Ünlülerin Porsche tutkusu

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Emre Belözoğlu önceki gece Swiss Otel’de Tuğba Gürevin’le evlendi.

Haberin Devamı

Birçok futbolcu, sanatçı ve işadamının katıldığı düğünde, futbolcular Tümer Metin, Burak Yılmaz ve Uğur Boral, Porsche marka arabalarıyla dikkat çektiler. şarkıcı Alişan da aynı gece arkadaşı Demet Akalın ile Maçka’daki Scotch adlı diskoda eğlendi, Alişan’ın da altında yeni aldığı Porsche marka arabası vardı.

Çeşme her zaman gözde

Son teknoloji Convection Center’ı ve termal merkeziyle ünlü Sheraton Çeşme Otel, kış ayında da misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor. Sheraton Çeşme Otel’de konaklayanlar tatil boyunca 3 bin 500 m2’lik spa merkezinde kaplıca sularına girerek Balili terapistlerin nezaretinde tüm streslerinizden arınma fırsatı yakalıyorlar. Sömestre tatilinde konaklayan tüm aileler ve çocuklarının uçak biletlerini Sheraton Çeşme’nin karşılayacağını not düşelim.

Giresunlular’dan özür dilerim

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün BJK’nin eski menajeri Sinan Engin’in yeni yılı eşi Ayşe Hanım ve Seda Sayan’dan olan oğlu Oğulcan’la birlikte Al Jamal’de kutladığını, Engin’in ikinci lig takımlarından Orduspor’un menajerliğini yaptığını yazmıştım. Bu haberim üzerine Giresunsporlular’dan yaptığım hatayı anlatan mailler geldi. Sinan Engin, ezeli rakipleri Ordu’nun değil, Giresunspor’un asbaşkanlığını yürütüyormuş. Bu hatamdan dolayı sevgili Giresunsporlular’dan özür diler, Sinan Engin’e ise yeni görevinde başarılar dilerim.

Mercedes Blackk’de

Blackk Tuesdays geceleri adı altında Ortaköy’deki Blackk adlı gece kulübünde ünlü DJ’ler performanslarını sergilemeye devam ediyor. Blackk Tuesdays konseptinin ilk etkinliğinde Amsterdam Supper Club’tan DJ AlaLuna 23 Aralık’ta muhteşem bir performans sergilemişti. Günlerce konuşulan bu gecenin devamı olan Blackk Tuesdays Vol. 2’de yarın gece 47 farklı ülkede performansını sergileyen, dünyanın en iyi kadın DJ’i Joyce Mercedes çalacak. Blackk’in sahibi Emre Ergani, yeni yılın ilk partisi olan Blackk Tuesdays DJ Joyce Mercedes ile saat 23.00’te başlayacak olan eğlencenin sabahın ilk ışıklarına kadar devam edeceğini belirti.

Siyahı tercih etti

Futbolcu Mustafa Doğan, Tuğba Gürevin-Emre Belözoğlu çiftinin düğün davetine eşi Meryem Hanım’la katıldı. Yıllardır sarı saçlı olarak karşımıza çıkan Meryem Hanım’ın saçlarını siyaha boyatması dikkatlerden kaçmadı. Meryem Hanım gecede dostlarına, sarı saçlarından sıkıldığını ve siyah saçı eşi Mustafa Doğan’ın da isteği doğrultusunda tercih ettiğini anlattı.

Yoğun arı

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2009’da Türkiye’nin güzelliklerini Avrupa’da tanıtmak için ünlü model Tülin şahin’i seçti.  Türkiye’nin tanıtım yüzü olan şahin’in fotoğrafları billboardlar ve afişlerde yerlerini almaya başladı. 6 dili konuşabilen şahin modern bir Türk kadını portresi çizerek Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunuyor. Ünlü model, vaktinin büyük bir kısmını yurtdışında geçiriyor. şahin, “Her zaman sadece işimi en iyi şekilde yapmayı düşündüm. Mesleğim gereği çok seyahat etmem, her gün farklı dinden, ırktan ve kültürden insanlar ile beraber çalışmam bana çok şey katıyor. Beni işimde daha da yaratıcı yapıyor ve böylece mesleğime her gün yeni bir şeyler ekleyebiliyorum. Eşim Mehmet ve onun ailesinin de aynı şekilde destekleri bana büyük güç veriyor” diyor. şahin’in çalışma arkadaşları ve dostları arasındaki lakabı ise “Busy Bee” (Yoğun Arı).

İlk araba sahibinde

Haberin Devamı


Başrollerini Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Hüseyin Avni Danyal ve Barış Falay’ın paylaştığı “Şeytanın Pabucu” adlı filmin yapımcısı Banu Akdeniz, 6 hafta boyunca dağıtılacağını belirttiği 2009 model arabanın ilk talihlisi Timuçin Koç’a arabasını teslim etti. Etiler Hacıdan restoranda gerçekleştirilen yemekli davette anahtarları Fatih Ürek verdi.

Bu pozdan sonra kafaya bardak fırlattı

Verda Penso geçtiğimiz aylarda barıştığı sevgilisi Mert ıncekara ile yeni yılı karşılamıştı. Sevgililer 2009’a Nişantaşı Long Table adlı restoranda mutluluk pozları vererek girmişlerdi. Gece boyunca sevgilisi ıncekara’ya sevgisini gösteren, onu öpüp koklayan Verda Penso, yemeğin ardından gidilen gece kulübünde sevgilisiyle tartışmış. Başka kadınların sevgilisine olan ilgisini kıskanan Verda Penso yüksek sesle tartışmanın ve kafasına fırlattığı bardağın ardından sevgilisi Mert ıncekara’yı orada bırakıp gitmiş.

Bebek mi geliyor

Haberin Devamı

Swissotel’deki Tuğba Gürevin-Emre Belözoğlu çiftinin düğün davetine katılan Nihan Akkuş-Okan Buruk çiftinin dostları ‘müjdeli bir haber mi var’ fısıltılarını konuşuyorlardı. Nihan Hanım’ın şişkin karnı, hamile olduğu ihtimalini gündeme getirdi. Buruk çifti söylenenlere cevap vermemeyi tercih ettiler. Çifte yakın çevreler bebek sahibi olmak istediklerini konuşsalarda Buruk çiftinden net bir açıklama henüz yok.

Bu gece onlara ait

Geçtiğimiz yıl Defne adını verdikleri bir kız çocuğu sahibi olan Sinem Güven-Murat Ersönmez çifti, önceki gece baş başa yemek için Kıyı Restoran’ı tercih ettiler. Tarabya’daki restorana birlikte gelen çift, rakı-balık keyfi yaptı. Sinem Güven, kızları doğduktan sonra kendilerine vakit ayıramadıklarından dert yanarken, yeni yılı evlerinde hep birlikte karşıladıklarını, bu gecenin ise eşi ve kendisine ait olduğunu belirtti.

Arda’nın dergici aşkı

Haberin Devamı

Arda Turan, Marie Clarie Maison dergisinde editör olarak çalışan Eda Türkmen’le flört ediyor. 21 yaşındaki Arda Turan ve Eda Türkmen, Maria Clarie Maison dergisinin çekimlerinde tanışıp arkadaş olmuşlar. Arda Turan, derginin aralık sayısına evinin kapılarını açmıştı. Bu çekimlerde Eda Türkmen ise asistan olarak görev almıştı. Bu ilişkinin fotoğrafları şimdilerde internette dolaşıyor. Fotoğraflarda Eda Türkmen’in arkadaşı Pelin Nal ile 4 Kasım tarihinde kutladığı doğum gününde ünlü futbolcu da yer alıyor.

Yazarın Tüm Yazıları