Verda’nın sevgi gösterisi

Levent-Çela Penso çiftinin kızları Verda Penso, sevgilisi Alpay Başaran’la geçtiğimiz aylarda nişanlanmış, çiftin yüzükleri Pensolar’ın Ulus’taki evlerinde takılmıştı.

Özel hayatında yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra bu ilişkiye sıkı sıkıya tutunan, mutluluğu Alpay Başaran’da bulduğunu her fırsatta herkese söyleyen genç Penso’nun artık yüzü gülüyor. İkiliye geçtiğimiz gece son günlerin en popüler mekanlarından biri olan Nişantaşı’ndaki Niş Bar’da rastladım. Verda Penso bütün gece nişanlısıyla sarmaş dolaştı, aşkını ve mutluluklarını mekandakilere göstermek ister gibiydi. Bu arada beklenen haber de sonunda geldi ve çift önümüzdeki yaz aylarında nikah masasına oturacaklarını açıkladı.

Hediye olarak dansöz getirdi

Geçtiğimiz gece Bebek’teki Mel’s Restaurant’ta düzenlenen doğum günü partisi, neredeyse tüm sosyeteyi bir araya getirdi. STFA’nın eski üst düzey yöneticilerinden Eser Tümen’in 60’ıncı yaşını kutladığı gecenin davetlileri arasında Tezmanlar, Çarmıklılar, Barlaslar, Birandlar, Simaviler, Aksoylar ve Uzanlar da vardı. Kokteylle başlayıp yemekle devam eden gecenin ilerleyen saatlerinde mekan Eylül adlı oryantalin dans şovuyla iyice hareketlendi. Osman Çarmıklı’nın arkadaşına sürpriz yapmak için getirttiği oryantalin kıvrak figürlerine çok geçmeden davetliler de eşlik etmeye başladı. Gelini Esra Dinçkök’le karşılıklı oynayan Sennur Çiftçi’nin hem dansı hem de Eylül’e yapıştırdığı paralar dikkat çekti. Partinin finalinde, gece boyunca doyasıya eğlenen konuklar gibi, yüklü miktarda bahşiş toplayan oryantal de keyifliydi...

Gecenin güzeli

Gördüğü ilgiden dolayı yemek için haftalar öncesinden rezervasyon yaptırmanın zorunlu hale geldiği Bebek’teki Mel’s Restaurant’ta, her gün çok sayıda ünlü isme rastlamak mümkün. Geçen akşam bu mekanda düzenlenen Eser Tümen’in doğum günü partisine katılanlar arasında Elif Germiyanlıgil de vardı. Şıklığı ve güzelliğiyle tüm konukları kendisine bir kez daha hayran bırakmayı başarıyordu Elif Hanım...

Baba kızın halay keyfi

Faruk-Hatice Süren çifti, geçtiğimiz gece Şişli’deki Günay Restaurant’taydı. Ali Poyrazoğlu, Nükhet Duru ve Cenk Eren’in sahnelediği Myhoş Kabare’yi izlemeye giden çiftin yanında o akşam kızları Yelda Elmas da vardı. Baba-kız, Nükhet Duru’nun şarkılarına oturdukları yerde halay çekerek eşlik etti.

Çıta yükseliyor

Bebek’teki Mel’s Restaurant, son haftalarda ünlülerin şık davetler ve akşam yemekleri için tercih ettiği mekanların başında geliyor. Mehmet Koçarslan’ın sahibi olduğu Mel’s’in işletmecisi Dodo, yaratıcılığı, titizliği ve detaycı kimliğiyle bu adresin popülaritesini giderek daha da artırdı. Geçtiğimiz gece babası Eser Tümen’in burada düzenlediği doğum günü partisine katılan Aslı Tümen de, arkadaşı Burçak Öngör’le misafirperverliği ve imza attığı kusursuz gece için Dodo’ya teşekkür etmeden oradan ayrılmadı.

Görünmez kaza

Sezai Taşkent, evde zaman geçirmekten pek hoşlanmıyor. Kendisine hemen her gece ayrı bir kulüpte eğlenirken rastlamak mümkün... Geçtiğimiz gece de kural bozulmadı ve Sezai Bey, bir İtalyan konuğuyla önce Beyoğlu’na gitti, ardından soluğu Red Room’da aldı. Ne var ki gece planlandığı gibi devam etmedi, pantolonuna yemek döken Taşkent erken saatte evinin yolunu tutmak zorunda kaldı. Misafirini kaldığı otele bıraktıktan sonra evine dönen Sezai Taşkent, ertesi gününü ise oğlu Kaan’a ayırmıştı. Kaan’ı alıp sevgilisi Fulya Güngör’ü çalıştığı işyerinde ziyaret eden genç işadamının oğlu ile sevgilisini birbirine çok çabuk kaynaştırdığı görüldü.

Galler Prensi

Sezen Aksu’nun artık neredeyse geleneksel hale gelen BKM’deki Unplugged konserleri, bu yıl yoğun talep nedeniyle Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’na alındı. Geçtiğimiz gece buradaki ilk konserinde Sezen Aksu, orkestrasını yöneten, klavye ve piyanodaki performansıyla da beğeni toplayan Ozan Doğulu’ya övgüler yağdırdı. Galler Prensi adı taktığı Doğulu ile sahnede müthiş bir performans sergileyen sanatçı, gecenin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.
Yazarın Tüm Yazıları