Seriye bağladılar

F.BAHÇE’de defans, orta saha ve kanatlar arasında ciddi bir kopukluk vardı.

Haberin Devamı

Pozisyon yaratma konusunda da kısırlık... Cristian’ın golünü saymazsak, ele avuca gelir bir pozisyon yok F.Bahçe adına. Ancak F.Bahçe’nin bitmek bilmeyen enerjisi yine golü getirdi. Keşke kupada da bu ciddiyet sahada olsaydı da F.Bahçe haftada bir maç oynamakla yetinmek zorunda kalmasaydı. Önemli olan kazanmak ve bunu alışkanlık haline getirebilmekse F.Bahçe bunu başarıp seriye bağladı.

BENZERSİZ AİLE

AVRUPA kupalarından men edildik. Kupada Fethiye’ye elendik. Ligde şampiyon olsak bile Avrupa yok. Büyük bir sevdayla bağlı olduğumuz kulüplerimize her durumda sahip çıkmak başka. Gerçeği görüp aşkla bağlı olduğumuz kulübü korumak bambaşka. Daha geçen ay olağanüstü kongrede her branşta, her kupada başarı sözü verenler, 20 gün sonra F.Bahçe’nin kupadan elenmesini nasıl açıklar?
Milyon Euro’luk kadro ne için? Lig maçı oynasın diye mi? Yazık değil mi harcanan, daha doğrusu çarçur edilen miyonlarca Euro’ya... Bu duruma üzülmeyen Fenerbahçeli var mıdır? Bu yanlışlıkları dile getirmemek Fenerbahçelilik olur mu? Olamaz kardeşim. İşler kötü giderken bağlılıktan söz edip, F.Bahçeli’ye en hassas yerinden çağrı yapanlar, eleştirenleri ise F.Bahçe düşmanı hatta vatan haini ilan ediyorlarsa sözün bittiği yerdeyiz. Bir yanda F.Bahçe’nin kötü yönetildiğini düşünenler ve bir yanda kayıtsız şartsız başkana bağlılıklarını sunanlar... Sayın Başkan Aziz Yıldırım’ın söylediği gibi, gerçekten de “Biz dünyada eşi benzeri olmayan bir aileyiz.”

MAÇIN İYİSİ

Haberin Devamı

Net goller kaçıran Emmanuel Emenike.

MAÇIN KÖTÜSÜ

Her iki takımın kalecileri çok iyiydi.

MAÇIN ÜÇ ADAMI

Volkan - Serkan - Cristian

Yazarın Tüm Yazıları