Tuvalette seks skandalında yeni iddialar

Reina’nın tuvaletinde bir kadınla sevişirken yakalanan evli işadamı ‘K.S.’nin, 1,5 ay önce Nazlı Yazıcı’yla nikâh masasına oturan Kaan Sert olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İstanbul gece hayatına damgasını vuran ‘tuvalette seks’ skandalının ‘kahramanı’nın kim olduğuyla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı!
Reina’nın tuvaletinde bir kadınla sevişirken yakalanan ve çıkan haberlerde ismi ‘K.S.’ olarak yazılan evli işadamının, Kaan Sert olduğu iddia edildi.

EŞİ DE ORADAYMIŞ


Ünsal-Neşe Sert çiftinin oğulları Kaan Sert, iş dünyasının ünlü ailelerinden Osman-Meral Yazıcı çiftinin kızları Nazlı Yazıcı ile 14 Haziran’da Çırağan Sarayı’nda yapılan masal gibi bir düğünle evlenmişti.
Ancak kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre; Sert, henüz 1,5 aydır evli olduğu eşini onun gözünün önünde aldattı!

İddiaya göre, eşi Nazlı Yazıcı, Ivana Sert’le boşanma davası sürerken çapkınlıklarıyla adından söz ettiren amcası Yurdal Sert ve onun sevgilisiyle birlikte Reina’ya giden Kaan Sert, başka bir locada eğlenen kızlardan biriyle tanıştı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle samimiyeti ilerleten ikili, Reina’nın daha tenha olan kışlık tarafındaki tuvalette buluşup öpüşmeye başladı.
Kadınlar tuvaletine girip sevişen Sert ve genç kadın, onları fark eden müşterilerin şikayeti üzerine görevliler tarafında yaka paça dışarı atıldı!
Uygunsuz bir halde yakalanan ve yanındaki kadınla dışarı atılan Kaan Sert, güvenlik görevlilerinin izin vermesiyle içeride kalan eşyalarını aldı, olan bitenden habersiz eşi Nazlı Yazıcı’yla birlikte evinin yolunu tuttu...

Saç modası

Haberin Devamı

Etiler’in ünlü kuaförü Mevlut Yıldız, oğulları Gökhan ve Volkan için Nişantaşı’nda Sky Coiffeur isimli salon açtı. Eğitimini Avrupa’da tamamlayan Gökhan Yıldız, saç modasında son trendleri incelemek için Paris’e gitti. Lucminetti ile Manyetis gibi ünlü saç akademilerinde eğitim alan Gökhan Yıldız, “İdolüm babam. Hem çok çalışmak hem de kendimi sürekli geliştirmek istiyorum” dedi.

Yakın gözlüğüyle yüzüyor

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın eşi Türkan Sabancı, geçtiğimiz yıl tatil yaptığı Bodrum’da boğulma tehlikesi geçirmişti. Bu yaz da oğlu Metin ve kızı Dilek’le Bodrum’da tatil yapan Sabancı’nın artık tedbirli davrandığını, denize yardımcıları ve polis korumaları eşliğinde girdiğini yazmıştım. Sabancı, önceki gün de Yalıkavak’taki Moon Beach’te görüntülendi. Yakını net göremediği için numaralı gözlüğüyle denize giren Sabancı’yı korumaları bir an olsun yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Alışverişle form tutuyor

Ivana Sert, oğlu Ateş’le Kanyon’da görüntülendi. Hemen her kadın gibi alışveriş tutkunu olduğunu söyleyen Sert, ellerinde torbalar, üzerinde “Shopping is my cardio” (Alışveriş benim sporum) yazılı tişörtüyle ‘antrenman’ yapıyordu.

6. bebeğe hazır

Bebek’teki Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, “Çocuk da yaparım, kariyer de” diyen kadınların en güzel örneği... Dört çocuğu olan, geçtiğimiz aylarda da beşinci çocuğu Selma’yı dünyaya getiren Kucuroğlu, bir çocuk daha doğurmayı düşündüğünü söylemişti. Şimdilerde de Hilton Dalaman Sarıgerme’de hem iş hem tatil yapan Kucuroğlu, bikinili bir fotoğrafını Instagram’da paylaştı, beş çocuk sahibi olmasına rağmen fit vücuduyla görenleri şaşırttı. Kucuroğlu yakında 6’ncı çocuğu da doğurursa hiç şaşırmam!

Haberin Devamı

Hardal’da iftar

Mar Group adlı şirketle yeme içme sektöründe Hardal, Rigatoni, Lilu’nun da aralarında olduğu birçok popüler adrese imza atan Uğur Karabayır, geçtiğimiz akşam halkla ilişkiler sektörünün duayen ismi Ayşe Azizoğlu’yla iftar daveti verdi. Nişantaşı Atiye Sokak’taki Hardal’da yapılan iftara Sedef Baran, Mehmet-Arzu Kunt gibi tanınmış simalar katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları