Torun şerefine kadınlar matinesi

Kemal Onur’la yaptığı evlilikten 2 yaşında Kemal Can adlı bir oğlu bulunan, Sibel-Behruz Vatandost çiftinin kızları Nazenin Vatandost, üç ay önce Eymen Ahmet adını verdiği bir erkek bebek daha dünyaya getirdi.

Haberin Devamı

İkinci kez anneanne olan Sibel Vatandost, minik torunu şerefine geçtiğimiz gün özel bir davet verdi. Davet için Sortie Live by Cenk Eren’i kapatan Vatandost, geceye katılan tüm konuklarını kapıda karşıladı. Sibel Hanım, torun sevincine ortak olan dostlarıyla Cenk Eren’in seslendirdiği şarkılar eşliğinde göbek atıp eğlendi.

Aşk şarkıları

Nişantaşı-Atiye Sokak’ın en eski ve popüler adreslerinden Salomanje’de pazar günleri artık canlı müzik var. Ünlü müzisyen Serdar Şensezgin’in gitar eşliğinde söylediği aşk şarkılarıyla romantik saatler geçirmek isteyenlere duyurulur!

Burlesk kursu

Burlesque Show’uyla ünlü Roxy, burleskin inceliklerini öğrenmek isteyen dans tutkunları için bugün bir atölye çalışması düzenliyor. Ücreti 120 TL olan kursta burlesk dansçıları Millicent Binks ve Julietta La Doll, dans figürlerinden makyaja kadar burlesk hakkındaki temel bilgileri uygulamalı olarak verecek.

Haberin Devamı

Fransa’da kayak keyfi

Yeni program formatları araştırmak için Amsterdam’a giden Acun Ilıcalı, sömestr tatili için Fransa’nın ünlü kayak merkezi Courche-vel’de bulunan çocuklarına sürpriz yaptı. Ünlü televizyoncu, Amster-dam’daki işlerini hallettikten sonra Courchevel’de eşi Zeynep Ilıcalı ve çocuklarıyla bir araya geldi. Şu sıralar kayak merkezinde tatil yapanlar arasında Feryal Gülman ve Sitare Akdilek de var.

Amsterdam eğlencesi

Hollanda’nın en iyi DJ’leri arasında gösterilen Alan Luna, Mike Van Duuren ve Bart Hendrix’ten kurulu 3Sacrowd grubu, bu hafta sonu Supperclub’da! Amsterdam’daki dünyaca ünlü Supperclub’ın yanı sıra Supperclub Cruise’da da performans sergileyen grupla eğlenceli bir hafta sonu geçirmek için yeriniz ayırtın...

Yazarın Tüm Yazıları