Sevimli tavşanın maceraları

Dünyaca ünlü sevimli tavşan Miffy, öykü kitapları, pencereli kitapları ve çıkartmalı kitaplarıyla çocukların vazgeçilmez arkadaşı olacak. Hollandalı Dick Bruna’nın hazırladığı Miffy dizisi, birbirinden ilginç ürünlerle tüm çocukları renkli dünyalara götürecek.

Haberin Devamı

"Miffy Okula Gidiyor" öykü kitapları serisinden, "Orada Ne Var Miffy?" ise pencereli kitaplar serisinden çocuklar için bu ay seçtiğimiz özel kitap... Miffy, renkli sayfaları ve konularıyla çocuklarınızın en sevimli arkadaşı olacak.

Yazar: Dick Bruna Remzi Kitabevi

Çocuklar doğa sporlarını keşfediyor

Çocuklara, Kemer Golf&Country Club Darkwood Doğa Sporları Çocuk ve Gençlik Akademisi’nde doğa sporlarının heyecanını yaşatmaya ne dersiniz? KG&CC’nin, Belgrad Ormanları’nın hemen yanı başındaki muhteşem ortamında yaz boyunca okçuluk ve dağ bisikleti gibi konularda eğitimler ve etkinlikler düzenleniyor.

KG&CC’de her pazartesi ve perşembe Okçuluk Akademisi düzenleniyor. Çocuklar etkinliklerde okçuluk tarihini öğreniyor, pratik yapma fırsatı buluyor. Ayrıca Dağ Bisikleti Akademisi, Outdoor Akademisi ve Tırmanış Akademisi etkinlikleri de düzenleniyor.

Haberin Devamı

Metin Gazoz tarafından yönetilen tüm etkinliklere 8-14 yaş arası çocuklar katılabiliyor.

Detaylı Bilgi İçin: (0212) 239 70 10

Efsanevi Japon masaj tekniği suyun dinginliğiyle buluştu

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, konuklarına 35 derece sıcaklıktaki suda 45-50 dakikalık seanslarla gerçek bir rahatlama fırsatı sunuyor. Genç-yaşlı herkesin yararlanabileceği efsanevi Japon masaj tekniği Watsu, normal deniz suyundan 5 kat daha yoğun tuz oranına sahip, sıcacık suyla doldurulmuş bir havuzda gerçekleşiyor.

Su yüzeyinde uzman masörlerin uyguladığı hareketler, sıkılaştırma ve kasları besleme özelliği taşıyor. Bunlar sualtı faaliyetleriyle de birleşince, fiziksel ve duygusal yorgunluklar yerini dinginliğe, huzura ve rahatlamaya bırakıyor. Siz de küçük bir çılgınlık yapın, hem keyifli bir hafta sonunu Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da geçirin hem de bu masajı kendinize armağan edin.

Adres: Kızılağaç Koyu Gerenkuyu Mevkii Yalıçiftlik-Bodrum
Tel: (0252) 311 03 03

Keyifli bir mekanda keyifli bir çalışma

Play House’daki oyun grupları 3 Eylül’de başlıyor. Çocukların anaokulu öncesi haftada 2 ya da 3 gün, 2 saatlik aktivitelerle yuvaya hazırlanması ve sosyalleşmesi sürecine katkıda bulunan oyun grubu programı, hafta içi her gün 10.00-12.00 saatleri arasında yapılıyor.

Haberin Devamı

1 saatlik sanat faaliyeti (çok geniş alanlarda boyama çalışmaları, kil çalışması, atık ve doğal malzemeler ile heykel çalışması), müzik atölyesi, jimnastik, sınıf etkinlikleri ve hava müsait olduğu sürece bahçe etkinlikleri aktiviteler arasında... Gruplar psikologlar tarafından gözlemlenmekte...

Haftada 2 gün olan oyun grubu 20-25 aylık çocuklar için, haftada 3 gün olan oyun grubu 25-30 aylık çocuklar için programlanmış. Birkaç saat de olsa, çocuklarınızı bu keyifli mekanda arkadaşlarıyla bırakıp sizler de kendinize ve arkadaşlarınıza vakit ayırabilirsiniz.
Detaylı bilgi için: (0212) 279 40 68-88

Sünger Bob: En Sulu Maceralar

Sünger Bob ve arkadaşlarının en sulu maceraları devam ediyor... Sünger Bob, banyo yapmak istemeyen Gary ile nasıl başa çıkacak? Denizanası merakı Sünger Bob’un başına ne dertler açacak? Bayan Puff, sürücü testini geçemeyen Sünger Bob’dan kurtulmak için ne yapacak? Hepsi ve daha fazlası bu filmde!

Haberin Devamı

Yönetmen: Stephen Hillenburg (Tiglon)

Yazarın Tüm Yazıları