Tamam (Ama...)

TAMAM; Andorra gibi takımlar karşısında rakibin ne oynadığını anlamak isterken kendi oyununuzu anlayamayacak hale gelebilirsiniz ama bu ne biçim bir performanstır?

Haberin Devamı

Tamam; zemin kötü, Pireneler’den bir deli rüzgar vuruyor, zayıf rakip “Vatan, millet, Gran Valira (nehirdir kendileri)” taktiğiyle oynuyor, saha ölçüleri bile bir tuhaf ama sen grupta 1 gol bile atamamış takıma dahi gol pozisyonu verebiliyorsun işte.

BU OYUN HAK EDER Mİ?

Tamam; aklın Macaristan maçında ve 2 gollü galibiyet işini görür, 3 puanı da alırsın ama hem averajın kötü hem de gruptaki rakiplerin Andorra’yı 4 golle, 5 golle geçiyor.
Tamam; Andorra’yı yendik, “Önümüzdeki maçlara bakacağız” ama bu takımın nefesi play-offa yeter mi?
Tamam; atalarımız “Çıkmadık candan umut kesilmez” demiş, Macaristan maçının havası da farklı olur elbette ama üzülerek söylüyorum “Yok, o kadar da değil be atam!”
Tamam; belki karamsarım, umarım haksız çıkarım ama siz söyleyin ey erenler, haksız mıyım? Son sözüm de bizim Spor Servisi’ne! Tamam, verilen görevden kaçmayı kendime yediremeyen bir gazeteciyim, futbol güzel oyun, Milli Takım canımız/ciğerimiz, siz istediniz ben de bu maçı seyredip yazdım ama benim de canım var ben de insanım; sıkıntıdan pat-la-dım!

Yazarın Tüm Yazıları