Tribün haklı

G.SARAY 10, Sivas ise 8 puanda. Haliyle maçtan önce kafalar karışık. Karışık çünkü Sivas’ın nasıl bir takım olduğunu ise sadece 2’şer 3’er dakikalık maç özetlerinden biliyoruz. Yani şöyle, 90 dakikasını seyretmişliğimiz yok. Neticede kapalı kutu.

İlk 20 dakika, deyim yerindeyse itiş kakış şeklinde geçti. İki takımda birbirini Kırkpınar Er Meydanı’nda tartan güreşçi gibi ufak yoklamalar yaptı. Fakat neticeye yönelik bir hareket görülmedi bu süre içinde. 20’den sonra G.Saray, şöyle hafiften bir yoklama yaptı. O kadar.

2. yarıda G.Saray tribünün de desteğiyle oyunu iyice rakip sahaya yığdı. Fakat bir türlü kilidi açacak anahtar uyduramadı. Oysa tribündekiler ‘Ümit Karan... Altan ne olur’ diye kıvranıp duruyordu. Gerets’in işine karışmak tabiki kimsenin haddine değil ama dün tribün tayfası haklı çıktı.

Komedi

ÜMİT’in ilk golü mükemmeldi. Tribünleri coşturdu. Ama ya penaltı.. Böyle penaltıya vallahi de billahi de ancak komedi filmlerinde rastlanır.

Öneri

HAZIR
laf açılmışken eski açık modelinde olduğu gibi diğer tribünlerde -F.Bahçe’nin yaptığı gibi- yıkılıp yeniden yapılsa ve şu Seyrentepe’den bir daha bahsetmesek ne güzel olur aslında(!)

Eski Açık Sarı dedi

Neuchatel maçında o tribündeydim. 14 sene beklenen şampiyonluğu o tribünde görmüştüm. Çocukluk yıllarımın, öğrenciliğimin parasızlık dönemlerinin tribünüydü. Dün gece eski açığa yeniden kavuştum. Oradan gelen sesi, Eski Açık’ın sarı demesini özlemişim.


Saidou

BİR gün Aykut Kocaman
’la sohbet ediyoruz. Laf arasında Saidou’yu sordum, ‘Gözüm kapalı oynatırım’ dedi. Fakat Hagi, Saidou’yu nedense istemedi. Gerets tıpkı Hasan Şaş’ta olduğu gibi Saidou’dan da yeni bir adam yaratmayı başardı. Saidou kesinlikle maçın kahramanıydı.

HEINZ’E İLK BAKIŞ

ÇEK
Cumhuriyeti takımında beğenirdim. G.Saray için ilaç olur mu bilemem ama kadroda böyle bir tecrübeli ismin bulunması sevindirici. Tek maçtaki performansını mercek altına almak yanlış olur. Ama ilk irtiba çok da fena değildi.
Yazarın Tüm Yazıları