Yasemin'ce

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Merkür burç değiştirdi

Bir süredir Kova burcunda dolaşmakta olan Merkür, dünden beri Balık burcunda dolaşıyor. Böylece Merkür etkilerinin zayıflamaya başladığını göreceğiz. Çünkü, Merkür Kova burcunda daha güçlü idi. Halbuki Balık burcunda özelliklerini tam olarak ortaya çıkartamıyor ve zayıf Merkür oluyor.

Şimdi bu ne demek, diyeceksiniz. Merkür'ün sembolize ettiği zihinsel ve fiziksel özelliklerin İkizler ve Başak burcunda olduğu gibi fazla görünür olmaması demek anlamına geliyor. Açıkçası Merkür kendini pek fazla göstermiyor.

Fakat, su ve toprak burçlarına olumlu bir bakış açısı oluşturduğu için bu burçların Merkür faaliyetleri bu devre içinde artacak ve hem sosyal, hem de her türlü iletişim gereken alanda başarılı çalışmalar yapacaklar.

Su ve toprak burçlarının hangileri olduğunu pek çok kişi biliyor fakat, ben yine de hatırlatayım; Su grubu; Yengeç, Akrep ve Balık, toprak grubu ise; Boğa, Başak ve Oğlak.

Tabii bu arada Başak burcu Balık'ın zıt burcu olduğu için Başak'lar bu devre içinde kararsızlık, iletişim kopuklukları ve yanlış anlamalar yüzünden sıkıntı duyabilirler. Ayrıca yapılacak organizasyonlarda tedbirli davranmak gerekiyor.

Sert etkilenen diğer burçlar ise, İkizler ve Yay. Bu burçların mensuplarının zihinsel faaliyetleri hızlanmakla birlikte dikkatlerini bir tek noktaya odaklamaları zor olacak. Aile bireylerinin sorunları ve gereksiz tartışmalar kafanızın karışmasına neden olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları