Kritik konular

Bugünlerde kritik konularla başa çıkabilmek için geliştirdiğimiz planlar ilerlemeyebilir.

Haberin Devamı

Ama şaşırtıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Hazırlıklı ve sabırlı olmakta fayda var.Karşı karşıya olduğumuz konuları konuşarak geçiştirmek zor olacaktır. Harekete geçilmesi gerekecek.Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Koç
Ortamı sakinleştirmek veya aydınlatmak için söyleyeceğiniz sözler yeterli olmayabilir. Karşınızdaki kişiler kendi hikâyelerinin dinlenmesini istiyor. Dinlemenizde fayda var.

Boğa
Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız, eleştirilere hazır olun.

İkizler
Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz. Karşınızdaki kişiler sizin programınızın sadece size uyan bir plan olduğunu düşünebilirler.

Haberin Devamı

Yengeç
Tuhaf, anlamsız davranışları ya da istekleri olan tanıdıklarınıza karşı sakinliğinizi bozmamanız ve mesafeli durmanız, verebileceğiniz en iyi cevap olacaktır.

Aslan
Şaşırtıcı ve tuhaf teklifleri olan kişilere anlayışlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Günü verimli değerlendirmek istiyorsanız esnek olmalısınız.

Başak
Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir. Pazarlığa veya uzlaşmaya yatkın olmakta ve esnek davranmakta fayda var.

Terazi
Dinlenmeye ihtiyacınız varsa, bugün bu duruma zaman ayırmanız imkansız olabilir. Veya bazı kişiler bu durumu fark ederek eleştiri ve şikayetlerde bulunabilirler.

Akrep
Gerçekten halledilmesi gereken konular var. Sadece üzerinde durmak veya hakkında konuşmak yeterli olmayacaktır. Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Yay
Eleştiri ve itirazlarınıza dikkatini çekmek istediğiniz bazı kişiler var. Bugün bu konuda zorlanabilirsiniz ama iyimser olun.

Oğlak
Bazı konuları ısrarla zorlamanın faydası olmayacağı gibi rahatsız edici yankıları da günlerce sürebilir.

Kova
Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin tam olarak ne istedikleri konusunda şüpheleriniz olabilir. Bu durumu açıklığa kavuşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Haberin Devamı

Balık
İstikrarsızlık içeren konular, inişli çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir. Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları