Rüyada kulak kesmek

RUMUZ: KULAK

Rüyamda bıçak ile kulaklarımı, kulaklarımın alt ucundan arkaya doğru kestiğimi gördüm, ama hiç kan akmadı. Bir kulağımı kolay kestim, diğerinde zorlandım ve sonuna doğru kesmeyi bıraktım. Birkaç tabire baktım, hepsinde de "yakın bir kadın akrabanızın öleceğine delalettir" deniyor. Çok endişelendim, yardımcı olur musunuz?


YORUM: Rüyada görülen kulak ve kulakla ilgili olaylar, başımıza gelen söylenti bazlı olaylar ya da duymaktan hoşlanmadığımız sözler, aldığımız eleştiriler veya tam tersi istemeden söylediğimiz sözler, neden olduğumuz dedikodular ve buna benzeyen pek çok olay ya da duyu kaybı ile ilişkilendirilir. Geleneksel tabirlerde bahsedilen, gelecekten haber veren yorumları dikkate almamalı, rüyayı gördüğünüz günlerde yukarıda saydığım konularda herhangi bir rahatsızlık duyup duymadığınızı hatırlamaya çalışmalısınız. Rüyanızda kulaklarınızı kesmeye çalışmanız, birisini kolayca kesmeniz, diğerinde zorlanmanız, görsel anlamda canice ve olumsuzluk ifadesi görüntüsü içerse de, aslında sadece sizinle ilgili yapılan konuşmaların bazılarını kolaylıkla duymazlıktan geldiğinizi, ama diğerinde konuyu görmezden gelmenin sizin için zor olduğunu gösteriyor, hepsi bu.

Her yere uçarak gidiyordum

RUMUZ: PEYNİR SALATASI

Rüyamda, istediğim her yere uçabiliyordum ve bu özelliğimi fark ettiğimde her yere uçarak gitmeye çalıştım ve başardım. Sonra bir arabanın kenarına, akşam üzeri hafif karanlık olmuş bir saatte, oturup tuvaletimi yapıyor ve hiç görmüyorum. Kalkıp yine gidiyorum. O sırada, yanımda bir tek eşimi görüyorum...

YORUM:
Rüyada kişinin uçtuğunu görmesi rahat ruh halini ve farkına vardığı yeteneklerini gösterir. Aynı zamanda toplum içerisinde yükselmekte olmanın da sembolüdür. Rüyada tuvalete çkmak ise, rahatlamanın veya içerideki bir yükten kurtulmanın simgesi olarak nitelendirilebilir. Sizin rüyanız, belli engelleri aştıktan sonra, artık sizi herhangi birisinin engellemesinin zor olduğu, kendi değerinizin farkına vardığınız bir süreç yaşadığınızı ve çevrenizde önceden sizi rahatsız eden kişi veya olaylara artık göz ucu ile bile bakmayıp, bundan sonraki hayatınıza değer verdiğiniz tek kişi olan eşinizle devam edeceğinizi diğerlerine gösterme isteğinizi sembolize ediyor.
Yazarın Tüm Yazıları