Ön plana çıkan rüya sembolleri

BIÇAK: Rüyada görülen bıçak, rüyayı gören kişinin saldırgan yönlerine, birikmiş öfkesine ya da çevresinde bulunan saldırgan kişilere dikkat çeker. Kişi rüyasında bıçakla bir şeyler kesiyorsa, bir ilişkiden kurtulma veya özgür kalma isteği bilinçaltından sinyal gönderiyor olabilir. Geleneksel yorumunda, evlilik, güçlenmek ya da kişiyi hayretler içinde bırakacak olaylarla karşılaşmak şeklinde yorumlanır.

VASİYET: Rüyada vasiyet hazırlamak veya okumak, kişinin yaşamında meydana gelmiş ya da gelecek köklü değişikliklere dikkat çeker. Geleneksel yorumunda, sağlıklı ve mutlu bir hayata, güzel bir sonla ölüneceğine işaret eder.

İNATÇILIK: Rüyasında inatçılık yaptığını gören kişi, gerçek hayatında daha esnek davranması gerektiğine dair uyarı alıyordur. Geleneksel yorumunda inat etmek, kötülükle ilişkilendirilir, iyi bir rüya değildir.

MÜZİK: Rüyada duyulan müzik sesi, yüksek ve alçak tonları, ritim ve akorlarıyla kişinin hayatını sembolize eder. Geleneksel yorumunda, birisinin duygularıyla oynamak anlamına gelir.

PASPAS: Rüyada paspas görmek, rüyayı gören kişinin başkalarını ezdiğine ya da başkaları tarafından ezildiğine işaret eder. Kişinin haksızlığa uğrayabileceğine dair bir uyarı olabilir.

NUH’UN GEMİSİ: Rüyada Nuh’un gemisini görmek, aile planlaması ve doğum kontrolü yapmakla ilişkilendirilir. Ya da rüyayı gören kişinin son dönemde fazlaca doğaüstü olaylarla ilgilendiğine dikkat çekiyor olabilir.

UÇAK: Uçak görmek yaşamdaki ani değişiklikleri sembolize eder. Uçağın infilak etmesi, bu değişikliklerin üzerinizde yarattığı bomba etkisine dikkat çekiyor olabilir. Ya da daha genel anlamıyla ölüm korkusuna işaret ediyordur.
Yazarın Tüm Yazıları