Paris’te aşk tazelediler

Podyum ve sanat dünyasından isimlerle yaşadığı aşklar nedeniyle adının önüne ‘playboy’ eklenen Murat Cevahir, yaklaşık iki yıldır Esra Karakaya ile flört ediyordu.

Haberin Devamı

Yaz boyunca başta Bodrum, Çeşme ve Kıbrıs’ın yanı sıra Yunan Adaları’nda tatil yapan sevgililer, geçtiğimiz aylarda kısa süreli bir ayrılık yaşamıştı. Arkadaşları çoluk çocuğa karışan Murat Cevahir, Esra Karakaya’ya Paris’te sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Baş başa romantik bir tatil yapan sevgililer, Paris’in popüler adreslerinden Matignon restoranda doğum günü pastasının mumlarını üflerken, Club 79’da da sabaha kadar eğlendi.

500 Yılın Gizemi

UNESCO tarafından dünya kültürel miras tarihinin en önemli varlıkları arasında gösterilen ve en eski dünya haritalarından biri olan Piri Reis’in haritasının da yer aldığı “Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi” isimli sergi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. “Piri Reis ve 1513 Dünya Haritası: 500 Yılın Gizemi” sergisi, 31 Mayıs’a kadar gezilebilir.

Haberin Devamı

Kadınlar matinesi

Türk Böbrek Vakfı, Türkan Sabancı’ya vakfa olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Vakfa diyaliz makinesi alan Türkan Sabancı’ya plaketi, önceki akşam Maçka’daki Arabesque’de düzenlenen kadınlar matinesinde sunuldu. Gecede bir konuşma yapan Sabancı, “Sosyal sorumluluk projelerine destek olmak gerekiyor” dedi. Vakfa katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte Türk Böbrek Vakfı Ahmet Ermiş Diyaliz Merkezi Sosyal Komite Başkanı Seval Ermiş’in doğum günü de dansözler eşliğinde kutlandı.

Sahalara hızlı döndüler

Tarkan Sualp ile Cem Centaş, bir dönem İstanbul gecelerinin en çapkın isimleri arasındaydı. Cem Centaş Tuba Ünsal’la, Tarkan Sualp de Özden Bölükbaşı’yla evlendi. Ancak her ikisinin de evlilikleri kısa sürdü. İkiliyi geçtiğimiz günlerde W Lounge’da eğlenirken gördüm. Arkadaşlar önceki gün de Nişantaşı’ndaki Delicatessen’de görüntülendi. Sahalara hızlı bir dönüş yapan Sualp ve Centaş, yanlarında Melisa Mızraklı ile objektife yansıdı.

İkinci rekor

Turgay-Nurcan Artam’ın sahibi olduğu Antik A.Ş.’nin düzenlediği “Çağdaş Sanat Eserleri Müzayedesi”, Swissotel’de yapıldı. Türkiye’nin en değerli çağdaş sanatçılarının yer aldığı müzayedede Erol Akyavaş, Burhan Doğançay, Mübin Orhon, Fahrel Nisa Zeid, Nejad Melih Devrim, Ferruh Başağa, Adnan Çoker ve Orhan Peker gibi önde gelen sanatçılarımızın değerli eserleri satışa sunuldu. Olgaç Otam’ın yönettiği müzayede, iş dünyası ve koleksiyonerleri buluşturdu. Erol Akyavaş’ın “Kabe” konulu çalışması 2 milyon 903 bin TL’ye alıcı buldu.

Haberin Devamı

Eğlenceli eğitim

Swissotel’in içinde hizmet veren Cafe Swiss’in geleneksel pazar brunch’ları, çocuklar için oyun ve eğitim konusunda bir dünya markası olan Gymboree işbirliğiyle yapılmaya başlandı. Ünlü anneler Cafe Swiss’in mutfağında gurme lezzetleri tadarken, çocukları da Gymboree’nin eğlenceli ve öğretici oyunlarıyla vakit geçirdi.

Yazarın Tüm Yazıları