaştığınızın göstergesidir.

TERAZİ

Ev aile ile ilgili konularda bazı destekler görmek isteyebileceksiniz. Kardeş, yakın arkadaş dostlarınıza finansal yardımlarda bulunabilirsiniz.

AKREP

Bugün izlenimlerinizi oluşturmak için acele hareket etmeyin. Negatif eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

YAY

Aşkta şüpheler ve bilinmeyenler sizi rahatsız edici bir noktaya taşıyabilir. Sevgide olgunluğun ve sadakatin değerini anladığınız zamanlar.

OĞLAK

Pozitif bir gün olsa da bazı beklentiler karşısında plansız gelişen konular için zorlanabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkilerde iletişim ve üslup sorunları oluşabilir.

KOVA

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi biraz rahatsız edebilir. Çok fazla üzerinde durmadan çözebilirsiniz. Ani çıkan seyahatler sizi hem memnun edebilir hem de biraz stres yaratabilir.

BALIK

Aileniz ve kariyerinizi ilgilendiren önemli konular önünüze gelebilir. Bazı durumlar sizi farklı bir sorumluluk algısına yönlendirebilir.

 

 

 

Yazarın Tüm Yazıları