Yasemin Boran: Güneş Boğa'da parlıyor

Yasemin BORAN
Haberin Devamı

Güneş, bugünden itibaren B3BALIK: Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Sevdiğinizle ilişkileriniz yoğunlaşıyor. Uzaklarda bulunan dostlarınızdan alacağınız destekle harekete geçebilirsiniz. Boğa burcunda parlamaya başlıyor. Boğa burcu özelliklerinin açığa çıkacağı bu devre içinde Jüpiter ve Satürn'den sonra Mars'ın da bu burçta bir süredir dolaşıyor olması nedeniyle çok daha güçlü etkiler gözlemlenebilir.

Boğa burcu özellikleri denildiği zaman ilk akla gelen, değerli şeyler, finans ve sanat gücünün olduğu söylenebilir.

Toprağın sabit burcu olduğu için kararlılık, inatçılık, sebat ve benzeri özelliklerin de öne çıkacağını belirtmekte yarar var.

Genel olarak pratik ve tutucu tipleri işaret ediyorsa da, keyif ehli olduklarını belirtmekte yarar var. Lüksten çok rahatlarına düşkün olan Boğa’lar, istedikleri rahat ve keyfi elde edebilmek için çok çalışabilirler. Kızdıkları zaman ne yapacakları hiç belli olmaz. O yumuşacık ve rahatına düşkün Boğa'nız birden bire sakinleştirilmesi imkansız bir öfke nöbetine kapılabilir.

Fakat, her ne kadar öfkelendiklerinde zaptedilmez olurlarsa da bu halleri öyle sık sık karşılaşılır bir durum değildir. Genel olarak son derece sakin, sistemli, kararlarını uygulayan pratik tiplerdir. Ancak, çok orijinal oldukları söylenemez. Tabii Uranüs etkisinde doğanlar hariç...

(Sürecek)

Yazarın Tüm Yazıları