İlerde bana ihanet eder mi?

Sevgili ablacığım, ben 33 yaşında, daha önce kısa bir evlilik yaşamış bir gencim. Önceki eşimden beni aldattığı için boşandım. Şimdi yeniden evlenmeye hazırlanıyorum.

Sevdiğim ve nişanlı olduğum genç kız 21 yaşında. O da beni çok seviyor ve bir ay sonra evleneceğiz. Onunla sevişiyoruz. Ama tabii tam bir ilişki kurmuyoruz. Evleneceğimiz geceyi bekliyoruz. Ama o beraberliğimiz sırasında orgazm olamıyor. Bunun nedeni acaba benim ilişkiyi fazla uzatamamam mı, ya da aramızdaki yaş farkı mı? Bu fark ilerde bir sorun yaratır mı? Bekarlık dönemimde her gece masturbasyon yapmaya kendimi alıştırdım, bu yüzden mi onu tatmin edemiyorum. Yoksa bu evliliğimde de eşim bana ihanet eder mi? Bu konular kafamı çok kurcalıyor. Evliliğimde yeniden sorun yaşamak istemiyorum. Özellikle de cinsel sorun olmasın istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz? Beni bu konularda aydınlatacağınızı umuyorum.

Rumuz: Aldatıldım



SEVGİLİ
oğlum, nişanlınla normal bir cinsel birleşme yaşamadığınıza göre, onun orgazma ulaşması söz konusu olamaz. Kadınların orgazmı erkeklerinkinden çok farklıdır. Ve erkekler gibi basit bir dokunma ya da yalnızca hayal etmeyle bile orgazmı yaşamaları mümkün değildir. Onları hem fiziksel hem de ruhsal olarak önceden hazırlamak gerekir. Evlendiğin zaman eşinle mutlu bir cinsel beraberlik yaşamak istiyorsan bu konularda bilgi edinmelisin. Bu alanda ciddi yayınlar vardır, onları okumalısın. Hatta bunları nişanlınla birlikte okumalısınız. Nişanlını mutlu edebilmek için ona sevgiyle, şefkatle, sıcaklıkla yaklaşman gerekir. Ön sevişme dönemini uzatabilmek, onu okşayışlarla sevişmeye hazırlamak gerekir. Eğer senin ilişkiyi fazla uzatamamama sorunun varsa, bunu giderme yollarını öğrenmelisin. Masturbasyona kendini fazlaca alıştırmışsan, bundan bir an önce vazgeçmeyi dene. Bu yüzden normal bir beraberliği gerektiği gibi sürdüremiyor olabilirsin. Eğer başından kötü bir evlilik geçtiyse, bu mutlaka tekrarlanacak demek değil ki. Böyle olumsuz düşüncelere kaptırma kendini. Eşinle mutlu bir cinsel beraberlik yaşayabilmek için bilgiye ihtiyacın var. Onunla karşılıklı konuşmaktan, birbirinizin hoşlandığı şeyleri öğrenip uygulamaktan kaçınmamalısınız. Hem sakın şunu unutma, bir kadını her yönden mutlu etmenin yolu, ona sevgi ve ilgi göstermekten geçer.
Yazarın Tüm Yazıları