Günlük burç yorumları

Haberin Devamı

Koç
Maddi veya duygusal hayatınızla ilgili bir konu tekrar kendini gösterebilir. Bu sefer bu konunun kökten çözüme kavuşturulması gerekiyor.

Boğa
Bazı konuların istenmeyen sonuçlar doğurabileceğine dair öngörülerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz. Ancak, olayların tümünü bilmiyor olma ihtimaliniz yüksek. Dolayısıyla, bir süre bekleyip sonra değerlendirmenizde fayda var.

İkizler
Yeterince para kazanmadığınızı veya aşırı çalıştığınızı düşünebilirsiniz. Ancak, bu durumda, ani tepkiler ya da yerine getirilmesi zor sözler vermeniz sıkıntı yaratabilir.

Yengeç
Çevrenizdeki kişilerin bazı görevlerini ya da zorunluluklarını yerine getirmeyeceklerini düşünebilirsiniz. İnançlı bir şekilde riskli adımlar atmadan önce, araştırmacı olmalı ve tüm detaylara hakim olmadan harekete geçmemelisiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Politik olmaktan uzak fikirlerle uğraşmanız gerekebilir. Bu noktada önemli olan şey, söyleyeceklerinizin ne yönlü olursa olsun uzun bir zaman hafızalardan silinmeyeceği olacaktır.

Başak
Belli konularda kontrolsüz bir şekilde ısrarcı olabilirsiniz. Fikirlerinizin ya da hareketlerinizin bu derece arkasında durmanız bazı sorunlara neden olabilir. Birkaç gün beklemenizde fayda var.

Terazi
Belli konulara gereğinden fazla adapte olabilir ya da üstesinden gelinemeyecek sözler verebilirsiniz. Bazı işleri halledilme olasılığınız konusunda fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Akrep
Biraz esnek olmanın faydasını görebileceğiniz bir gün. Farklı olasılıkları düşünmek sandığınız kadar zor bir şey olmayabilir. Ne dersiniz?

Yay
Bazı kişileri göreve çağırmayı düşünüyorsanız, bir kez daha düşünmenizde fayda var. Zira, bu tavrınız onların iyi görünmesine ve sempati toplamasına neden olurken, sizinse kötü görünmenize sebep olabilir.

Oğlak
Sizi daha da kötü duruma düşürebilecek koşulları kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak, hangi şekilde ilerleyecek olursanız olun sınırlı sayıda seçeneğe sahip olduğunuzu hatırlamalısınız.

Kova
Ufak tefek gibi görünen problemler veya belli belirsiz olaylar düşündüğünüzden fazla sıkıntı yaratabilir ve uzun süre gündemde kalabilir. Dolayısıyla, planları buna göre yapmakta fayda var.

Haberin Devamı

Balık
Aldığınız ya da almak üzere olduğunuz kararların geçerli nedenleri olabilir. Ancak çok önemli uyarıları hafife alıyor olma riskiniz çok fazla. Benden uyarması.

Yazarın Tüm Yazıları