Sevgi ve şefkate ihtiyacınız var

RUMUZ: SAHİLRüyamda, karşımda yüzünü göremediğim bir çocukla yerde karşılıklı bir şekilde oturmuşuz.

Haberin Devamı

Kendi yüzümü görüyorum, ama o kişiyi arkadan gördüğüm için yüzünü seçemiyorum. Bir anda üşüdüğümü hissediyorum ve ona üşüdüğümü söylüyorum. O da "Sarıl bana" diyor. Ona sarılıyorum ve ısınıyorum. Ama gerçekten üşüdüğümü ve ısındığımı hissettim.

YORUM: Rüyanızda gördüğünüz çocuk, yüzünü görmemenize rağmen tanıdığınız birisi ise, rüyanız, bu kişinin size karşı hislerinden emin olamadığını ya da sizin bu hislerin farkında olmanıza rağmen bu kişinin size karşı duygularını belli etmemeye çalıştığını düşündüğünüzü gösteriyor. Ya da böyle birisi olmasa bile, rüyanızda öne çıkan üşümek, sarılmak ve ısınmak fiilleri bugünlerde sevgi ve şefkat ihtiyacı içerisinde olduğunuzun işareti. Bu gibi durumlarda yardıma ihtiyacı olan yakın çevrenizden ya da dışarıdan birisine yardım etmek, birini mutlu etmek veya ilgi bekleyen birisine destek olmak size kendinizi iyi ve özel hissettirecek faydalı bir yöntem olabilir.

RÜYA SEMBOLLERİ

OTOBÜS: Rüyada otobüs görmek, başka insanlarla birlikte gerçekleştirilecek bir eylemi, alınacak ortak bir kararı ya da ekip çalışmasını simgeler. Geleneksel yorumunda, uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşacağınız ya da seyahate çıkacağınız şeklinde yorumlanır.

BALON: Rüyada görülen balon, rüyayı gören kişinin o günlerde yaşadığı ya da yaşama ihtimali olduğunu düşündüğü hayal kırıklıklarını sembolize eder. Geleneksel yorumunda, yaşanacak aksilikler ve alınacak yanlış kararların göstergesidir.

DÜŞÜK YAPMAK: Yarım kalan mutlulukların rüyadaki ifadesidir. Geleneksel yorumunda ise tam tersi, mutluluk ve başarı simgesi olduğu varsayılır.

Yazarın Tüm Yazıları