Torunuyla sergi açtı

Gazeteci Erol Türegün’ün ressam eşi Türkel Türegün, torunu Helin Süzer ile birlikte yaptığı eserlerden oluşan "Bizim Baharlarımız" adlı sergisini geçtiğimiz gün Ceylan Intercontinental Otel’de açtı.

Konuklar arasında Uğur Dündar da vardı. Usta haberci, yaptığı konuşmada "33. sergisinde yine Türkel Türegün ile birlikteyiz. Kendisi çok değer verdiğim bir sanat kadınıdır. Başarılarından dolayı onu kutluyor ve devamını diliyorum" dedi.

Sezona hazırız

Bodrum-Türkbükü’ndeki Ship a Hoy Bar’ın işletmecisi Cemal Yarar ile şefi Ecevit Yılan, 21 Haziran’da açılış yapacak olan 34 Beach’i ziyaret etti. 34 Beach’in işletmecisi Erkan Kara ile sezon öncesi fikir alışverişinde bulunan iki arkadaş, bu yazın bereketli geçeceğine inandıklarını ve işletme olarak sezona hazır olduklarını söyledi.

Gecede 232 bin YTL yardım topladılar

Modacı Canan Göztepe, meslekte 25’inci yılını doldurması şerefine geçtiğimiz akşam Dolmabahçe Sarayı Has Bahçe’de bir defile düzenledi. Geliri Canan Göztepe’nin yönetim kurulu başkanı olduğu El Bebek Gül Bebek Derneği’ne bağışlanan gecede, defilenin ana sponsoru Jival Kuyumculuk’un bir özel tasarımı da Rafi Portakal’ın sunumu ile açık artırmaya çıkarıldı. Çekişmeli geçen açık artırma sonucu, mücevher 37 bin YTL’ye Soyak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Soyak’ın oldu. Nilüfer’in ücret almadan sahneye çıktığı yardım gecesinin konukları arasında, bir zamanlar ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Asya da vardı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı davetten elde edilen toplam gelirin ise 232 bin YTL olduğu açıklandı.

Balayı Bora Bora Adaları’nda

Kosifler Otomotiv’in ortaklarından Süleyman Kosif’in küçük oğlu Cihan ile Alkim Alkali Kimya’nın sahibi Reha Kora’nın kızı Hale Kora, önceki gün nikáh masasına oturdu. Beş yıl önce, Boston’da okurlarken tanışan çiftin Swissotel’deki düğün töreni, iş dünyasının önde gelen simalarını bir araya getirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın kıydığı nikáhta damadın şahitliğini Prof. Dr. Fadıl Ertogan, gelinin şahitliğini ise dayısı Talat Gücüyener yaptı. Gelinlik ve damatlıklarını Vakko’dan seçen çift, 650 davetlinin katıldığı düğünden sonra balayı için Bora Bora Adaları’na gitti.

Ankara havasıyla yandı

Süreyya Yalçın, geçtiğimiz gün Fatoş Özalp-Mustafa Semiz çiftinin Ankara’daki düğün törenine katıldı. Sheraton Otel’de yapılan törene derin göğüs ve sırt dekolteli bir kıyafetle gelen Yalçın, gecenin en şık ve en cesur isimlerindendi...

Bronz teniyle de dikkat çeken Süreyya Yalçın’ın, Ankara’ya düğünden birkaç gün önce gittiği ve orada kaldığı süre boyunca otelin havuz başından ayrılmayıp bol bol güneşlendiği öğrenildi.
Yazarın Tüm Yazıları