Tiyatrocunun kızı turizmciyle evlendi

Tiyatro sanatçısı Ayten Gökçer’in kızı Aslı Gökçer, yıllar önce işadamı Zeki Zorlu ile nikah masasına oturmuştu.

Ancak evliliği ömür boyu sürmedi, çift 2005 yılının ekim ayında boşandı. Çocuğunu da alarak annesinin evine yerleşen Aslı Hanım, geçtiğimiz cumartesi günü ise ikinci kez düğün heyecanı yaşadı ve hayatını Dialog Turizm’in sahibi Kerem /images/100/0x0/55eadbeaf018fbb8f89b3f09Oba ile birleştirdi. Sadece aile fertlerinin ve yakın dostların katıldığı sade bir törenle evlenen çifte ben de mutluluklar diliyorum.

Levent’te açıldı

İşletmeci Gürhan Ateş, Yazı Kebap markasını büyütmeye devam ediyor. Yazı Kebap, şimdi de 1. Levent’te hizmete girdi. Mekanın 30 Kasım gecesi gerçekleşen, Alper Tema Perküsyon Grubu’nun da müzik yaptığı açılış kokteyline pek çok tanınmış sima katıldı. Geçtiğimiz yaz Sortie ve Parkorman’da hizmet veren Yazı Kebap’ın kışlık mekanı olan Levent’teki yeni restoran 200 kişi kapasiteli, iki katlı ve yine çok şık...

Favorisi Blackk

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlenen Luxury 06 konferansı için ülkemize gelen Gianfranco Ferre, İstanbul ziyareti sırasında Kuruçeşme’deki Blackk’e de uğramış ve buradan çok memnun ayrılmıştı. Emre Ergani ve Figen Doğusoy ortaklığındaki Blackk’in servisini, yemeklerini ve manzarasını çok beğendiğini söyleyen Ferre, öğrendiğime göre birkaç gün önce Ergani’ye haber göndermiş; önümüzdeki ay dostlarıyla bir kez daha İstanbul’a gelecek, bu ziyaretinde Blackk’e de uğrayacakmış.

Sözlendiler

Selhan Aloğlu ile bir ayrılıp bir barıştığı kız arkadaşı Hilal Kosif’in sözlendiğini duydum. Genç çift, evlilik yolundaki ilk ciddi adımı geçtiğimiz ay aile arasında sade bir törenle atmış. Yasemin-Sedat Aloğlu çifti de büyük oğulları Selhan’ın Hilal Kosif ile evlenme isteğini onaylamış. Aile arasında yüzük takan çift, henüz düğün tarihini netleştirmemiş.

Öğrencilik günleri bitti

Gül Dürüst, İngilizce öğrenmek için iki ay önce gittiği Londra’dan önümüzdeki hafta dönüyor. Yeni yıla kızları Elif ile Şirin, oğlu Kerem, damadı Neşet Yalçın, gelini Süreyya ve torunlarıyla birlikte girmek istediğini söyleyen Dürüst, döner dönmez çok özlediği dostları ile de bir araya gelecekmiş.

Emre’nin markasından ilham aldılar

Arteria Design, çanta ve aksesuvar alanında Hollywood starlarının gözdesi olmayı başaran Emre Ertürk’ün Emre New York markasından ilham alarak özel bir mobilya koleksiyonu hazırladı. Arteria’nın sahibi ve tasarımcısı Ebru Atalay Gülboy, bu çok özel koleksiyonu tasarlarken Emre Ertürk ve markasının dünya platformunda elde ettiği başarılardan, onun dinamik ve elit çizgisinden esinlendiğini söylüyor. Yeni koleksiyonda gazete ve mektup kutusu, kahve sehpaları, Emre Ertürk’un yağlı boya tablo baskılarının olduğu içki dolabı, yazı ve kahvaltı masası gibi birçok parça mevcut... Arteria Design, 21 Aralık gecesi Akçam Sokak No: 23/1 4. Levent adresinde düzenlenecek yeni yıl partisinde, bu koleksiyonu tanıtacak. Partiye katılmak için Ertürk de özel olarak New York’tan İstanbul’a gelecek.

Boşandılar

Güzel Sanatlar Reklam Ajansı’nın ortağı Yiğit Şardan ile 11 yıllık eşi Çiğdem Hanım, "şiddetli geçimsizlik" gerekçesiyle evliliklerini noktaladı. Önceki evliliğini Serdar Bilgili ile yapmış olan, Şardan’dan da bir çocuğu bulunan Çiğdem Hanım, şimdilerde zamanının çoğunu işyerinde geçiriyor. Kanyon alışveriş merkezinde Zen adlı bir sağlık ve estetik merkezi açan Çiğdem Hanım’ın yeni bir erkek arkadaşı olduğu da kulağıma geldi bu arada...

Savacı her salı Safran’da

Ablası Sibel Savacı ve ağabeyi Tolga Savacı’nın aksine oyunculuk yerine müzik yapmayı tercih eden Zeynep Savacı, salı akşamları İstanbul Büyük Kulüp’te çıkıyor artık... İstanbul Belediye Konservatuvarı Şan Bölümü’nde eğitim alan, medya reklam sektöründe müşteri temsilciliği ve reklam müdürlüğü yaptığı dönemlerde reklam cıngılı ve film müziklerine de sesiyle hayat veren Savacı, bu programdan çok umutlu... Bazı konserlerinde Sezen Aksu’ya vokalistlik de yapmış olan Savacı, Büyük Kulüp Safran Restaurant’daki programının müzikseverlerin beğenisini kazanacağına inanıyor.

Teşvikiye’de yeni adres

Teşvikiye Reasürans Çarşısı’nda geçen ay yeni bir mekan daha açıldı. Gerek dizaynı, gerekse farklı müziği ile çarşıdaki diğer mekanların arasından sıyrılan Ballare Cafe-Bar, müşterilerine eğlenceden çok daha fazlasını vaat ediyor. Butik eğlence anlayışının İstanbul’daki başarılı örneklerinden olan Ballare, iş sonrası yorgunluk atmak veya arkadaşlarla buluşmak için cazip bir adres... Gecenin ilerleyen saatlerinde mekanın kulübe dönüştüğünü de ekleyeyim.
Yazarın Tüm Yazıları