Sevgilimi patronunun oğluyla görünce kendimi kaybettim

Güzin Ablacığım, ben 23 yaşında bir gencim. Sevgilimle altı aylık bir beraberliğimiz oldu.

Haberin Devamı

Bu altı ay içinde ufak tefek sorunlar yaşadık ama hemen hepsini çözdük.

O 19 yaşında ve babasız büyümüş, bu nedenle maddi manevi zorluklarla karşılaşmış. Şimdi hem okuyor hem de çalışıyor.

İşten evine saat 22.00-23.00 gibi dönüyor. Normalde işyerinin servisini kullanıyor. Ancak bir gün onu patronunun oğlu eve bıraktı.

Sevgilimin söylediğine göre arabada işyerinin müdürü ve bir çalışan hanım daha varmış. Ama onlar önce inince, arabada sadece ikisi kalmış.

Ben onları görünce kendimi kaybettim. Sevgilim indikten sonra arabayı durdurmaya çalıştım ama o genç korkup kaçtı. Daha sonra sevgilimle konuştuk, durumu anlattı. “Tamam” dedim ve saygıyla karşıladım, kavga çıkarmadım. O gençle de konuşup özür diledim, konu kapandı.

O gece sevgilime bir daha o arabaya binmemesini söyledim ve o da kabul etti. Ama iki gün sonra yine onları arabada gördüm. Bu kez arabayı durdurdum, patronun oğlu ve müdürle görüşüp konuştum. Benim haklı olduğumu söylediler, konuyu tatlıya bağladık.

Sevgilimden de özür diledim, onu barışmaya ikna ettim. Ama bu olaylardan sonra aramıza soğukluk girdi.

Bir gün yemeğe çıktık, cep telefonunda patronunun oğlunun attığı mesajı gördüm. Neden mesajlaştıklarını sordum, “Hiç, öylesine mesaj attı ben de ona cevap verdim” dedi.

Şüphelendim ve o genci aradım. Sözde kuzeni gelmiş, o da sevgilime ondan uzak durmasını söylemiş!

İçime kurt düştü, çalıştığı yerden tanıdığım birine sevgilimi takip etmesini söyledim. Aradan iki gün geçti, sevgilim telefonlarıma cevap vermemeye başladı. Şüphelendim ve orada çalışan arkadaşımı aradım. Bir süredir patronun oğluyla çok şakalaştıklarını söyledi.

Sinirlenip sevgilimi aradım, ağır sözler söyledim ve telefonu kapattım.

Sonra tesadüfen çarşıda karşılaştık. Bana bir müddet görüşmek istemediğini söyledi. Sonunda da benden ayrıldı.

Ben onu çok seviyorum. O ise artık beni sevmediğini, onu bunalttığımı söylüyor. Onu kaybetmek istemiyorum, ne yapmalıyım abla?
Rumuz: Yardım edin

Haberin Devamı

Aman oğlum, kız nasıl bunalmasın? Onu bir dedektif gibi izlemişsin. İşyerinde zor durumda bırakmış, patronunun oğlunu korkutmuşsun. Yine iyi insanlarmış ki, kızı kovmamışlar.
Kızın maddi açıdan sıkıntıda olduğunu söylüyorsun, demek ki çalışmak zorunda. O halde bu nasıl bir tutum? Hastalıklı bir kıskançlık sergiliyorsun, bu nasıl sevgi?
Kızın yaşamını yeterince karartmışsın. Senden korkmuş ve sonunda da ayrılmış. Bence onu artık geri getirmen mümkün değil.

Haberin Devamı

Erken menopoza girdim, hamile kalabilir miyim?

Güzin Abla, sorunum erken menopoz ve hamilelikle ilgili... Birkaç ay regl olmayınca doktoruma gittim. Hormon testi yaptı ve erken menopoz teşhisi koydu.
Henüz 45 yaşındayım ve bir-iki sene içinde çocuk sahibi olmayı planlıyordum.
Sanki bunu psikolojik telkinle başarabilirim gibi hissediyorum, siz ne dersiniz? 
Rumuz: Anne olmak

Sevgili kızım, çocuk konusunu biraz geciktirmiş olabilir misin acaba? Çalışan bir kadınsan ancak karar vermiş olabilirsin ama erken menopoz bu planını altüst etmiş.

Belki hormon tedavisi sayesinde son bir şansın olabilir.

Ayrıca tıpta yeni bir buluş olarak sunulan yumurtalık nakli ameliyatından söz ediliyor. Doktorunla bu konuları mutlaka konuşmalısın.

Yazarın Tüm Yazıları