Saat 19.00 Arena'dayız

Tarif edilmez bir heyecan yaşıyoruz. Bugün nefesler tutuldu... Kentte futbol adına Antalyaspor ile Kayseri’de yakalanan çıkışın ilk 3 puanın devamı için bugün saat 19.00’da herkesi Antalya Arena’da oynanacak Gençlerbirliği maçına davet ediyorum.

Haberin Devamı

 Antalyaspor yönetiminin davet çağrısıyla samimiyetimizin ortaya çıkacağı, atacağınız her adımın kent için gelecekte güçlü kararlar aldıracak sonuçlarını çok hızlı göreceğiz. Buna gerçekten inanın Antalyspor yönetimi sizlerin tribünden vereceğiniz destekle gelecekte ışık saçan projelere imza atacak. 

**
Bunu neden mi söylüyorum? Bu takımın kent adına büyük bir marka değer taşınıdığını düşünüyorum da ondan. Ama üzücü de olsa sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.
**
Geçen gün Antalyasporlu yöneticilerin yaptığı bir açıklama beni derinden yaralı... Şöyle ki; Antalyaspor Kulübü taraftarları geçen yıldan bugüne kadar 56 bin 775 Passo Lig kartı satışıyla Süper Lig’de diğer kulüplerle yarışır seviyeye gelmiş. Yani, Passo Lig fikstüründe 7’nci sıradayız. Aslında bu bizim açımızdan bakıldığında hiç de küçümsenmeyecek bir rakam.
Buraya kadar çok güzel de; bu rakamın acı tarafı Süper Lig maçlarına bakıldığında bir yılda tribünlerde en fazla 8 bin taraftara oynamış bu takım var...
Yani 56 bin 775 Passo Lig satışı yap; tribünden maçlarını 8 bin kişi izlesin. Sonra gel de bu takımdan başarı bekle.
Öyle değil mi? Bunun nedenlerini sorgulamakta yatıyor her şey... Yani her şey Passo Lig sisteminden kaynaklanmıyor; gibi!..
- Belki taraftar küstürüldü
- Belki futbolcular soğutuldu
- Belki de...
Yani dönüp dolaşıp, her şeyi Passo Lig’e bağlamamak lazım; bilet ücretlerinden, sahaya olan ulaşım zorluklarına kadar bir çok konu masaya yatırılmalı.
**
Ama şu kesin; Antalyaspor sevgisi asla bitmez; bitmeyecek. Ve bildiğim bu takım kısa bir gelecekte çok iyi yerlere gelecek. Yani bu kente ‘iyi gelecek bir markamız’ var. Kulüpte yöneticilerden ve takımın başına getirilen teknik direktör Rıza Çalımbay’dan, Kamerunlu oyuncu Samuel Eto’o gibi daha nice değerler kısık gözle hedefini kestiriyor.
**
Her takımda sorunlar yaşanabilir; önemli olan gerçek gönüllülük böyle zor zamanlarda ortaya çıkar. Şimdi o 56 bin 775 Passo Lig kartı sahibi dahil ilçelerden her taraftar bu maça gelmeli.
Saat 20.45 zaferin adı olsun...

****

Haberin Devamı

Mehmetçik’e el çantası

Haberin Devamı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, asker adaylarına 1000 adet ihtiyaç çantası dağıttı. İçinde ne mi var? Tıraş bıçağı, diş fırçası, diş macunu, çorap, iç çamaşırı, tıraş köpüğü, ayakkabı boyası ve Türk bayrağı var... Ne de olsa fark yaratan bir çalışma olmuş. Yolun açık olsun Mehmetçik...

****

Başkanın dosya zaferi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Adlıhan Dere, Antalya’ya gelen bakanlara esnafın yaşadığı sorunları ve çözüm önerilerini içeren dosyayı vermekten yılmadı. Sonuçta Başkan Dere, istediğini aldı. Esnafın sorunlarını bakanlar değerlendirecek yani yakında müjdeli haberler geliyor... İşte bu tamamen Başkan Adlıhan Dere’nin dosya zaferidir.
Tebrikler Başkan Adlıhan Dere...

 

Haberin Devamı

YORUMSUZ

KAŞ Belediyesi’nin Kasım ayı meclis toplantısında MHP grup sözcüsü Hasan Nusret Baysal, 29 yaşındaki Fulya Özdemir’in bıçaklanarak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak taşla üzerinin kapatılmasını gündeme getirdi.
Baysal, şöyle konuştu: “Katil zanlısı Kaş’ta bir otelde çalışıyormuş. Bu kişi sabıkalı. Hapisten kaçmış. Bunu çalıştıran otelcinin Kaş’a verdiği zararı kim ödeyecek? Adam otelde sigortasız ve kayıtsız çalışıyor. Bu otelci tüm Kaş’ta yatırım yapan turizmcilere zarar verdi.”

 

 

Yazarın Tüm Yazıları