Su ve Toprak gruplarına başarı var

Bugün derinden etkileneceğiniz bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Fiziksel güç gerektiren alanlarda yapılacak çalışmalar için uygun bir gün.

Özellikle Su ve Toprak burçlarının üçüncü on günlük devresinde doğanlar zor işlerin üstesinden başarıyla gelebilirler. Üstelik kendinizi zorlarken fazla etkilenmeyeceksiniz. Balık, Yengeç, Başak ve Oğlaklar yapmak istedikleri işlerle ilgili enerjilerini iyi kullanacaklar. Boğa ve Akrepler ise bugün hırslı ve iddialı davranmaktan kaçınmalılar. Kendinizi çok fazla yormayın. Yoksa sağlık sorunları çıkabilir.

Astrolojik ilişkiler

Gönderdiğiniz mektupta kendinizin ve sevgilinizin sadece burçlarını yazmış ve Akrep ile Aslan anlaşır mı, diye sormuşsunuz. Sadece burçlar arasındaki uyumluluk iki kişi arasındaki aşk potansiyelini anlamak ve uyumluluklarını incelemek için yeterli değil. Akrep ile Aslan arasında son derece gerilimli bir ilişki olur ve anlaşamazlar. Halbuki doğum zamanınızı tam olarak belirtmiş olsaydınız sizin için ayrıntılı inceleme yapabilirdim ve hangi konularda anlaştığınızı, sevdiğinize karşı nasıl davranmanız gerektiğini bildirebilirdim. Çünkü kişiyi sadece içine doğduğu dönem yönetmiyor. Mesela sizin burcunuz Akrep. Bu demektir ki, Akrep burcunun yönettiği 24 Ekim-21 Kasım dönemi sonbaharın tam ortasıdır ve Akrep insanları bu mevsimin özelliklerini gösterirler. Tıpkı enerjisini kendisine saklayan gizemli doğa gibi Akrep insanları da kendilerini göstermekten hoşlanmazlar. Buna karşılık yaz mevsiminin tam ortasını yöneten Aslan burcu ise tıpkı yönettiği mevsim gibi son derece görünür, parlak ve ihtişamlıdır. Tabii bunun sonucunda kendini göstermek istemeyen Akrep ile gösterişli Aslan arasındaki ilişki gerilimli olacaktır. Halbuki doğduğunuz anda Ay, Yükselen, Venüs ve Mars’ın hangi burçlarda durdukları da çok önemlidir. Böylesine gerilimli iki burç arasında kadının Mars’ı ile erkeğin Venüs’ü uyumlu etkileşim içinde bulunabilir. Bunun sonucunda aralarında müthiş bir aşk olur. Ancak bunu belirleyebilmem için doğum zamanınızı gün, ay, yıl, saat ve doğum yerini belirtmeniz gerekiyor. Tabii partnerinizin doğum anını ve yerini de yazmalısınız.

RUMUZ: Mutluluk

Ruhlarla irtibat kuranlar

Dünyada ‘Spritüalizim’ adıyla bilinen ruhçuluk, psikolojideki ruh kavramının doğuşuna bir başlangıç oluşturmakla birlikte, ruhu bedenden ayrı bir enerji olarak düşünür ve bedeni yönetenin esas ruh olduğunu kabul eder. Özellikle başka ruhlarla irtibat kuranların iddiaları ve deneyimleri hep dikkat çeker. Yüksek planlardan mesaj aldıklarını söyleyenler ve bunların etrafında toplanan kitleler ortaçağdan bu yana son derece popülerdir. En yaygın görülen biçimi ise, salon eğlencesi olarak üç beş kişinin bir araya gelip yaptıkları ruh çağırma seansları. Özellikle bir fincan aracılığı ile gerçekleştirilen bu uygulama, bir karton üzerine çepeçevre dizilen harf ve sayılar üzerinde kapalı olarak ortaya konulan fincanın dolaşmasından ibaret. Bu uygulamaya katılan herkes fincanın üstüne parmağını koyar ve sonra ruhu davet ederler. Kartonun iki tarafına evet ve hayır kelimeleri yazılır ve ‘ey ruh geldiysen ‘evet’ git, denilir. Fincan hareket eder. (Yarın ilginç ruh çağırma seanslarını anlatacağım)
Yazarın Tüm Yazıları