Tişörtlü sürpriz

S Management’in ortaklarından Sinem Güngör’e geçtiğimiz gece sürpriz bir doğum günü partisi yapıldı.

Baran Süzer’in sahibi olduğu Bice’de yapılan 50 kişilik parti, oldukça renkli geçti. Güngör’ün ortağı Selin Boronkay, davetlilere üzerinde ‘Sinem’s birthday’ (Sinem’in doğum günü) yazan tişörtlerden dağıttı. Konuklar arasında S Management’ın müşterisi Kosifler Oto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kosif, Baran Süzer, Serdar Ortaç, Roman mağazalarının sahibi Süleyman Toplusoy, Sezai Taşkent gibi sanat, iş ve sosyete dünyasından ünlü isimler vardı.

İşte yeni arkadaş

Arzu-Ömer Sabancı çiftinin oğulları Hacı Sabancı, Setenay Tetik ile büyük aşk yaşıyor. Ankaralı mütevazı bir ailenin kızı olan Setenay Tetik, daha önce Baran Süzer ile de aşk yaşamış ve bu ilişkisi üç yıl sürmüştü. Süzer’den geçtiğimiz ay ayrılan Tetik, bu ilişkinin hemen ardından Hacı Sabancı ile birlikte olmaya başladı. ıki sevgilinin mutlulukları, birlikte çektirdikleri ve Televole.com’da yayınlanan fotoğraflarda da açıkça görülüyor.


Teoman’ı gördü eğlencesi bitti

Ayşe Boyner, önceki gece Ortaköy’deki Anjelique’de arka-daşlarıyla eğlen-cedeydi. Boyner, asimetrik kesim saçları, paçaları kıvrılmış blue jean’i, yüksek topuklu ayak-kabıları ve tüylü montu ile marjinal bir tarz sergiliyordu. Geçtiğimiz aylarda flört ettiği şarkıcı Teoman’ı Anjelique’de başka bir kızla gören Ayşe Boyner, morali bozuk bir halde gece kulübünü terk etti.

Aile dostu

ışadamı ısmail Kölük, Seyhan Sapmaz ile aşk yaşadığına dair çıkan haberleri yalanladı. Kölük, Seyhan Hanım’ı uzun yıllardır tanıdığını ve aile dostu olduklarını söyledi. Boşandığı eşinin tazminat istediğini ve miktarı artırmak için bu tür dedikodular çıkardığını iddia eden Kölük, “Eşimle anlaşamadığımız için ayrıldık ama dostlarımla tabii ki aynı ortamda olacağım ve eğleneceğim” diye konuştu.

Client ıstanbul’da

Depeche Mode’dan Andrew Fletcher’in keşfettiği, synth pop ve electropop tarzlarında müzik yapan ünlü ıngiliz grup Client, 16 Ocak gecesi The Hall’da konser verecek. Geleneksel şarkı yazarlığıyla analog sesleri, dijital medyanın gelişmiş teknikleriyle birleştiren Client, mekanik ve robotvari müziklerinde mutluluk, kızgınlık, aşk, hayal kırıklığı, cinsellik gibi karmaşık duygu ve durumları yansıtıyor. Client, ‘izci’ kıyafetleri içinde çıkacakları konserde, yeni albümü “Command”dan şarkılara da yer verecek.

Çifte mutluluk

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, bugünlerde iki mutluluğu bir arada yaşıyor. Futbol takımının ligdeki performansının her geçen gün daha da artmasına sevinen Polat’ın yüzünü güldüren ikinci olay ise oğlu Kerim’in evlilik kararı alması. Kerim Bey, vatani görevini tamamladıktan sonra gönlünü yurtdışında öğrenim gören Suzi Akalan’a kaptırdı. Sevgililer, iki senedir devam eden ilişkilerinde geçtiğimiz ay önemli bir karar aldı. Suzi Hanım’ın ailesinin de onayı ile iki sevgili, yaz aylarında dünya evine girmeyi planlıyor.

Pullar görücüye çıktı

Turgay Artam’ın 20 yıl boyunca topladığı pullardan oluşan “Filateli’de Sanat” konulu koleksiyon, MSÜ Güzel Sanatlar Bölümü Batı Sanatı ve Çağdaş Sanat Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Taluy Özdeş ve Uluslararası Filateli Jürisi Arman Arıkan ile birlikte yürütülen araştırmalar sonucunda sergilenmeye başlandı. Antik A.ş’nin bir kültür etkinliği olarak hazırlanan ve Galeri Işık Teşvikiye’de sergilenen koleksiyon, ziyaretçilerine tarih öncesinden 20. yüzyıla kadar uzanan binlerce yıllık sanat serüvenini pullar aracılığıyla izleme olanağını sunuyor.
Koleksiyonculuğun insanları araştırmaya sevk eden ve bilgi birikimini artıran önemli bir hobi olduğunu vurgulayan Turgay Artam, “Bu sergiyle geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyorum” diyor.

Maçka’da açıldı

Maçka’da eski G-Mall, yeni adıyla Mars Athletic Center’ın (MAC) hemen yanında, Good Mood Lounge adlı, cafe-restoran ve bar olarak hizmet veren yeni bir mekân açıldı. Dünya lezzetlerini tadabileceğiniz ve tüm yiyeceklerin ev yapımı olduğu Goodmood Lounge’da her salı “The Way We Were” geceleri düzenlendiğini de belirteyim. DJ Burak Yontarkol’un müzik yaptığı bu gecelerde, 1970’li yıllardan günümüze en sevilen şarkılar çalınıyor.

Babaları hasta

Neslihan-Mehmet ıplikçioğlu çifti şu sıralar zor günler geçiriyor. Bu durumun sebebi ise Neslihan Hanım’ın babasının sağlık durumu. ıplikçioğlu çifti, amansız hastalıkla mücadele eden babalarının sağlığına kavuşması için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bu rahatsızlık nedeniyle davetlere de katılmayan ıplikçioğlu çiftinin babalarına acil şifalar diliyorum.

Türk tasarımının zirve yaptığı gece

Nisan ayında Milano’da gerçekleşecek ve 24 ülkede yayınlanan her edisyonun adaylarının katılacağı ELLE Decor Uluslararası Tasarım Ödülleri EDIDA’nın Türkiye ayağında dereceye girenler, önceki gece düzenlenen törenle ödüllerini aldı. The Sofa Hotel bünyesindeki Art 8 Lounge’da düzenlenen gece, Türk tasarım ve dekorasyon camiasının buluştuğu bir randevuya dönüştü. Kısa sürede geleneksel hale dönüşen ve tasarım arenasında heyecanla beklenen ödül töreninde, endüstriden modaya, grafikten ambalaja kadar pek çok tasarımcının yanı sıra mimarlar, dekoratörler ve ünlü markalar bir aradaydı. Gecede ilk ödülü, 888 ıstanbul için tasarladığı Wave isimli kitaplığıyla Aziz Sarıyer, Mobilya kategorisinde aldı. Seyhan Özdemir ve Sefer Çağlar’dan oluşan Autoban ekibi, Bergere isimli tasarımlarıyla Yatak Odası, Flying Spider tasarımlarıyla da Aydınlatma kategorisinde iki ödül aldılar. Yılın Tasarımcısı ödülünü alan Can Yalman, aynı zamanda Çanakkale Seramik için tasarladığı Orientile serisi ile Duvar Kaplama dalında da ödülün sahibi oldu.
Yazarın Tüm Yazıları