Enerjinizi boşa harcamayın

Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacak. Önümüzdeki iki hafta, çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak ama geçmişte yaşananları baz alarak işleri organize olmak gerekiyor.Hepinize keyifli pazarlar, sağlık ve sevgiyle kalın...

Haberin Devamı

EKoç
Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir. Ancak olaylar arzuladığınız şekilde değişecek.

Boğa
Sezgilerinize güvenin. Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

İkizler
Kendini tekrarlayan işleriniz veya monoton hayatınız, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişecek.

Yengeç
Belli konularda sizden yardım isteyen kişiler olabilir. Bu gelişmelerin nedenleri çok yakında kendini göstermeye başlayabilir. O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Aslan
Bazı konularda ısrarcı olarak ilerleme sağlayacağınızı düşünüyorsunuz. Ama diğerleri, sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Başak
Kendinize güvenmeniz, zor kararlar almanıza veya önemli bir adım atmanıza yardım edecektir. Olan bitene üzülmek yerine ileriye bakılması gerekiyor.

Haberin Devamı

Terazi
Hoşlanmadığınız şeyler yapsanız bile günün akışına uygun ilerlemeniz faydalı olacak. Alacağınız tavır, olayların gelişiminde önem taşıyor.

Akrep
Bugünlerde belli bir pozisyona kilitlenip kalmamanızda ve kendinize hareket alanı bırakmanızda fayda var.

Yay
Bazı konuları zorlamak, aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir. Dolayısıyla beklemek ve olayların netleşmesini izlemek daha doğru olacaktır.

Oğlak
Bazı kişiler fikirlerinizdeki derinliği veya bilgeliği göremeyebilirler. Herkes aynı zekada olmadığı gibi, rahatlarından ödün vermek istememeleri de başka bir konu...

Kova
Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor. Zarafet veya bağışlayıcılık bekliyorsanız, bugünlerde bu tür tavırlarla karşılaşmanız oldukça zor...

Balık
Doğru tavırlar sergilediğinizi veya kârlı işler yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin de fikrini almanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları