Survivor’a gitmiyorum

Eda Taşpınar, kendi adını taşıyan markası uğruna “Survivor”dan vazgeçti.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’dan teklif alan ve bu yılki “Survivor”da yarışması beklenen Taşpınar, önceki gün Bebek’te karşılaştığı muhabirlere yarışmada yer almayacağını söyledi. Taşpınar, güneş yağı markasıyla ilgili planları olduğunu ve bu nedenle “Survivor” adasına gide-meyeceğini açıkladı.

Çok mutluyuz

2012 yılında sürpriz bir kararla işadamı Mehmet Çelik’le evlenen Sibel Turnagöl, önceki gün Bebek trafiğinde objektife yansıdı. Oğlu Sadri’yi Zorlu AVM’den almaya gittiğini söyleyen ünlü oyuncu, evliliğiyle ilgili sorular üzerine “Evliliğim çok güzel gidiyor, çok mutluyuz” dedi.

Yemek kısa sürdü

Pınar Tezcan-Kerem Özçapkın çifti, önceki gün Arnavutköy’deki Zıpkın Balık Restoran’da arkadaşlarıyla buluştu. Mekâna akşam saatlerinde gelen ve yemekten hemen sonra ayrılan çift, kapıda fotoğraflarını çeken gazetecilere “Çocuklar evde bekliyor, fazla
geç olmadan gidiyoruz” deyip evlerinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

İşlere sevgili molası

Ünlülerin yaşam koçu olarak adından söz ettiren ve sık sık ünlü isimlerle Bebek sahilinde yürüyüş yaparken görüntülenen Şeyda Coşkun, hafta sonunu sevgilisine ayırdı. Çift, önceki gün Bebek Lucca’da görüntülendi. Meyve salatası yiyen ikili, neşeli tavırlarıyla dikkat çekti.

Himen üşümesin

Kısa süreli bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelen Özge Ulusoy ve Hakan Baş, önceki gün Bebek’teydi. Ünlü manken kucağında polar battaniyeye sardığı köpeği Himen vardı.

Yazarın Tüm Yazıları