Patronların acı günü

Eğlence hayatındaki önemli adresleri bünyesinde barındıran Eksen Group’un sahipleri Erol-Varol Kaynar kardeşler, geçtiğimiz hafta sonu babaları İsmet Bey’i kaybetmenin acısını yaşadı. 87 yaşındaki İsmet Kaynar’ın cenazesi Teşvikiye Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Haberin Devamı

Mutlu yıllar Cenk

Ünlü şarkıcı Cenk Eren, 45’inci doğum gününü, ortağı olduğu Piyasa adlı mekanda kutladı. Sahibi olduğu Pavyon’un sahnesi şeklinde hazırlanan doğum günü pastasını kesen Cenk Eren, masanın üzerine çıkardığı dansöz eşliğinde doğum gününü kutlarken, eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Milletvekili adayı

Toprak Holding’in patronu Halis Toprak’ın büyük kızı Ayfer Toprak’ın eşi Cengiz Karavan, AK Parti’den milletvekili olmak için kolları sıvadı. Eşi Ayfer Toprak ile City’s AVM’deki Toprak Sanat Galerisi ile başarılı organizasyonlara imza atan Karavan, AK Parti Beşiktaş İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ederek 12 Haziran’daki genel seçimlerde İstanbul ikinci bölgeden milletvekili adayı olacağını söyledi.


Hediyelerine kavuştular

Haberin Devamı

Vakko’nun ortaklarından Jeff Hakko’nun eşi Carol Hakko’nun kurucusu olduğu Bir Dilek Tut Derneği, Ford Otosan ile ‘C-MAX Dilek Arabası’ adıyla ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Duyarlı tüketicilerin ‘C-MAX Dilek Arabası’na bıraktığı 700 hediye paketi önceki gün sahiplerini buldu. Ford Otosan İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörü Nursel Ölmez Ateş, hediyeleri önceki gün Carole Hakko ve dernek yöneticilerine teslim etti. Carole Hakko, “Ford Otosan’ın bu değerli katkılarıyla, dilek çocukları için zengin bir oyuncak stoğuna kavuştuk” dedi.


İki doğum günü

M. Ali Erbil, doğum gününü kendisi ile aynı gün doğan işletmeci menajer Özgür Aras’la kutladı. Tepebaşı’ndaki ‘eelence’de, ikilinin fotoğraflarının olduğu doğum günü pastasının kesilmesiyle başlayan geceye Bengü, Yeliz, Emel Müftüoğlu, Reyhan Karaca ünlü isimler de katıldı.


Yabancı Gelin’e playboy damat


Mankenlik yapmak için İstanbul’a gelen Hollandalı model Lorraine, Star TV’de yayınlanan “Yabancı Gelin” yarışmasıyla tanınmıştı. Lorraine’yi, geçtiğimiz gün İstanbul gecelerinde gördüm. Yanında Murat Varol vardı. Öğrendiğim kadarıyla ikili, geçtiğimiz yazdan beri flört ediyormuş.


Çocuklarıyla ilgileniyor

Alarko Turizm Grubu Başkanı Edip İlkbahar, geçtiğimiz yıl Suzet Hanım’la yollarını ayırmıştı. Boşanmasına rağmen eşiyle dost kalmayı başarabilen Edip İlkbahar’ı, City’s Nişantaşı’nda gördüm. Edip Bey, yarı yıl tatilinde olan çocuklarıyla keyifli bir gün geçirdiğini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları