Talimat devletin zirvesinden geldi

ANKARA geçtiğimiz hafta boyunca Esenboğa Havaalanı yolundaki besi çiftliklerinin yaydığı kokuyu konuştu.

Haberin Devamı

Vali Alaaddin Yüksel’in “ruhsatsız besi çiftliklerinin kapatılacağı” yönündeki genelgesiyle çevreye kötü kokan izinsiz işletmeler mercek altına alındı.
Esenboğa Yolu’ndaki besi çiftliklerinin yaydığı koku zaten biliniyordu. Havaalanına giden hemen herkes özellikle yaz ayları bu kokuyu hissediyordu.
Peki ne oldu da Valilik koku konusunda harekete geçti?
Başkent kulislerinde devletin zirvesindeki isimlerin bu rahatsızlığı Vali Yüksel’e ilettiği ifade ediliyor.
Önceki gün eylem yapan besicilerin kendilerine yer yapılana kadar Başbakan Tayyip Erdoğan’dan süre istemelerinin haber ajanslardan servis edilmesi bu iddiayı destekliyor.

Turkish kovboylar

“Ovv ovv çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
Amerikanlar, eskidi bunlar
Turkish kovboylar...”
GENÇ yaşta yitirdiğimiz 90’lı yıllara damgasını vuran Grup Vitamin’in solisti Gökhan Semiz hayatta olsa hepimizde tebessüm yaratan bu şarkıyı Ankara’ya uyarlardı herhalde.
Büyükşehir Belediyesi ile Çankaya Belediyesi kentin tüm sorunları bitmiş gibi Çukurambar’daki bir park için haftalardır atışıyorlar.
Başkanlar birbirini kovboyculuk oynamakla suçluyor, iki kurumun işçileri ve kamyonlar “park süsü” gibi boş araziyi bekliyor.
Bakalım kente zarar veren bu “komedi” daha ne kadar devam edececek.

Haberin Devamı


Yerel haber sanal alemde

ANKARA Hürriyet’in yerel haberdeki gücü tartışılmaz. Yerel habercilikteki liderliğini internet mecrasına da taşıyan Ankara Hürriyet okuyucularıyla “www.hurriyet.com.tr/ankara” adresinde buluşuyor. En taze ve en sıcak kent haberlerini “www.hurriyet.com.tr/ankara” adresinden takip edebileceğiniz gibi “twitter.com/HurriyetAnkara”dan da gün içindeki son gelişmeleri görebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları