Üst düzey yöneticilerle toplantı var

Hareketli bir gün. Özellikle yolculuklar, macera ve seyahat arzularının yükseldiği bir gün.

Öğle saatlerinde her türlü iletişim ve ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Yabancılarla kurulacak dostluklar, iş birlikleri ve projeler üzerinde yapılacak çalışmalar hızlanacak. Aynı zamanda sürpriz durumlar ortaya çıkabilir. Bugün yeni projeler üzerinde çalışmak ve derin araştırmalar yapmak için çok uygun. Üst düzey yöneticiler arasında yapılacak toplantılar ve alınacak kararlar üzerinde önemli çalışmalar yapılabilir.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Balık. Doğum anında Neptün’ün kuvvetli etkileri olduğu için çok hassas ve sezgisel birisiniz. Mektupta sözünü ettiğiniz rüyalar ve garip hallerin nedeni Neptün’den kaynaklanıyor. Ancak Satürn-Ay arasındaki sert etkileşim korkulara neden oluyor. Korkulardan kurtulmanın biricik yolu öğrenmek ve sizin öğrenme yeteneğiniz yüksek. Korkularınızı araştırın ve anlamaya çalışın. Öğrendiğiniz her bilgi düşünce biçiminizin değişmesini sağlayacak ve böylece korkularınızla başa çıkabilecek hale geleceksiniz. Şu sıralarda dikkatinizi kendinize yönelttiğiniz bir dönem. Gelişmek ve aşama yapmak için uygun zaman. Ekim-Kasım dönemi tedbirli olun. Gerilimli duygular içine girebilirsiniz. Bu devre içinde olayları zorlamayın, akışına bırakın ve tartışma ortamlarından uzak durun.

RUMUZ: NAZLI



Sevdiğiniz kişiyle aranızda astrolojik açıdan ilginç bir uyumluluk var. Doğum anında her ikinizin de haritasında Kuzey Ay düğümünün etkisinde doğduğunuz ve aranızdaki ilişkinin kaderinizde önemli bir rol oynayacağı anlaşılıyor ve birbirinizden kopamama nedenini açıklıyor. Birbirinizi çok fazla hissetmeniz ve uzaktayken bile birbirinizi anlamanızın nedeni bu. Aranızda meydana gelen anlaşmazlıklar ise, gelişmenin bir parçası. Birbirinizi zorlayabilir ve düşüncelerinizi değiştirmeye çalışabilirsiniz. Tabii bu durum ilişkinizi yoruyor ve yıpratıyor. Özellikle son bir yıldır ilişkiniz kopma noktasına gelmiş olabilir. Satürn’ün etkisi her ikinizi de zorluyor. Fakat bu zorlayıcı etki aslında sizi değiştirmek için. Hem kendinizi, hem de ilişki anlayışınızı değiştirme zamanı gelmiş. Birbirinize ve kendinize anlayış göstererek bu zor dönemi aşabilir ve ilişkinizi evlilikle noktalayabilirsiniz.

RUMUZ: AYDINCAN



Yükselen burcunuz Aslan, burcunuz ise Akrep. Bu durum içinizde fırtınalar kopmasına neden oluyor. Hem gösterişli bir biçimde kendisini göstermek isteyen fakat aynı zamanda görünmekten hoşlanmayan gerilimli bir tabiatınız var. Tabii bu durum ilişkilerinize de yansıyor. Üstelik hakim olmak, yönetmek ve patron olmak istiyorsunuz. Bu isteğinizi baskı kurarak yapmak yerine gücünüzü ortaya koyarak yapmalısınız. Üstelik önemli bir değişim sürecinde bulunuyorsunuz. İçinizden yükselen duyguları anlamaya çalışın. Özgür duygular içinizde yükselirken aynı zamanda elinizde bulunanları da kaçırmak istemiyorsunuz. Her şeyi elinizde tutarak kendinizi yenilemeniz mümkün değil. Bazı şeylerden vazgeçmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Temmuz’dan sonra sizin için çok önemli bir dönem başlayacak ve bu dönem 2006’nın ortalarına kadar devam edecek. Bu sizin için değişim dönemi. Biraz zor fakat sonrasında aşama yapmış olarak bu dönemden çıkacaksınız.

RUMUZ: PAPATYA
Yazarın Tüm Yazıları