Roof’ta Türk yemekleri

Levent, Rıza ve Bülent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu’nun ortağı olduğu İstanbul Doors, Da Mario, Vogue, Anjelique, Kitchenette ve Ajia Otel gibi İstanbul’un pek çok popüler adresinin ardından Taksim’deki The Marmara Otel’in en üst katında hizmet veren Roof Restoran’ı da bünyesine kattı.

Haberin Devamı

Daha önce, Kağan Gürsel’in sahibi olduğu The Marmara Otel’in giriş katında Kitchenette’in bir şubesini açan İstanbul Doors’çular, şubat ayında hizmete girecek Roof’ta Türk ve Osmanlı mutfağından yemekler sunacak.

Zombiler Beyoğlu’nda

Tüm dünyada 31 Ekim’de kutlanan Cadılar Bayramı için Türkiye’de de çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Beyoğlu’ndaki Xlarge Club da 31 Ekim gecesi zombi konseptli bir partiye ev sahipliği yapacak. Xlarge Show’un sürprizleriyle renklenecek kostümlü partinin geliri Van’daki depremzedelere bağışlanacak.

Bilet geliri Van’a

Birol Giray ve Can Tanca’nın sahibi olduğu Lounge FM 96 tarafından düzenlenen Urban Festival İstanbul, üçüncü kez müzikseverlerle buluşuyor. Bugün Beyoğlu Tom Tom Sokak’ta düzenlenecek festivalin yıldızları Ben Westbeech And Band, Bajka, Christian Prommer’s Drumlesson, Mop Mop, Sola Rosa Soundsystem, Âme, Drop Out Orchestra, Superpitcher ve Aldo Vanucci. Organizasyonun Biletix’te satılan biletlerinden elde edilen gelirin Van depremzedelerine bağışlanacağını da belirtelim...

Haberin Devamı

Kurdeleyi ağa kesti

Nişantaşı’nın simge adreslerinden Yufka Dürüm, Batı Ataşehir’deki Ağaoğlu Andromeda Residence’da şube açtı. Oyuncu Meriç Özkaya ile güzellik ürünü OHT Peptide’nin Türkiye distribütörü Özlem Acar’ın yeğeni Dilara Acar’ın sahibi olduğu Yufka’nın açılış kurdelesini Ali Ağaoğlu kesti.

Yazarın Tüm Yazıları