Stil yarışması

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Elle Style Awards, Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu.

Dünya çapında ünlü isimleri İstanbul’da biraraya getiren gecede ‘Moda Alanında Yaşam Boyu Başarı’ ödülünü alan Tommy Hilfiger, Türkiye’de bu ödülü almaktan dolayı onur duyduğunu söyledi.
Sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Cansel Elçin’in yaptığı “Rock&Royalty” temalı gece, Agenda by Zeynep Tosun-YKM’nin sponsorluğunda yapılan ‘after party’ ile devam etti. Müzik sponsorluğunu Power FM’in yaptığı partide Avrupa’nın Beyonce’si olarak nitelendirilen Ebru Gürsoy, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Elle Style Awards 2011 DJ Fish Go Deep müzikleriyle son buldu.
“True Prep” kitabıyla en çok satanlar listesinde yer alan Lisa Birnbach ‘Moda Alanında Kanaat Önderi’, milyonlarca takipçisiyle son yıllarda adından söz ettiren Scott Schuman ‘Moda Vizyoneri’, moda alanında ‘Önde Gelen Blogger’ olarak ise Garance Dore ödül aldı.

İşte ödüller

Erkek Müzik Starı: Harun Tekin
Kadın Müzik Starı: Sıla
Erkek Oyuncu: Okan Yalabık
Kadın Oyuncu: Tuba Büyüküstün
İşkadını: Gülden Yılmaz
İşadamı: Akın Öngör
Stil İkonu: Nebahat Çehre
Mekan: Salt
Mücevher Tasarımcısı: Ece Şirin
Fotoğrafçı: Ayten Yılmaz
Genç Moda Tasarımcısı: Ersöz Ata
Tasarımcı: Arzu Kaprol

Damatlarla kutlama

Bilgün Sazak, geçtiğimiz aylarda İstanbul Motor Piston’un ortaklarından olan eşi Sinan Dereli’den sessiz sedasız boşanmıştı. Boşanmanın ardından Sinan Dereli, Bettina Machler ile sürpriz bir aşka yelken açarken, ortalarda görünmeyen Bilgün Sazak, Asmalımescit’te ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla 52. yaş gününü kutlayan Bilgün Sazak’a eski eşi Cem Boyner’den olan kızları Elif ve Ayşe Boyner de eşlik etti. Elif Boyner, Selhan Aloğlu ile kol kola yürürken, Ayşe Boyner ve erkek arkadaşı ise sokak çalgıcıları eşliğinde görüntülendi.

Sess’in tuvaleti

Emre Ergani ve Nedim Binler’in Nişantaşı’nda açtıkları Sess adlı mekan, dekorasyonuyla da ilgi çekiyor. 70’lerin efsane magazin dergisi Ses’in posterlerinin duvarları süslediği mekanda, kadınlar tuvaletinin kapısında Türkan Şoray, erkekler tuvaletinin kapısında ise Kadir İnanır’ın resimleri var.

Rakı haftası kutlanıyor

Katılımcılarına “bi dünya muhabbet, bi dünya eğlence” sunan Dünya Rakı Haftası, altıncı yılında Yeni Rakı’nın sponsorluğunda kutlanıyor. Bugün Galata Köprüsü ve Karaköy Rıhtım’da başlayacak kutlamalar, yarın Beşiktaş Balık Pazarı’nda, 8 Aralık’ta Nevizade, Çiçek Pasajı ve Balık Pazarı’nda, 9 Aralık’ta da Kadıköy’de devam edecek. Etkinlikler, 10 Aralık’ta Samatya’da noktalanacak.
Yazarın Tüm Yazıları