Onu görür görmez içim kıpır kıpır oldu

Güzin Abla
Haberin Devamı

Rumuz Acılar

SEVGİLİ Güzin Abla, bir süre önce işe girdim. İlk gün işyerimin yakınındaki bir genci görür görmez içim kıpır kıpır oldu.

Ve şimdi hiç aklımdan çıkmıyor. Camdan baktığımda onu görebiliyorum. Telefonunu da öğrendim. Ona açıp konuşmadan kaset dinletiyorum. Ama ona açılamıyorum. Onun için her gece ağlıyorum. Ama onu sevdiğimi nasıl söyleyebileceğimi bilemiyorum.

SEVGİLİ Yavrum, önce bana gelen yüzlerce faks arasında faksına hemen cevap veremediğim için bağışla. Çalıştığın halde, belli ki yaşın daha çok genç. Böyle bir görüşte aşk ancak senin yaşlarında olur çünkü.

Bu genç adamın kim olduğunu, karakterini, huyunu suyunu bilmeden böyle aşık olmak senin kadar gençlere özgüdür.

Canım kızım, madem böyle geceleri uyuyamayacak kadar sevginden gözyaşları dökecek kadar tutulmuşsun bu genç adama, onu tanımanın yollarını aramalısın. Yalnız unutma ki, belki de nişanlıdır, sözlüdür ya da onun da bir sevdiği vardır. Ona göre hazırlıklı ol. Ya da seni hayal kırıklığına uğratabilecek bir tavrı, bir düşüncesi vardır belki. Madem ona telefonda ses çıkarmadan kaset dinletiyorsun (ki işyerinde bu da pek hoş bir hareket değil) o dinlettiğin kaseti ona hediye et.

Örneğin kimliğini belirttiğin bir mektup yazar, kaseti de içine koyar, işyerine bırakırsın. Seninle ilgiliyse sana karşılık vermek isteyecektir. Bugün artık genç kızlar da duygularını karşılarındakine rahatlıkla açıklayabiliyorlar kızım.

FAKS: 0212 677 04 21

Yazarın Tüm Yazıları