Türk doktordan iktidarsızlığa 'ilaçsız çare'

Şok dalga akupunktur ile yaptığı tedavilerle sayısız hastasının ideal kilosuna kavuşmasına yardımcı olan Kardiyovasküler Anestezi, Beslenme , Antiaging ve Akupunktur Uzmanı Doktor İsmail Ağar, dünya genelinde 152 milyon erkeğin ortak derdi olan ‘ sertleşme sorununa’ yine akupunktur ile çare buldu.

Haberin Devamı

Amerika’da geliştirilen ‘ Focus Şok Dalga’ yöntemini Türkiye’ye getirerek,  binlerce erkeğin sorunu olan iktidarsızlık tedavisi için noktasal akupunktur ile birleştiren Doktor İsmail Ağar, klinik çalışmaların oldukça başarılı sonuçlar yarattığını belirti.

40 yaş üstünde hayli yüksek oranlarda seyreden iktidarsızlık sorunu başta beslenme ve yaşam tarzındaki değişiklikler olmak üzere diğer faktörlerin de eklenmesiyle son yıllarda erkeklerin korkulu rüyası haline geldi. ‘İktidarsızlık’ bundan on yıl önce daha çok psikolojik nedenlere dayandırılırken, günümüzde iktidarsızlık şikayetlerinde  % 80 fiziksel nedenlerin rol oynadığı dikkat çekmekte.

Yeni tedavi ile iktidarsızlık arayışında ilaçsız çözüm yaratıyor.

‘Focus Şok Dalga Akupunktur  yöntemi  ile birleştirerek erkekte sertleşme sorunlarına ilaçsız çare bulan Türk doktor İsmail Ağar, Hürriyet’e geliştirdiği iktidarsızlık tedavisini şöyle anlattı: ‘ Gerek iktidarsızlık sorunu gerek performans düşüklüğü gerekse düşük kalitede cinsel yaşam büyük ölçüde yaşam koşullarında değişen olumsuzlukların bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle şişman, bel ve karın bölgesinde yağlanma yaşayan erkeklerde performans sorunlarına rastlanmakta, iktidarsızlık şikayetleri giderek artmakta.

Haberin Devamı

İktidarsızlık bu kadar yaygın bir sorun olarak yaşanırken bu sorunu yaratan etmenlerin belirlenmesi büyük önem taşımakta. Son yıllarda iktidarsızlık-obezite ilişkisini araştıran çalışmalar yaş sınırının düştüğünü işaret ederken, karın ve bel çevresinde yağlanma olan erkeklerde testesteron düzeyinde azalma, östrojen seviyesinde artış, damar sertliği impotans sorunu olduğuna dikkat çekmektedir’.

Focus Şok Dalga Akupunktur  ile genital bölgede yeni damar ağı oluşumu sağlanıyor.

Yeni nesil tedavi olarak geliştirilen ‘ Focus Şok Dalga Akupunktur’ tedavisinin iktidarsızlık sorununa çift yönlü çözüm getirdiğini belirten Dr İsmail Ağar yöntemin detayları ile ilgili şu bilgileri verdi: ‘ Focus Şok Dalga Akupunktur tedavisi vücut dışında üretilen şok dalgaların vücuda transferiyle genital bölgede yeni damar ağının oluşmasını sağlıyor ve kan akışını düzenlemeye yardımcı oluyor.  Öte yandan vücut dışında üretilen bu güçlü şok dalgalar uygulama alanını oldukça geniş bir bölgeye taşıyor. İktidarsızlık sorunun en önemli nedenlerinden biri olan karın ve göbek çevresi yağlanmasının ortadan kaldırılması tedavinin başarısını da artırıyor. Böylece vücuttaki testesteron seviyesi normal sınırlar içerisine alınırken iktidarsızlığa neden olan damar tıkanıklığı Neovaskülarizasyon yani yeni damar ağının oluşumu sağlanarak tedavi ediliyor.’

Haberin Devamı

İktidarsızlık tedavisi Çin’den geliyor/images/100/0x0/55ea40faf018fbb8f87427e7

Yaklaşık 20 yıldır Akupunktur, Mezoterapi ve Medikal Estetik dallarında çalışmalar yapan Dr İsmail Ağar, Sri Lanka’da Akupunktur dalının önemli ismi Profesör Dr Anton Jayasuriya ile çalışmalar yaparak, dünya çapında ismini kanıtlamış.  Başlangıcı Çin’de neolitik döneme kadar uzanan akupunktur konusunda yoğun araştırmalar yapan doktor,  Çin tıbbının iktidarsızlığa tam 3 bin yıl önce çare araştırmaya başladığını ifade ediyor.

Dönem imparatorlarının 3000 eşi bulunduğunu belirten Doktor İsmail Ağar, iktidarsızlık tedavilerinde akupunkturun daha o dönemlerde çare olarak başvurulduğunu da açıkladı.

İktidarsızlığı artıran sebepler

Haberin Devamı

Dünya genelinde 40 yaş üstü erkeklerde sertleşme problemi yaşanırken önümüzdeki on yıl içinde 220 milyon erkeğin iktidarsızlık sorunuyla yüz yüze geleceği yapılan araştırmaların sonucu. Eskiden ileri yaşlarda görülen iktidarsızlığı, günümüz erkeğinin korkulu rüyası haline getiren sebeplerin başında ise şehir hayatı ile gelen stres, düzensiz ve sağlıksız beslenme geliyor. Bununla birlikte iktidarsızlığı artıran diğer etkenler yorgunluk, sigara ve alkol kullanımı, aşırı heyecan, obezite, diyabet, psikolojik nedenler, güvensizlik ve cinsel organı besleyen damarlardan yeterince kan pompalanmaması olarak belirtiliyor.

İktidarsızlık tedavisi nasıl ve nerede yapılıyor?

Haberin Devamı

Hürriyet’e geliştirdiği  iktidarsızlık tedavisinin aşamalarını anlatan İsmail Ağar, erkeklerin korkulu rüyası haline gelen bu sorunun klinik ortamda acısız bir şekilde gerçekleştiğini belirtti:  ‘ Bu konu hassas olduğu için hastalarımız tedaviyle ilgili konuşmak istemiyor. Ancak sonuçlar çok güzel. Focus Şok Dalga Akupunktur  uygulanması ile hastalarımızın cinsel yaşamları da düzene giriyor. Genital bölgede yeni damar ağı oluştuğu için özellikle 40 yaş sonrası ortaya çıkan sertleşme problemleri de büyük ölçüde ortadan kalkıyor. Her hasta için tedavi süresi farklı. Ancak minumum 6 seanstan sonra cevap alınmaya başlıyor. Zaten hasta kendisi seansları artırmak istiyor’.

Haberin Devamı

İlaçsız iktidarsızlık tedavisinin maliyeti nedir?

İlaçsız iktidarsızlık tedavisini Türkiye’ye tanıtan Doktor İsmail Ağar, tedavinin sanıldığı gibi büyük maliyeti olmadığına dikkat çekiyor. ‘ Özellikle kalıcı sonuçlar alındığı düşünülürse, çok hesaplı bir tedavi’ yorumu yapan Ağar, tedaviye Avrupa’daki Türkler’den de büyük ilgi olduğunu belirtti.

Yazarın Tüm Yazıları