Sevgilim beni beğenmiyor estetik yaptırmamı istiyor

Merhaba Güzin Abla, oldukça dertliyim, çünkü sevdiğim genç fiziksel güzelliğe çok önem veriyor ve benim hemen hemen her şeyime kusur buluyor.

Haberin Devamı

Ben çok güzel olmadığım için bu durum aramızda bir engel oluşturuyor.

Evlenmeyi düşünüyoruz ama o sırf bu yüzden evliliği erteliyor, bana “estetik yaptır” deyip duruyor. Hatta göz rengimi değiştirmemi bile istiyor. Bu yüzden psikolojim çok bozuldu.

Aslında çok da çirkin değilim. Çevremde benden hoşlanan, benimle ilgilenen, bana çıkma teklif edenler oluyor. Ama ben sevdiğimden başka kimseyi istemiyorum.

Düşünüyorum da başka bir kız olsa, böyle bir insana katlanamaz, hemen ayrılır. Ama ben onu o kadar çok seviyorum ki, onun için her şeyi göze almaya hazırım.

Yine de çok acı çekiyorum.

O da beni sevmek istiyor, bunu bana kendisi söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten son zamanlarda eskisi gibi sık görüşmüyoruz. “Eğer beni istemiyorsan, bitirelim” diyorum, ona da yanaşmıyor.

Çok kötüyüm, ne olur bana yardım edin. Onun gözüne nasıl girebilirim? Bana aşık olması için ne yapabilirim?
Rumuz: Kırık kalp

Hiçbir şey yapamazsın kızım. Yapma da, çünkü bu genç adam seni beğenmemiş bir kere. Üstelik sende çirkin olduğunla ilgili yanlış bir düşünce yaratmış. Aşağılık kompleksine kapılmana neden olmuş. Ne kadar acımasızca!

Estetik yaptırmanı, göz rengini değiştirmeni söyleyip seni küçümseyerek, ona aşırı önem vermeni, onu gözünde büyütmeni sağlamış sanki...

O seni beğenmedikçe, sevmediğini söyledikçe sen ona daha fazla bağlanmışsın. Bu nasıl bir duyguysa! Aklım bunu hiç almıyor ama pek çok genç kız kendisini istemediğini açık açık söyleyen böyle zavallı tiplere ayılıp bayılıyor. Gerçekten böyle bir aşağılanmaya nasıl katlanılır, bilemiyorum...

Ben bir genç kızın her şeyden önce kendine güvenmesi ve hiç kimseye kendini ezdirmemesi gerektiğine inanıyorum. Sen ve senin gibi genç kızlar ise tam tersine, kendisini ezen tiplerin peşinde koşuyor, onlara kul köle oluyor. Kendinize bu durumu nasıl layık görüyorsunuz?

Yapma sevgili kızım, sen elbette çirkin değilsin. Genç bir kız asla çirkin olamaz. Sadece bakımsız kızlar vardır, o kadar...

Bu genç seni beğenmiyorsa, bu onun sorunu. Onunla evlenmeyi hâlâ nasıl düşünüyorsun anlayamıyorum. Dünyada başka erkek mi kalmadı?

Haberin Devamı

Daha genç görünmek istiyorum

Haberin Devamı

Sevgili Feyza Hanım, sanırım aynı yaşlardayız.

Bu nedenle beni anlayabileceğinizi düşünüyorum.

Kendine iyi bakan orta yaşlı bir hanım olarak yüzümün biraz daha gergin görünmesini, kısacası daha genç görünmemi sağlayacak ürünlere ihtiyaç duyuyorum.

Belki siz de bu konuda araştırma yapmışsınızdır diye düşündüm.

Bu yaşta genç görünmek için mutlaka bıçak altına yatmak zorunda mıyız, estetik operasyona mutlaka ihtiyaç var mı?  Daha genç bir görünümü vaat eden piyasadaki onlarca ürün arasından hangisini tercih etmeliyiz?
Rumuz: Genç anneanne

İnanın sevgili okurum, ben kendine çok fazla zaman ayırabilen biri değilim.

Ancak annemden kalan bir alışkanlığım var; yüzüme her sabah mutlaka bir nemlendirici sürerim.

Yanaklarımın ve cildimin çökmesini önlemek için, son birkaç yıldır eczacımın önerdiği, üzüm çekirdeği ekstresi içeren ürünü kullanıyorum.

Yazarın Tüm Yazıları