Suçlu kim?

Her tür ikili ilişkimizde yanlış anlaşılmalara açık bir gündeyiz.Birbirimizi doğru anlamamamız, işlerin karışması anlamına gelebilir.Çocuğu okuldan kim alacaktı? Müşteriye fiyat mail’ini kim atacaktı? Uçak saati 16.00’da değil miydi?Bu ve benzeri soruların cevapları herkese göre değişebileceğinden, karışıklıklar için suçlu arayan çok olacaktır!Doğru anlamanız ve anlaşılmanız dileğiyle. Sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

KOÇ
Sabırlı olmanız gerekiyor. Öfkenizi kontrol edemeyebilirsiniz. Arkadaşınız, akrabanız veya iş arkadaşlarınızla girebileceğiniz tartışmaların telafisi zor olabilir. Duygusal davranmamalı ve enerjinizi daha verimli işlere ayırmalısınız.

BOĞA
Yakın çevrenizden bir kişiyle ilgili gerçeklerin farkına varabilirsiniz. Ortaya çıkan bilgilerden fayda sağlama olasılığınız yüksek! Size yararı olan yeteneklerinizi kullanmanın yollarını bulabilirsiniz. Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER
İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız. Zira yaratıcılığınızı kullanarak maddi şanslar yaratabileceğiniz günlerdesiniz. Maddi fırsatlardan en iyi şekilde yararlanabilmek için bir bilene danışabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Karşınızdaki kişiler hiçbir şeyi anlamayabilirler. Mantıksız fikirlerini görmezden gelmeniz gerekebilir. Sizi yavaşlatan veya engelleyen kişilerle gerçek duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak sizi rahatlatabilir. Sezgileriniz size doğru yolu gösterecektir.

ASLAN
Size enerji veren kişilerle vakit geçirmeli, ilham verici yerlere seyahat etmelisiniz. Ortam değişikliği, farklı konularda ilerlemeniz için sizi motive edebilir.

BAŞAK
Nedensiz gibi görünen jest ve iltifatlara kanmamalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz, genişletebileceğiniz, yeni arkadaşlıklar kurabileceğiniz, eski borç meselelerini sonuçlandırabileceğiniz bir gün. Bazı jestler olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

TERAZİ
Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız. Bazı konularda farklı stratejilerle ilerlediğinizi veya farklı girişimler içinde olduğunuzu düşünüyorsanız, öncelikle ortaya çıkacak haberleri beklemenizde ve gelişmelere göre tepki vermenizde fayda var.

AKREP
Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var. Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir. Her alanda bilginizi artırmaya çalışmalısınız. Geçmişin hüzünlü karelerini geride bırakıp geleceğe yönelmeli.

Haberin Devamı

YAY
Evinize, ailenize ve yaşam ortamınızı rahat hale dönüştürmeye vakit harcamalısınız. Kârlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir. Aşk hayatınız ön planda.

OĞLAK
Sorun yaşamamak veya yaşatmamak için esnek olmak veya olayların dışında kalmak daha uygun olabilir. Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

KOVA
Bugün sizin söylediklerinizle karşı tarafın işittiği şeyler birbirinden farklı olabilir. Doğru kararlar ve spontane tepkiler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir. Yaratıcılığınız, dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

BALIK
Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir. Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var. Zevk alacağınız bir macera yolda! Hayatınızı renklendirmek istiyorsunuz. İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları